Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
no to je ta skrutka o ktorej som hovoril... ona najprv ide trochu povolit a potom ju jednoducho zlomis:D....

autogenom by to pomohlo ale v blizkosti je palivova nadrz:o

nahřívá se malým hořákem, ta blízkost nádrže není problém

Odesláno

No odufám, že se mi podaří nějaký servis najít, kde budou ochotný se s tím párat ...

krtek 2: Já nástavce i ráčnu mám, ale na ten šroub se nedostaneš. Jedině dát ty hadice pryč :myslim A ta matka na druhý straně, to fakt už matka není. Spíš takovej rezavej kydanec :aut:D

Odesláno

Já slyším při přejetí nerovnosti takové bouchnutí a má to zvuk, jako bych hodil do kufru bednu s nářadím. Když jsem bouchnul do té tyče pěstí, tak i drnčela :myslim

Odesláno

Dnes som som sa mrkol na zadnú napravu z dola, nastal zdesivý pohlad!Stabilizačná tyč je posunutá asi 4 cm smerom k pravému kolesu.Je mi jasné,že silentbloky na nej musím vymeniť,lebo sú rozmačkané.Neviete že od čoho sa mohla posunúť tá tyč?Mal niekto takýto problém?

Odesláno

Taky přidám jeden možná hloupý dotaz. Je ještě něco kromě silentbloků (zde popisovaných) co může vzadu při přejetí nerovnosti mlátit? Něco se mi u pravého zadního kola ozývá :)

Odesláno

áha.. doufal, jsem v jednoduchost :D. Je pravda, že na zadní nápravu jsem ještě nesahl, taže na to má asi nárok po tolika letech. No ještě počkám až si budu jist a potom něco vymyslím. Díky

Odesláno

nevymyslíš nic:),ta náprava je poměrně složitá (má řiditelná kola), jestli jsi opravdu do zad. nápravy nedal ještě ani korunu, tak se připrav na dardu...,v případě,že ji budeš chtít (bude potřeba) zgenerálkovat, pořádně to zatřepe s peněženkou...,ale možná budeš měnit jen nějakou tyčku a to se dá...

Odesláno
Taky přidám jeden možná hloupý dotaz. Je ještě něco kromě silentbloků (zde popisovaných) co může vzadu při přejetí nerovnosti mlátit? Něco se mi u pravého zadního kola ozývá :)

Přidávám se k tomuto dotazu, ale spíš upřesním jak bych poznal, že tohle je špatný a to ještě dobrý? Taky když přejedu nerovnost tak tam zabouchá jako špatný siláče, ale nemám tolik peněz, abych koupil vše nové, musím nějak postupně. Proto můj dotaz je, jak poznám, že je špatná stabil.tyčka. Siláče na zkrut.tyči poznám, že na ní bouchnu jo?!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...