Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

uz dlouhou dobu mam \"problem\" se zadnima brzdama, na obouch stranach brzdi jen pul desticky. Je to videt na kotouci, ze je proste pulka orezla. Netusite cim by to mohlo byt? Je pravda ze nejezdim kazdej den a najde tak cca 12tis rocne. Uz to jednou v serisu i rozhjebavali, ale nijak se to neprojevilo. Tot dalsi otazka, kolik budou stat novy zadny kotouce i s praci v servisu?

Odesláno

Odpovím pouze na druhou část otázky, resp. dám doporučení, sežeň si ty koutouče jinde, např. tady od Godzilly... Pač jinak je budeš mít o dost dražší, přitom to samé.

Odesláno

Niečo podobné som mal na xsare.Pri montáži som opačne poskladal vodiace kolajničky po ktorých sa posúvajú platničky.Po rozobratí a opätovnej montáži všetko funguje tak ako má.Možno by to chcelo porovnať s iným autom či to nebude aj tvoj problém.

Odesláno

ty brzdy jsou original, nidko s nima nic nedelal, pokud bych je shanel jinde, tak si tam dam ATE, ale kdybych to chtel nechat udelat v autorizovanym servise, tak tam si vlastni dodat nemuzu... a proto me zajima ta cena

Odesláno

nieco podobne som mal na saxe ked som ho kupil, tiez vzadu vyzeralo ze brzdi akokeby iba polovica dosticky. teraz som nahadzoval komplet nove dosky aj kotuce tak uvidim ako sa to bude spravat.

btw. nevidim dovod preco by si do autorizaku nemohol doniest svoj material. je to servis ako kazdy iny a pokial nemas auto v zaruke tak by som v tom nevidel problem. aspon teda ja som bezne nosil svoj matros a nikdy neprotestovali, iba pri rozvodoch tie mi nechceli spravit z donesenych veci.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ak aj vymenis nove zadne komplet oblozenie, obcas prudsie zabrzdi, nakolko ked jazdis sam a nebrzdis prudko, zadne len dobrzduju a aj z toho dovodu su z polovice funkcne. Je to bezne najma u P307, riesilo sa to nedavno - blizsie info

Nezalezi na znacke kotucov, ani nepomoze rozhybanie brzdicov...

Riesenie - stocenie kotucov alebo pri miernej vrstve parkrat zastavit zo 120 na 0, nech to aj zadne kotuce trosku pohladka :)

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Dnes jsem měl garančku při 40ti tisících km a volá mi technik, že přední kotouče je potřeba vyměnit + destičky a zadní, že mám zrezlé kotouče, že to zkusí rozhýbat. 3 roky staré auto a brzdy v hajzlu? Fakt nechápu nebo asi žiju v jiném světě. Za ty kotouče chtěli 4.000,-, tak předpokládám, že zadní mohou stát podobně. Destičky Teves 2.400,- + práce 400,- vše bez DPH.

Odesláno

já najel na origo předních destičkách 60 tisíc km než bylo potřeba je vyměnit:D jinak zadní kotouče mě taky brzdili jen na půl, a to jen z tý strany co je vidět, zezadu nebrzdili vůbec, o vánocích jsem je vyměnil a úplně jsem se leknul jak to najednou brzdí

• O 2 týdny později...
Odesláno

Na ty kotouče jsem teď nechal dát druhé destičky a ty kotouče jsem měnit nenechal. Jsem v přesvědčení, že na jedny kotouče padnou dvoje destičky a to nejsem řidič typu brzda-plyn. Poslouchal jsem řeči typu \"kotouče jsou dnes spotřební zboží, atd\". Prý mám teď šířku předního kotouče 2,6 a to už je prý na výměnu. Velké zklamání u Peugeota. Fandil jsem té značce 15let, ale dnes už bych ho nikomu nedoporučil.

Odesláno

Já jsem měnil desky po 80 000,ještě nebyli úplně sjeté,ale spíš se drolili.Kotouče v pohodě,ty neměli ani drážku,jen lehce hranku.Dovolil bych se ztotožnit s názorama,že směrem na východ jde jiná kvalita výrobků,než na západ,protože já s tím autem neměl jediný problém a tady na foru pořád čtu,jak se ty auta kazej,tak nevim :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...