Přejít na obsah

codlx

Uživatel
  • Počet příspěvků

    31
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2008

Profilové informace

  • Město
    Praha
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

codlx's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. codlx

    308 2.0 hdi

    Ahoj, já když měl v hajzlu vstřiky na P307 2.0HDI, tak auto po nastartování dost smrdělo, ale na výkonu mi to neubralo. Původně mi chtěli vyměnit celou sadu vstřiků, ale ve finále si s tím pohráli ve FC a měnil se pouze jeden vstřik. V tvé druhé otázce vůbec netuším o čem píšeš
  2. codlx

    polovicni brzdeni zadnich brzd P308

    Na ty kotouče jsem teď nechal dát druhé destičky a ty kotouče jsem měnit nenechal. Jsem v přesvědčení, že na jedny kotouče padnou dvoje destičky a to nejsem řidič typu brzda-plyn. Poslouchal jsem řeči typu \"kotouče jsou dnes spotřební zboží, atd\". Prý mám teď šířku předního kotouče 2,6 a to už je prý na výměnu. Velké zklamání u Peugeota. Fandil jsem té značce 15let, ale dnes už bych ho nikomu nedoporučil.
  3. codlx

    polovicni brzdeni zadnich brzd P308

    Dnes jsem měl garančku při 40ti tisících km a volá mi technik, že přední kotouče je potřeba vyměnit + destičky a zadní, že mám zrezlé kotouče, že to zkusí rozhýbat. 3 roky staré auto a brzdy v hajzlu? Fakt nechápu nebo asi žiju v jiném světě. Za ty kotouče chtěli 4.000,-, tak předpokládám, že zadní mohou stát podobně. Destičky Teves 2.400,- + práce 400,- vše bez DPH.
  4. Ahoj, mohu do P308 1.6HDI nalít olej Total quartz 9000 5w-40? Mám ho ještě z 307... Na štítku mám ale napsáno Total quartz 5w-30, tak nevím.
  5. codlx

    bezpečnostní pás spolujezdce

    V záruce už to bohužel není. Pošlu email k Federálům a uvidí se. To Modzilo: To neřeš
  6. codlx

    bezpečnostní pás spolujezdce

    To co píšeš nepopírám, ale je to jako bych ti říkal nekupuj ojeté pneumatiky. Zkusím to prohodit a uvidí se. Víte někdo co to případně stojí?
  7. Ahoj všem, často se mi zasekává při zapínání pás spolujezdce a musím s ním kolikrát dlouho škupat než povolí. Pak když povolí, tak už je to OK. Ještě mi přijde, že to dělá hlavně, když je v autě horko. Jde to amatérsky nějak opravit nebo případně půjde mi ten navíjecí mechanismus prohodit s navíjením pásů u zadních sedadel? Tam je snad nikdy nepoužiju Předem díky, K.
  8. codlx

    Jaké H7 zvolit?

    Měnil jsem teď přední parkovačku a koukal jsem, že je 2 vláknová. K čemu je to druhé vlákno? Rozsvítil jste ho někdo?
  9. codlx

    17\"nebo18\"

    Takovou spotřebu 5,2 jsem měl než jsem obul 17\" 225/45. Mám taky 1.6HDI, ale žere mě to teď tak 6,2 a víc. Dej si reset spotřeby a změř to znovu Tomu se mi nechce věřit
  10. codlx

    stěrače

    Jestli jsem to tedy dobře pochopil, tak podle xaviera potřebuji stěrače o délce 650/750? Každopádně díky za nabídku xaviere, nevyužiju ji.
  11. Rád bych si vyměnil stěrače, ale vůbec nevím jaké koupit. Poraďte někdo prosím, nejlépe i odkaz. Potřebuji přední i zadní.
  12. codlx

    Pěkný žihadlo

    Co jsem zjistil na nějakém jiném fóru, tak ty kódy volantů jsou 4112PW (RCZ \"grand\" ) : 175,42 € 4109PZ (308 GTi \"grand\" ) : 550,16 € 4109QK (RCZ \"petit\" ) : N.C ale eshop jsem žádný zatím nenašel
  13. codlx

    Pěkný žihadlo

    Jaký ten volant má objednávací kód nebo název? Vůbec se mi ho nedaří vygooglit. Předem díky!
  14. codlx

    Pěkný žihadlo

    Já furt sháním u nás ten kožený volant. Nevíte někdo o nějakém??? Ten hliník na pedály bych taky chtěl...
  15. codlx

    17\"nebo18\"

    Já si to na těch 18tkách nedokážu představit. Už na těch 17 ty díry bolí
×
×
  • Vytvořit...