Cami Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Dobrý den pánové,teda po přečtení fóra jste mně dostali zvažoval jsem koupi P607 3.O ,ale asi jste mně odradily a přitom to bylo vysněnéauto jakod manželky tak moje,ale jak vidím to bych si asi spíš naletěl koupit takové auto,ale teda nechápu když jsou tak poruchová proč jich potkávám tolik?Takže koupit nebo nekoupit?? Citovat
elton Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Těžká rada:myslim, udělej co uznáš za vhodné. Citovat
ozzy56 Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 to auto stálo milion, když ho koupíš za 100tisíc,bude to lupa..., když dáš 250,splníš si sen jinak z Třemešné budeš mít dost daleko autorizák, nejblíž myslím Opava? Citovat
Cami Odesláno 6. listopad 2011 Autor Odesláno 6. listopad 2011 No právě peněz moc není a a než koupit nějakou Fabii to radši tohle,ale jak čtu příspěvky tak se mi staví všechny chlupy a nevím co si o tom myslet,přece mi nechcete říct že jsou tak špatné?? Citovat
koblih69 Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 No a blízký servis to je u 607 základní potřeba Citovat
elton Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Víš tady chodí většinou lidi pro rady s problémama. Ti co nemají problémy tady moc nepíší. Nebral bych to jako směrodatné, ale jako přípravu na to co by se mohlo pokazit. A to se může stát u jakékoli značky. Citovat
Cami Odesláno 6. listopad 2011 Autor Odesláno 6. listopad 2011 Jasan před 4 lety jsem koupil Ford Focus 1.6 v automatu,každý mi říkal jaký jsem blázen atd.,ale představte si zatím jen výměna brzd a tlumičů na to že to je rok 2000,nic moc a auto jezdí a má se k světu,ale potřebujeme druhé auto tak zvažuji toto je krásné,dobře vybavené a dá se koupit docela levně jasan není vše zlato co se třpytí,ale přeci nemůžou být všechny zlé??To je těžko u všeho jen potřebuju teda radu na co a nejvíce se zaměřit u koupě?? Citovat
ozzy56 Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 No právě peněz moc není a a než koupit nějakou Fabii to radši tohle,ale jak čtu příspěvky tak se mi staví všechny chlupy a nevím co si o tom myslet,přece mi nechcete říct že jsou tak špatné?? v tom případě radím nekupovat, z kupní ceny se odvíjejí i ceny náhr. dílů, tak to prostě je, hodně toho koupíš jen v pežotu,druhovýroba neexistuje, to auto musí mít odpovídající servis... u mercedesu nebo audi za melouna bys taky nečekal servis za hubičku;) Citovat
Cami Odesláno 6. listopad 2011 Autor Odesláno 6. listopad 2011 No právě peněz moc není a a než koupit nějakou Fabii to radši tohle,ale jak čtu příspěvky tak se mi staví všechny chlupy a nevím co si o tom myslet,přece mi nechcete říct že jsou tak špatné?? v tom případě radím nekupovat, z kupní ceny se odvíjejí i ceny náhr. dílů, tak to prostě je, hodně toho koupíš jen v pežotu,druhovýroba neexistuje, to auto musí mít odpovídající servis... u mercedesu nebo audi za melouna bys taky nečekal servis za hubičku;) To ani nečekám a počítám s tím jen po přečtení f=ora jsem se zděsil plno lidí ho tu má,všichni nadávají a odrazují od koupě,ale jezdí jich dost Citovat
elton Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 A co třeba 407mu? Byli by jste v třemešné dva:D Citovat
koblih69 Odesláno 6. listopad 2011 Odesláno 6. listopad 2011 Je to tak, z vlastní zkušenosti ( 607, 2.0 Hdi, 2005 od nova, najeto 80 tis. ) musím říct, že pro soukromou osobu je to auto neufinancovatelný. U nás to platila firma, ale i tak to bylo peklo. 607 bych moc chtěl, ale neznám žádné jiné takto poruchové auto. Citovat
P607Olda Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 Měli jsme dvě, ve firmě, přesně souhlasím s koblih69, na soukromo ani náhodou (leda že nejezdíš a jen se na auto díváš, pak možná) Citovat
