Medvěd Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 Agre - jedeš - li sám, dělej si co chceš, ale dávej bacha na ruku zákona v podobě Pomáhačů a chráničů - já jsem reagoval spíš na .myc TD, Citovat
Medvěd Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 Medvěde asi souhlas, já taky vypínám když mě někdo dojede... nicméně někdy na dálnici při hustém dešti a navečer bych uznal mlhovku i bez mlhy, ne? No v případě pořádného přívalového ceďáku jsem ochoten o tom polemizovat - ale je spousta takových, kteří mlhu pouští jakmile spadnou 3 kapky za minutu A TAKOVÍ MI PROSTĚ ZVEDAJÍ TEPOVOU FREKVENCI ač jsem je o to vůbec nežádal. Citovat
koblih69 Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 Mě taky a pak ještě umělci kteří v tý mlze nebo silným dešti nesvítí vůbec, a že jich potkávám... Citovat
abio Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 tak před 20min mě stavěly od policie a omylem jsem mněl zapnuté mlhovky, jen mně upozornil že bych je neměl mít zapnuté , pak jsem si dýchl na alkohol a pokračoval dál... Pohoda Citovat
DERT123 Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 tiez si v noci prisvietim s hmlovkami ... a ked ide nieco oproti tak vypnem .... by sa asi oprotiiducemu nepacilo keby mu svietim tymi Night Breakermi Citovat
švejk Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 ja teda nevim jak vy ale ja jsem vylozene odpurcem (zadnich) mlhovych svetel v nocnich hodinach i za mlhy a deste klasicka koncova svetla to v pohode prosvitej. Ja osobne obcas pouziju mlhovky v obcich, kdy mi prijde zbytecny to tam prorvat dalkovejma Jsou proste pripady, kdy se (podle me, nikoli podle zakona) daji mlhovky ospravedlnit. A pokud to prokazatelne prispeje k bezpecnosti provozu, pak si myslim, ze i policiste primhouri oci. Citovat
Stifler Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 Hodně je toho popsáno už tady: , takže stačilo pohledat a nezakládat duplicitní téma, ale nevadí... Já jsem se vyjádřil už v tom druhém vlákně, na které sem dávám odkaz a nemá to asi cenu více rozebírat. Nejvíc mě štvou ti, co si rozsvítí ve dne parkovačky (obrysovky) a pak zapnou mlhovky a \"suplují\" tak denní svícení moderních aut a myslí si, jací jsou to machři. Takových jsem už potkal spousty a nikdo si neuvědomuje, že to s denním svícením nemá zhola nic společného a akorát to oslňuje, protože mlhovky jsou nasměrovány nikoliv před auto jako potkávačky, ale do stran kvůli lepšímu osvícení středové čáry a krajnice. Navíc jet proti mlhovkáři za mokra je taky luxus, když oslňují nejen mlhovky, ale i odraz na vozovce. Citovat
Péťa Odesláno 27. říjen 2011 Odesláno 27. říjen 2011 Nechce se mi číst celé vlákno, tak možná budu opakovat někoho předemnou. Zadní mlhovky v podstatě nepoužívám. Nevidím důvod, proč oslňovat auta za mnou. Přední ale používám často, když jedu lesem po tmě (pražáci to asi neznají, ale u nás se opravdu jezdí lesem). Krásně svítí do stran a mám tak větší šanci vidět srnky číhající na kraji silnice. Citovat
Majkls Odesláno 28. říjen 2011 Autor Odesláno 28. říjen 2011 S většinou z Vás musím souhlasit. Když jsou neuzpůsobené podmínky pro používání mlhovek, a přesto je mám zapnuté, tak je vypnu, když proti mě někdo jede, zadní nepoužívám (pokud teda není ta hustá mlha)... Jinak díky za ohlasy... Jo a k tomu duplicitnímu vláknu, to se omlouvám, v tomhle vlákně \"Pokec\" se přiznám, že mě nenapadlo použít vyhledávač Citovat
jozefsv Odesláno 28. říjen 2011 Odesláno 28. říjen 2011 mlhovkarom zdravim dialkovymi natrvalo,asi tak kedy je to najneprijemnejsie ked nestihnu pomaly zareagovat.ked ide take auto zamnou co sa stava malokedy ale stane tak ho kludne chvilku pobrzdim alebo zapnem zadnu a nenecham sa obehnut.celkom naucne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.