Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No chceme ti tím všichni říct, a nenápadně naznačit, že se máš vykašlat na TV a pořídit si Irenku a pštrosa ;)

Odesláno

Na Irenku kašlu, co s ní, koukat se na ni nedá, vařit neumí a jen by tahala prachy z kapes, tuhle kam postavim tam ji rano najdu, nikam mi neuteče a navic když mě přestane bavit tak ji VYPNU:D

už jen pštrosa
A ty mlč, asi nevime asi koho tady za rok skoro sežrala Plazma i s botama :D:D:D

[upravil dne 17/10/11 21:37 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Ja mám doma Sharpa, konkrétne LC40 s led podsvietením a som maximálne spokojný.. Pozerám na ňom hlavne FullHD filmy z počítača a maximálne mi vyhovuje.. Ale lepšie raz vidieť ako 100 krát čítať na fóre :aut

Odesláno

Tak tomu nerozumím, to měla moje plasma která je stará cca 7 let. Dneska už bych o ničem jiném než Full HD neuvažoval. Samozřejmě poku dpominu TV do kuchyně 22\" která je HD Ready...

Odesláno

No tak oni plasmy ve full HD jsou pomálu, většina jich má právě 1024x768, mladej od neteře ji má asi pul roku aobraz nevypadá špatně, jen zblízka jsou vidět jednotlivý pixely. Jako jak pišu, jen tak mě to napadlo, spiš jsem rozhodnutej pro full HD 94 až 107 a LED podsvícení, LG nebo i ten Sharp, někde na ně ještě mrknu a pak jen počkam na nějakou přijemnou cenovou akci

Odesláno

jo oni jsou plasmy full HD ,ale trochu jiná cenová relace,Panasonic Neo PD to je mazec,hele vyser se na full HD v Japonsku už spouští ULTRA HD 4xvětší rozlišení než full HD cca 8000x4000,já bych se neukvapoval a počkal bych na ni!:P:D:papa

Odesláno

Právě že nic moc, ale budou vanoce a to bejvají nabídky všeho a všude o něco levnější, třeba i po vánocích

Charli, než tohle k nam dojde tak budu mít fousy jak krakonoš a budou mě ožírat červíci:D

[upravil dne 22/10/11 21:46 od Radek Hurvajz]

Odesláno
Na Irenku kašlu, co s ní, koukat se na ni nedá, vařit neumí a jen by tahala prachy z kapes, tuhle kam postavim tam ji rano najdu, nikam mi neuteče a navic když mě přestane bavit tak ji VYPNU:D

[upravil dne 17/10/11 21:37 od Radek Hurvajz]

Čtvrteční hláška z Ano, šéfe: Babu jedině s milionem v bance a partem v zástěře :papa

Odesláno

Japonsku už testují a příští rok mají spustit vysílání,já bych počkal 2013 to u nás taky bude...:D

nebo to kup přijedu se k Tobě pak podívat na zrnění pro slepice....:papa

[upravil dne 22/10/11 20:51 od Charlie 1]

Odesláno
No tak oni plasmy ve full HD jsou pomálu, většina jich má právě 1024x768, mladej od neteře ji má asi pul roku aobraz nevypadá špatně, jen zblízka jsou vidět jednotlivý pixely. Jako jak pišu, jen tak mě to napadlo, spiš jsem rozhodnutej pro full HD 94 až 107 a LED podsvícení, LG nebo i ten Sharp, někde na ně ještě mrknu a pak jen počkam na nějakou přijemnou cenovou akci

Něco je, třeba http://www.panasonic-eshop.cz/panasonic-tx-p42u30e

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...