Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lexus IS200 vs. Alfa Romeo 147 vs. Mitsubishi FTO

Recommended Posts

Odesláno

žádný LOCK, tak rychle tomu neutečeš, myslim, že by ses měl vyjádřit. Sis nechal stočit kilometry? Dodělal si klimu? :roker

Odesláno

Víš jak vypadá klimatizace? :myslim Myslím, že u inzerátu kilometry jsou dost podstatné, 50 tis sem nebo tam je podle Tebe jedno? :o

Odesláno

Taky sem to tady jen tak pročítal a nestačím e divit jaké obrátky do dostalo. Hyeno: Ty nadáváš na žárovičky a různé kosmetické poruchy a chceš něco extra třebas Alfu? To jako, že Alfě se nerozbije ani žárovka? Podle tohodle vlákna mi přijde, že ti je 18 a nevíš vůbec ale vůbec co vlastně chceš. Vymejšlíš si ptákoviny.

Neřeknu kdyby se ti začli sr@t nárpavy motor, tak bych chápal, že to chceš co nejrychleji střelit. Ale takhle akorát zapláčeš. Já prostě nepochopim lidi co mění 10let starý auta. Když si kupuju tak starý auto tak od něj očekávám aby mi co na nejmenších nákladech sloužilo co nejdýl, protože jak vidno nemám dost peněz.

Ale radit ti je jak házet prely sviním.

O tvém krásném inzerátu jak tu napsal Shrek se raději nebudu vyjadřovat...

Odesláno

hmm v inzerate je zrazu 1km... mna by zaujimala fotka zapnutej pristrojovky...

hYena nechapem co ta tak rozladilo a ake blbosti, ked sme tu mali dvojzmyselne

komentare o frajerke Y2K tak to neboli komenty odveci ?

to ti nevadilo... tak sa neurazaj. pochybujem ze sem este nieco napises,

no i tak ma mrzi ze medzi uzivatelmi fora klubu sa najdu aj takto zmyslajuci

ludia, ktory hodlaju predavat auta takymto sposobom. sory, ale za mna ne...

Odesláno

Nikdo nic nestočil,....

Od této chvíle odmítám do této diskuze zasahovat. Měl jsem a mám plné právo o zamčení diskuze, když se odběhlo od tématu! Tímto admini pouze neplní svou funkci, že?

Odesláno

Tak si tu třeba Schreek založí nové vlákno, kde se to bude řešit dál.... Nevyřeší se tím zamknutím nic

[upravil dne 10/11/11 11:20 od gronholmm]

Odesláno

neděkuj a odejdi! Podvodníku!!! Díky takovejmhle kuř buř tům je úroveň prodeje bazarovejch aut v ČR tam, kde je. Jsi trapnej a směšnej.

Přeji ti jedno jediné, aby tvé nové auto bylo tak supr kočár, že se z toho posereš. Aby tvůj prodejce byl ještě více vyčuraný (napsal bych to ostřeji) než jsi ty. Můžeš pak fňukat na doufám jiném fóru, jak jsi byl okraden, ty nulo.......

[upravil dne 10/11/11 11:42 od punkac]

Odesláno
Nikdo nic nestočil,....

Od této chvíle odmítám do této diskuze zasahovat. Měl jsem a mám plné právo o zamčení diskuze, když se odběhlo od tématu! Tímto admini pouze neplní svou funkci, že?

Kde to je napsané? Napřed se snažíš o podvod a potom se oháníš pravidly. Nejsi ty člen horní nebo dolní komory?

[upravil dne 10/11/11 11:44 od Laďa]

Odesláno
Měl jsem a mám plné právo o zamčení diskuze...

o tvojom prave ma pravo rozhodnut admin, ty mozes iba navrhnut. bud rad ze nezijes v nemecku, za to je tam trestny cin a na Slovensku sa pripravuje novela zakona kde sa tiez za takyto podvod ide do basy. Takze pozor na to.

Lebo verejne si bol odhaleny a neni si schopny to vysvetlit a ver mi ze internet je jedna velka SVIŇA... (sory za vyraz)

všechno je na webu... staci guuglit...

tak ti prajem vela stastia...

Odesláno

Tady je jeho dotaz z jednoho vlákna, kde píše původní kilometry a že vyměnil přístrojovku.

Dobrý den,

protože vůz nebyl u Vás servisován, chtěl

bych se zeptat na cenu servisu, jenž se

tuším doporučuje každých ujetých 20 000km

nebo 2 roky? Nejsem si teď jistý. Taktéž by

mě zajímalo, co všechno tento servis

zahrnuje, některé firmy (servisy) to mají

různě.

Jedná se o PEUGEOT 206 ročník 2000, je to

2.0HDi a tachometr ukazuje kolem 210

000km, ale skutečná hodnota bude o cca 8

000km nižší, protože jsem kupoval \"novou\"

přístrojovou desku.

Děkuji za odpověď.

Přeji hezký den, Lukáš Rosinský

[upravil dne 10/11/11 11:50 od dvorrom]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...