Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Agre - jedeš - li sám, dělej si co chceš, ale dávej bacha na ruku zákona v podobě Pomáhačů a chráničů - já jsem reagoval spíš na .myc TD,

Odesláno

Medvěde asi souhlas, já taky vypínám když mě někdo dojede... nicméně někdy na dálnici při hustém dešti a navečer bych uznal mlhovku i bez mlhy, ne? ;)

No v případě pořádného přívalového ceďáku jsem ochoten o tom polemizovat - ale je spousta takových, kteří mlhu pouští jakmile spadnou 3 kapky za minutu A TAKOVÍ MI PROSTĚ ZVEDAJÍ TEPOVOU FREKVENCI ač jsem je o to vůbec nežádal.

Odesláno

tak před 20min mě stavěly od policie a omylem jsem mněl zapnuté mlhovky, jen mně upozornil že bych je neměl mít zapnuté , pak jsem si dýchl na alkohol a pokračoval dál... Pohoda

Odesláno

ja teda nevim jak vy :) ale ja jsem vylozene odpurcem (zadnich) mlhovych svetel v nocnich hodinach i za mlhy a deste :) klasicka koncova svetla to v pohode prosvitej.

Ja osobne obcas pouziju mlhovky v obcich, kdy mi prijde zbytecny to tam prorvat dalkovejma :) Jsou proste pripady, kdy se (podle me, nikoli podle zakona) daji mlhovky ospravedlnit. A pokud to prokazatelne prispeje k bezpecnosti provozu, pak si myslim, ze i policiste primhouri oci.

Odesláno

Hodně je toho popsáno už tady: , takže stačilo pohledat a nezakládat duplicitní téma, ale nevadí...

Já jsem se vyjádřil už v tom druhém vlákně, na které sem dávám odkaz a nemá to asi cenu více rozebírat. Nejvíc mě štvou ti, co si rozsvítí ve dne parkovačky (obrysovky) a pak zapnou mlhovky a \"suplují\" tak denní svícení moderních aut a myslí si, jací jsou to machři. Takových jsem už potkal spousty a nikdo si neuvědomuje, že to s denním svícením nemá zhola nic společného a akorát to oslňuje, protože mlhovky jsou nasměrovány nikoliv před auto jako potkávačky, ale do stran kvůli lepšímu osvícení středové čáry a krajnice. Navíc jet proti mlhovkáři za mokra je taky luxus, když oslňují nejen mlhovky, ale i odraz na vozovce. :roll

Odesláno

Nechce se mi číst celé vlákno, tak možná budu opakovat někoho předemnou. Zadní mlhovky v podstatě nepoužívám. Nevidím důvod, proč oslňovat auta za mnou. Přední ale používám často, když jedu lesem po tmě (pražáci to asi neznají, ale u nás se opravdu jezdí lesem). Krásně svítí do stran a mám tak větší šanci vidět srnky číhající na kraji silnice.

Odesláno

S většinou z Vás musím souhlasit. Když jsou neuzpůsobené podmínky pro používání mlhovek, a přesto je mám zapnuté, tak je vypnu, když proti mě někdo jede, zadní nepoužívám (pokud teda není ta hustá mlha)... Jinak díky za ohlasy... Jo a k tomu duplicitnímu vláknu, to se omlouvám, v tomhle vlákně \"Pokec\" se přiznám, že mě nenapadlo použít vyhledávač :mad:

Odesláno

mlhovkarom zdravim dialkovymi natrvalo,asi tak kedy je to najneprijemnejsie ked nestihnu pomaly zareagovat.ked ide take auto zamnou co sa stava malokedy ale stane tak ho kludne chvilku pobrzdim alebo zapnem zadnu a nenecham sa obehnut.celkom naucne

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...