Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj nevadí voda na filtr a nedostane se do motoru přes chrom.trubky,když mám filtr přímo v nárazníku?Filtr je od simoty a stál něco kolem 600,-

[upravil dne 21/10/2011 18:09 od Béďa]

Odesláno
Ahoj nevadí voda na filtr a nedostane se do motoru přes chrom.trubky,když mám filtr přímo v nárazníku?Filtr je od simoty a stál něco kolem 600,-

Si vzal louži ?

Myslím si,že vlhkost by asi nevadila,ale něaké větší množství vody nevím nevím......

Odesláno

Mít filtr v nárazníku na normální ježdění je podle mě blbost, ta voda nebude dobrá ani na ten filtr, natož na váhu vzduchu apod. Být tebou, dám filtr k motoru, odstínit od teplýho vzduchu a když už, tak jít a natáhnout vedení vzduchu z nárazníku k filtru. Filtr by potom už neměl bejt mokrej.

Pokud chceš mít ten filtr v nárazníku, tak ho alespoň pořádně naimpregnuj olejem na filtry. Bez toho je to celkem na prd. ;)) Ale i tak to nejni nejšťastnější řešení

Odesláno

no ono filtr v narazniku neni zle riešenie prave opak, ale iba ked je sucho ...... ked bude velky lejak alebo zobereš louži tak ta voda bude robiť bordel....motoru to moc nevadi, on to rozchodi...raz sa mi podarilo zobrať louži jak psal peugeot_22 tak mi motor hodne hulil na bilo a nešiel nad 2000 otačok no po chvylke na volnobeh sa to urovnalo...no to som obyšiel ešte v dobrom sa moholo stať i niečo horšie :)

Odesláno

nemyslím si,že motoru prudké ochlazení nasátou vodou (vodní tříšťí) nevadí

pobavila věta,že to není zlé řešení, pokud je sucho...,takže pro státy Sahelu?? ;)

Odesláno

koblih: amen

Ale pořád je stále hodně exemplářů, co si myslí, že jsou chytřejší, aniž by si přečetli nějakou problematiku, než tým konstruktérů a dávají tam ty svý p*čifuky...

Odesláno

taky souhlasim s Koblihem a Jenym, ono prodluzovani sani a tahani k narazniku myslim moc neprospeje, zmenou delky sani zmenis i prubeh kroutaku, cim ho udelas delsi, tak posouvas vrchol k nizsim otackam (jednoduse receno), nehlede na to ze spatnym tvarem ti muzou vznikat turbulence a dalsi neplechy. takze ja bych si bud nechal napocitat nove sani i s modelem proudeni nebo bych se na to radsi vybodnul a dal lepsi filtr a pohral si s odstinenim tepla od motoru pripadne omotal svody termopaskou, at ti nesala teplo i od svodu a zkusil k tomu filtru privest studenejsi vzduch ;)

tot muj nazor

Odesláno

mam obdobny nazor, taky zalezi na delce a prumeru vedeni a je to docela slozitejsi nez dat jen filtr do boxu, ja mam v boxu hribek HPS a jsem spokojen :)

Odesláno

no ved jasne, že treba zachovať priemer aj dlžku taku aky je pôvodne sanie..takže približen 65mm-70mm a dlžka je tak meter možna meter a kusok a tu dlhžku zachovaš uplne v pohode ked to stočiš do narazniku alebo za hmlovku :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...