stefkac Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 Ahoj nevadí voda na filtr a nedostane se do motoru přes chrom.trubky,když mám filtr přímo v nárazníku?Filtr je od simoty a stál něco kolem 600,- [upravil dne 21/10/2011 18:09 od Béďa] Citovat
razor Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 Ahoj nevadí voda na filtr a nedostane se do motoru přes chrom.trubky,když mám filtr přímo v nárazníku?Filtr je od simoty a stál něco kolem 600,- Si vzal louži ? Myslím si,že vlhkost by asi nevadila,ale něaké větší množství vody nevím nevím...... Citovat
KingSpade Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 vlhkost vadit nijak extra nebude...no jak vezmeš louži tak motor utopíš Citovat
koblih69 Odesláno 19. říjen 2011 Odesláno 19. říjen 2011 Voda prakticky nevadí, ale nesmí být v cestě váha vzduchu pro tu je to problém docela velký. Nepíšeš co máš za motor, takže těžko radit... Citovat
Peugeot_22 Odesláno 21. říjen 2011 Odesláno 21. říjen 2011 nedoporučuju!měl sem to tak a jednou při velkym slejváku sem vzal hodně hlubokou louží a nasálo to vodu pak šel motor na tři a vejfuk hulil býle..... blbá sranda:bojim Citovat
Tom_206 Odesláno 22. říjen 2011 Odesláno 22. říjen 2011 Mít filtr v nárazníku na normální ježdění je podle mě blbost, ta voda nebude dobrá ani na ten filtr, natož na váhu vzduchu apod. Být tebou, dám filtr k motoru, odstínit od teplýho vzduchu a když už, tak jít a natáhnout vedení vzduchu z nárazníku k filtru. Filtr by potom už neměl bejt mokrej. Pokud chceš mít ten filtr v nárazníku, tak ho alespoň pořádně naimpregnuj olejem na filtry. Bez toho je to celkem na prd. ) Ale i tak to nejni nejšťastnější řešení Citovat
winco Odesláno 26. říjen 2011 Odesláno 26. říjen 2011 no ono filtr v narazniku neni zle riešenie prave opak, ale iba ked je sucho ...... ked bude velky lejak alebo zobereš louži tak ta voda bude robiť bordel....motoru to moc nevadi, on to rozchodi...raz sa mi podarilo zobrať louži jak psal peugeot_22 tak mi motor hodne hulil na bilo a nešiel nad 2000 otačok no po chvylke na volnobeh sa to urovnalo...no to som obyšiel ešte v dobrom sa moholo stať i niečo horšie Citovat
ozzy56 Odesláno 26. říjen 2011 Odesláno 26. říjen 2011 nemyslím si,že motoru prudké ochlazení nasátou vodou (vodní tříšťí) nevadí pobavila věta,že to není zlé řešení, pokud je sucho...,takže pro státy Sahelu?? Citovat
koblih69 Odesláno 26. říjen 2011 Odesláno 26. říjen 2011 Vono to nejlepší řešení je origo airbox a v něm správný filtr ... Citovat
Jeny Odesláno 26. říjen 2011 Odesláno 26. říjen 2011 koblih: amen Ale pořád je stále hodně exemplářů, co si myslí, že jsou chytřejší, aniž by si přečetli nějakou problematiku, než tým konstruktérů a dávají tam ty svý p*čifuky... Citovat
veka_GTi-6 Odesláno 26. říjen 2011 Odesláno 26. říjen 2011 taky souhlasim s Koblihem a Jenym, ono prodluzovani sani a tahani k narazniku myslim moc neprospeje, zmenou delky sani zmenis i prubeh kroutaku, cim ho udelas delsi, tak posouvas vrchol k nizsim otackam (jednoduse receno), nehlede na to ze spatnym tvarem ti muzou vznikat turbulence a dalsi neplechy. takze ja bych si bud nechal napocitat nove sani i s modelem proudeni nebo bych se na to radsi vybodnul a dal lepsi filtr a pohral si s odstinenim tepla od motoru pripadne omotal svody termopaskou, at ti nesala teplo i od svodu a zkusil k tomu filtru privest studenejsi vzduch tot muj nazor Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. říjen 2011 Odesláno 26. říjen 2011 mam obdobny nazor, taky zalezi na delce a prumeru vedeni a je to docela slozitejsi nez dat jen filtr do boxu, ja mam v boxu hribek HPS a jsem spokojen Citovat
winco Odesláno 26. říjen 2011 Odesláno 26. říjen 2011 no ved jasne, že treba zachovať priemer aj dlžku taku aky je pôvodne sanie..takže približen 65mm-70mm a dlžka je tak meter možna meter a kusok a tu dlhžku zachovaš uplne v pohode ked to stočiš do narazniku alebo za hmlovku Citovat
Cinicman Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 A sakra... tak som nevedel, že aj ja som Exemplár... :D:D Citovat
Jeny Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 Cinicman: ty si snad řešil nějakým programem průběh proudění vzduchu a rezonance? Citovat
Cinicman Odesláno 31. říjen 2011 Odesláno 31. říjen 2011 Jasné. Tým najdokonalejším = hlavou... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.