Mojo2 Odesláno 9. listopad 2011 Odesláno 9. listopad 2011 uz dlouhou dobu mam \"problem\" se zadnima brzdama, na obouch stranach brzdi jen pul desticky. Je to videt na kotouci, ze je proste pulka orezla. Netusite cim by to mohlo byt? Je pravda ze nejezdim kazdej den a najde tak cca 12tis rocne. Uz to jednou v serisu i rozhjebavali, ale nijak se to neprojevilo. Tot dalsi otazka, kolik budou stat novy zadny kotouce i s praci v servisu? Citovat
PAJA106 Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 Odpovím pouze na druhou část otázky, resp. dám doporučení, sežeň si ty koutouče jinde, např. tady od Godzilly... Pač jinak je budeš mít o dost dražší, přitom to samé. Citovat
baffy Odesláno 10. listopad 2011 Odesláno 10. listopad 2011 Niečo podobné som mal na xsare.Pri montáži som opačne poskladal vodiace kolajničky po ktorých sa posúvajú platničky.Po rozobratí a opätovnej montáži všetko funguje tak ako má.Možno by to chcelo porovnať s iným autom či to nebude aj tvoj problém. Citovat
Mojo2 Odesláno 10. listopad 2011 Autor Odesláno 10. listopad 2011 ty brzdy jsou original, nidko s nima nic nedelal, pokud bych je shanel jinde, tak si tam dam ATE, ale kdybych to chtel nechat udelat v autorizovanym servise, tak tam si vlastni dodat nemuzu... a proto me zajima ta cena Citovat
Iceman_3 Odesláno 11. listopad 2011 Odesláno 11. listopad 2011 nieco podobne som mal na saxe ked som ho kupil, tiez vzadu vyzeralo ze brzdi akokeby iba polovica dosticky. teraz som nahadzoval komplet nove dosky aj kotuce tak uvidim ako sa to bude spravat. btw. nevidim dovod preco by si do autorizaku nemohol doniest svoj material. je to servis ako kazdy iny a pokial nemas auto v zaruke tak by som v tom nevidel problem. aspon teda ja som bezne nosil svoj matros a nikdy neprotestovali, iba pri rozvodoch tie mi nechceli spravit z donesenych veci. Citovat
Raji Odesláno 6. prosinec 2011 Odesláno 6. prosinec 2011 Ak aj vymenis nove zadne komplet oblozenie, obcas prudsie zabrzdi, nakolko ked jazdis sam a nebrzdis prudko, zadne len dobrzduju a aj z toho dovodu su z polovice funkcne. Je to bezne najma u P307, riesilo sa to nedavno - blizsie info Nezalezi na znacke kotucov, ani nepomoze rozhybanie brzdicov... Riesenie - stocenie kotucov alebo pri miernej vrstve parkrat zastavit zo 120 na 0, nech to aj zadne kotuce trosku pohladka Citovat
kutilferda Odesláno 7. prosinec 2011 Odesláno 7. prosinec 2011 Já to řeším tak že občas \"přibrzdím\" ručkou,rád bych je nechal i stočit,ale nechce se mi trápit ložisko při demontáži. Citovat
codlx Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Dnes jsem měl garančku při 40ti tisících km a volá mi technik, že přední kotouče je potřeba vyměnit + destičky a zadní, že mám zrezlé kotouče, že to zkusí rozhýbat. 3 roky staré auto a brzdy v hajzlu? Fakt nechápu nebo asi žiju v jiném světě. Za ty kotouče chtěli 4.000,-, tak předpokládám, že zadní mohou stát podobně. Destičky Teves 2.400,- + práce 400,- vše bez DPH. Citovat
koblih69 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 40 tis. sjeté př. kotouče? Kolik destiček na to padlo? Citovat
georgegg Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 já najel na origo předních destičkách 60 tisíc km než bylo potřeba je vyměnit:D jinak zadní kotouče mě taky brzdili jen na půl, a to jen z tý strany co je vidět, zezadu nebrzdili vůbec, o vánocích jsem je vyměnil a úplně jsem se leknul jak to najednou brzdí Citovat
codlx Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 Na ty kotouče jsem teď nechal dát druhé destičky a ty kotouče jsem měnit nenechal. Jsem v přesvědčení, že na jedny kotouče padnou dvoje destičky a to nejsem řidič typu brzda-plyn. Poslouchal jsem řeči typu \"kotouče jsou dnes spotřební zboží, atd\". Prý mám teď šířku předního kotouče 2,6 a to už je prý na výměnu. Velké zklamání u Peugeota. Fandil jsem té značce 15let, ale dnes už bych ho nikomu nedoporučil. Citovat
olda Odesláno 13. leden 2012 Odesláno 13. leden 2012 Já jsem měnil desky po 80 000,ještě nebyli úplně sjeté,ale spíš se drolili.Kotouče v pohodě,ty neměli ani drážku,jen lehce hranku.Dovolil bych se ztotožnit s názorama,že směrem na východ jde jiná kvalita výrobků,než na západ,protože já s tím autem neměl jediný problém a tady na foru pořád čtu,jak se ty auta kazej,tak nevim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.