Devil(cz) Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 Dobrý den, tak včera sem přezouval kola na zimní a podařilo se mi u jednoho kola zalomit šroub a zrovna ten univerzální.Nevíte co se s tím dá dělat a jestli jde ten šroub někde sehnat? Citovat
wojtěch Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 jako že jsi zalomil šroub co drží kolo?? šroub jeden ti prodají přímo v peugeotu Citovat
Charlie 1 Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 ku...va ten kluk má,ale sílu...,normálně ho vyšroubovat kleštěma,kdyxž to nepůjde,jsou na to různý vytahováky,nebo zajet k někomu kdo ma COčko navařit kus trubičky a vyšroubovat! [upravil dne 31/10/11 10:45 od Charlie 1] Citovat
Marcel00 Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 typicky priklad ludi co netusia ako vyzera momentovy kluc... sory ale s pouzitim momentoveho kluca by sa ti toto nestalo... mne to problem nerobi ho pouzit a nehanbim sa za to. volakedy som auta opravoval a momentovy kluc vzdy pouzival. Citovat
ozzy56 Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 NORMALNI člověk ho na kola opravdu nepotřebuje:myslim Citovat
Marcel00 Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 definuj pojem slova NORMALNI NORMALNI clovek chodi do pneuservisu ? potom suhlasim s tym co si napisal. lebo tam ho pouzivaju (aspon by mali). Nevidim dovod preco by som ho teda aj ja v domacich podmienkach nemal pouzivat. momentovy kluc=investicia 20€ [upravil dne 31/10/11 11:58 od Marcel00] Citovat
MilanF1 Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 Tak běžný člověk to dotahuje dle citu, na to momenták netřeba ... to není stará Avie, kde táta dotahoval matky 1,5m dlouhou trubkou, na kterou si stoupnul ... PS: kdo na to má a nechce mít špinavé ruce, ať si jezdí do pneuservisu ... já bych tam jel max. na převážení. Citovat
ozzy56 Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 normální člověk po vyšroubování kolových šroubů aspon závity očistí ocelovým kartáčem...,v případě, že jde šroub už špatně povolit, tak zkontroluje závit šroubu, projede závit v náboji závitníkem, mázne závity lehce vazalínou (olejem)... Citovat
Marcel00 Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 suhlasim aj s MilanomF1 aj s ozzy-m56 neni o com... Citovat
P607Olda Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 Momenťák mám, ale... Dotáhnu momenťákem na předepsaných 120 Nm, a když to pak zkusím křížovým klíčem, tak to ještě 1/4 otáčky jde... takže nevydržím a dotáhnu to rukou \"pořádně\". Citovat
John_Ice Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 jojo křížovej klíč nadevše....ale vzduch je vzduch.... Citovat
Devil(cz) Odesláno 2. listopad 2011 Autor Odesláno 2. listopad 2011 No jo,ale já to nedotahoval nějak silou, jen sem táhnul a on pořád šel a šel a pak rup a zůstala mi hlavička šroubu a bylo.Myslím, že i momemtovým klíčem bych ho ukroutil než bych se dostal na správnej moment. Nevím jak to dotahoval předchozí majitel, ale bylo to dorvaný dost.... typicky priklad ludi co netusia ako vyzera momentovy kluc... sory ale s pouzitim momentoveho kluca by sa ti toto nestalo... mne to problem nerobi ho pouzit a nehanbim sa za to. volakedy som auta opravoval a momentovy kluc vzdy pouzival. Citovat
Marcel00 Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Momenťák mám, ale... Dotáhnu momenťákem na předepsaných 120 Nm, a když to pak zkusím křížovým klíčem, tak to ještě 1/4 otáčky jde... takže nevydržím a dotáhnu to rukou \"pořádně\". :blicismajlik:blicismajlik Citovat
P607Olda Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 Marcel00: to se v tom blití (zvracanie) ani nezastavíš, momenťák používá sotva 5% lidí, včetně servisů. Citovat
Devil(cz) Odesláno 2. listopad 2011 Autor Odesláno 2. listopad 2011 Přesně jak píše P607Olda momenťák málo kdo používá a ten kdo neutahuje tím, že na to šlape, nebo používá páku, tak to nemůže strhnout...spíš to vidím na nějakej špatnej šroub...viz foto [upravil dne 2/11/11 22:07 od Devil(cz)] Citovat
Ferry Odesláno 2. listopad 2011 Odesláno 2. listopad 2011 taky uz jsem videl, jak to v pneuservisu mekanik nejdriv dorval vzduchem co to slo a pak jakoze oni jsou prece nobl servis, vzal momentak a vsechny srouby presel s momentakem, otazku, jestli si mysli, ze je to tak spravne a jestli to tak mysli vazne, nejak nedokazal pochopit a skoro se urazil [upravil dne 2/11/11 23:15 od Ferry] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.