Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

nikdo se tu nehádá,jenom se tu ,,radí,,...poznatky....

za mě třeba mě je úplně jedno c oto má za pohonou jednotku,když se najde ,,dobrej,, kup tak co...

gubee:neptal jsi se na typ auta ale přece na motor...a každej ti řekl 1,8 jo...a ty jsi u toho zůstal takže žádné košer...

[upravil dne 29.10.2011 09:22 od John_Ice]

Odesláno

[*]tyčky stabilizátorov na prednej náprave sú KO,

[*]čelné sklo je dosť silno prasknuté (divím sa, že majiteľ absolvoval kóšer STK), čiže čelné sklo KO,

[*]klíma v inzeráte uvedená, do auta ju však asi zabudli namontovať, potvory... takže bez klímy,

[*]interiér (tapacír & sedačky) nie zrovna najčistejší - zrelý na kompletné vyluxovanie, hĺbkové tepovanie,

ze top stav? to keby som siel 400 km z domu do NZ(ci Nitry) a cakalo ma toto tak by som ho asi dakde poslem:grr ludia su vseliaky

[upravil dne 29/10/11 08:25 od krtek 2]

Odesláno

gubee

- celkom nechapem, ako si myslel, ze ta 406 co som ti poslal, je draha . Stala 2000 Eur, ale dohodnut sa vzdy da :D Kto to ani nevyskusa, niíc nevie. Sam by som si bol isty, ze minimalne za 1700 by som ju dal dole.

- neviem ci je Xsara zrovna stastna volba, kedze je to vlastne 306 tka, a ma tu povestnu zadnu napravu ... Ked pojdete na dovolenku 4ia + batozina, tak to bude vyzerat zo zadkom vselijak, len nie dobre ... Myslim, ze 406 by bola o dost lepsia varianta, ale tak, dufam ze ty bude dlho jazdit bez poruch ...

Odesláno

Lubk0,

ad1: môj finančný limit bol a je striktne ohraničený na 1500 € + nutné administratívne úkony. A som na silných pochybách, že či už ja, alebo Ty by si tú 406ku dal dole o 500 €, jednoducho ma čísla nepustia a čas tlačí,

ad2: o Xsare som sa toľko dočítal, že zadok má tendenciu \"uskakovať\" pri vyšších rýchlostiach (tuším 150 km/h a viac), ja osobne jazdím v limite (i keď jeden nikdy nevie, kedy príde chuť tomu šliapnuť na krk :D ), čiže to by nemusel byť limitujúci faktor.

Ale potešilo by ma obšírnejšie info o tej povestnej zadnej náprave, aby človek vedel, čo ho môže čakať.

Dík za prianie, v to isté dúfam aj ja. Ale ak sa dostanem do ďalšieho levelu, určite sem ešte napíšem. Plus budem sa snažiť reagovať na každý príspevok ;)

koblih69,

k tomu príbehu s Polom Ťa poprosím o link, bo v tom vlákne je mrte strán a neviem, či by som mal toľko trpezlivosti to nájsť, ale rád by som si to prečítal :) Díky.

[upravil dne 30/10/11 23:52 od gubee]

Odesláno

Do 406ek se dávala i 8mi ventilová 1,8čka, ta byla na to auto opravdu velice slabá a třeba Blizzard by o její \"spolehlivosti\" mohl napsat román

[upravil dne 27/10/2011 23:38 od Medvěd]

Tak já 1.8 8mi ventil mám a trochu se podivuji tomu že by měla být velice slabá...pokud vím tak parametrově je mezi 8 a 16 ventilem minimální rozdíl. Ale hlavně jezdím i velice dlouhé vzdálenosti po strop naložený a auto táhne krásně a hlavně od nízkých otáček. Není to buhvíjakej blesk, ale když chci tak jede až moc...a při klidnej jízdě mam spotřebu tak 6,8 a přes 7,3 sem se ještě nikdy nedostal...

[upravil dne 31/10/11 06:34 od ZoSo]

Odesláno

Já se jenom vrátím k těm několika argumentům pro/proti LPG co tu psal třeba Gargamell a jiní:

1) Mnohem menší dojezd - nerad bych tankoval každý týden. Takto mi vydrží nádrž pěkně na cca 1300km (rekord 1700km) a je klid - ano máš pravdu, dojezd je o dost menší, já tankuju cca 1x týdně jak píšeš, ale vůbec mě to neobtěžuje, když se jednou týdně zastavím na 10 min u čerpačky :)

2) Nechce se mi řešit kde můžu parkovat a kde ne (nebo už se smí do garáží?) - do garáží se u nás nesmí s LPG, ale zatím mi to taky nikdy nezpůsobilo problém, pokud už někde u nákupního centra bylo podzemní parkoviště tak vždy dalo zaparkovat i venku

3) Okrádat se o drahocené místo v kufru taky nebudu - když si dáš nádrž místo rezervy tak v kufru máš rezervu se kterou můžeš manipulovat a když si ještě seženeš nouzovou rezervu tak toho místa tolik neztratíš, navíc ruku na srdce jak často jezdíš s narvaným kufrem, obvzláště ve 406? Já pár věcí v kufru vozím neustále včetně té rezervy a pořád je tam místo ještě na dvě mrtvoly :)

A ještě k té návratnosti, mě vychází návratnost přestavby po cca 14 měsících (nájezd cca 15tis km ročně). Pokud ale někomu vychází návratnost 3 roky jak tu někdo psal, to už bych o přestavbě neuvažoval (předpokládám přestavbu u 406ky takže minimálně 7 let staré auto).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...