jofo Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 Zalezi ad kusu. je pravda ze na tom aute sa prejavi ak nebolo riadne servisovane. Tazko povedat. ja mam 607mu a nemozem povedat ani kusok zleho. Zato poznam ludi co maju Vw grup a povedali ze uz to nechcu ani vidiet. Vseobecne kazde auto v tomto case ktore je starsie ako 6 rokov tak zacne pytat viac a viac. Proste su tak navrhovane. 6 a dost. Zas na druhej strane moze sa stat ze vrazis do toho nejake peniaze na servis a nebudes mat problema. Dalsia vec je ze ludia co kupia take auto a nieco sa pokazi tak najskor zhanaju veci na vrakaci a az potom uplne nove. pochopitelne. cena hra rolu. A potom ked niekto vymeni aku vec coja viem zapalovaciu cievku z vrakoviska a po 200km sa mu pokazi zas, a potom zas len preto ze uz bola pouzivana a mala cosi za sebou tak povie ze to auto je haraburda a ze sa kazi. Tak je to povacsinou u 70 percent aut predavanych na sk a v cz. Dalsia vec je ze niekedy nie su schopny niektore vecicky opravit v autorizaku, ale to je len neskusenostou daneho mechanika. To je druha stranka. Povacsinou ich tlaci cas a teda najjednoduchsie je vymenit diel a daju ti auto ze ved vyskusajte tyzden a keby nieco tak sa vratte. A takto sa vratis 7 krat az kym nepomenia pol auta a nakoniec najdu zly zemniaci kabel a to im ukaze zakaznik ze a toto ma byt tak? Ja neviem. Ako tak pozeram ze co sa dnes predava tak mal by som strach kupovat jazdenku. Chcel som predat svoje, ale rozmyslel som si to , lebo co pocuvam co sa vozi a ako sa to lata tak neviem ci by som si vybral. A je to jedno ci je to take, alebo take auto. Zalezi na tvojom uvazeni a rozhodnuti. Citovat
Ajdamek Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 My jsme kupovali tři roky starou 2,2hdi se 100tkm za dva roky šla pryč se 180tkm, servis nijak hroznej nebyl, měnila se váha vzduchu a samozřejmě zčernal display (jako u všech). Pokud chceš kupovat 10let starou vylítanou paštiku, tak to je stejný jako kdyby si šel ty prachy vsadit na ruletu Citovat
Budhas Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 Mám 2,2 HDi a zatím žádná kasička... měnil jsem jen ovládání swirlu za 500, baterku a oleje a filtry, no a + cívka na xenon. toď vše. Co jsem to koupil jsem za necelý dva roky najel 40 000 km a bez závad. A nikde mě nenechala. Je to od kusu. Je dobrý, když radí lidi, co 607mu nikdy neměly a jen slyšely, ale osobní zkušenost je osobní zkušenost. Ale je pravda, že kupovat hodně jetou paštiku za každou cenu nemá smysl. Citovat
marvels Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 ...nebrat nebrat nebrat:) ale proč??????????????? konkrétní závady..,ceny té či oné závady v těch či oněch servisech kluci,...jistě se kazí jako každé jiné auto ve stejné kategorii a výbavě kterou 607 oplývá již v zálkadu a žádná vlajková loď nemá servis za babku,...všude se tu člověk dočítá jen moc černoty ale nic konkrétního:( ,... já než kopil 607 tak sem prolezl fora ve stejné kategorii a skončil sem tu a můžu říci že rozhodně nelituji,....kámoši co jezdí audiny a pod. mají ve stejné kategorii mají daleko horší odstrašující finanční zážitky ,....nemyslím že si 607 zaslouží takovou negativní kritiku,...má zkušenost ,...zdravím,..... Citovat
P607Olda Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 Jo, kdybych najel 40 t, jako Budhas, tak neřeknu nic. Já jsem koupil s 80 t. a prodal se 400 t., a kolega koupil se stavem 150 a prodal s 420 (tato měla ve skutečnosti o 200 t. více). Takže závady byly a stály peníze. Samozřejmě, byla tam období, např. některých 50 t. km se nic nepokazilo. Citovat
Vítek1 Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 ja jsem vzdy snil o takovem aute stejne tak i o BMW 7 audi A8 atd ale vem si ze treba na tu fabii prijdou gumy na 4000 kč kolik na 607 a stejne to bude s dilama velke tezke auto s drahyma dilama. Pokud nemas moc penez tak na to kasli a vem za 100 tacu treba 406 v6 pokud mas vic penez tak 407. Pokud moc penez nemas tak to pak muze znamenat velkej problem Citovat
Ajdamek Odesláno 7. listopad 2011 Odesláno 7. listopad 2011 ono podle mě jestli servisovat 407mu V6 nebo 607 V6 je skoro jedno tohle by mohla bejt rozumná volba: http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/607/9320075 poface, RT3, novej 6st automat Citovat
Agrafik Odesláno 9. listopad 2011 Odesláno 9. listopad 2011 Vitek1: o Fabii mi ani nemluv. Jezdím s novou 1.4TDI a to je fakt síla. Ten řev motoru ve 130. Po 100km mě bolí hlava. Přeřve i rádio Cami: 607 se neboj, ale šel bych od 2005 nahoru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.