Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:D :D :D :D

No to je gool :D Samsung ma obrazovky panasonic :D

Tak to tu ta fabrika Samsung crystal lake ktora vyraba prave obrazovky, a je od meho domu tak 10 km, stoji uz nejaky ty roky celkem zbytecne :D Nebo ty obrazovky vyrabaji, ale davaji je jinde, aby mohli pak nakoupit panasonici :D :D :D :D

• O 2 měsíce později...
Odesláno

trochu se nabouram do tohoto vlakna, potreboval nejakou levnou lcd s tunerem na digitalni vysilani a kolem 80 cm uhloprickou ... no,nasel jsem treba toto http://www.kasa.cz/televize-audio-video/koupit/1388189/philips/televize-philips-32pfl3606h-lcd/#tab-zalozky

jen nevim, jak je na tom philips s lcd tv ? nemate nekdo zkusenosti ?

no, pak mam jeste jednu variantu, tuto http://www.kasa.cz/televize-audio-video/koupit/1536166/hyundai/televize-hyundai-hlh-32860-ump2-lcd/

[upravil dne 28/12/11 19:53 od BV406]

Odesláno
Tak to tady ted projíždím, už jsem přečetl k Edge LED kde co a narazil jsme na ten problem co jsem popisoval

http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.php?f=1703&t=1113189&start=15

\"To je normalna vec. Ten prvy obrazok je Samsung B750. Full led ma prave tu vyhodu, že ma rovnomerne podsvietene. Dosť na to trpeli hlavne staršie Sony (2-3 roky dozadu), ale aj ine značky s normalnym podsvietenim a trpia na to hlavne edge led modely, i keď už sa objavili v tomto roku prve lastovičky, ktore už ten problem nemaju (napr. Sharp LE810/820, Philips 7605H). U tv s klasickym podsvietenim ten problem trva ďalej, samozrejme zaleži na konkretnom modeli.\"

Citácia z toho fóra.. Našťastie mám spomínaný Sharp a teda takéto problémy nepozorujem. Len na margo toho, že led tv nebrať :super

[Edited on 28.12.11 19:58 by m3t4L_m4n]

Odesláno
Klidně, pokud ti nevadí, že stráví víc času v servise než u tebe tak klidně LCD pPhilips. Já už mám tuhle zkušenost za sebou :papa

a co se na ni sralo ?? vypada hezky, ale mam dost strach, bo s philipsem mam i ja hrozne zkusenosti ...

paradoxne mam na stene v loznici uz pres rok nejaky mensi hyundai (asi 55cm) a jede skvele, proto i ten muj druhy tip ...

jedna se mi o tv pro mamku, ktera chce dat max do 7000kc a velikostne asi kolem 80cm, tv musi mit digi tuner hlavne, pouzivat se asi moc nebude :)

Odesláno

Já mám s Philipsem tragické zkušenosti už léta, ale tady mě přesvědčila cena. Problém TV byl, že se nedala zapnout. Někdy po hodině, někdy po 10ti minutách ... opakované opravovaná zdrojová část, pak jsem na netu našel, že je to vlemi častá vada několika řed Philipsu a že se nedaří to opravit jen opakovaně reklamovat a požadovat peníze. Což se nakonec podařilo, koupil jsem klukovi LG a už je zase klid. O kvalitě obrazu nemluvě...

• O 2 týdny později...
Odesláno

vytahnu tohle vlakno opet nahoru. Vcera odesla stara CRT televize, takze nadesel cas vybrat nejakou placku.

zatim jsem nestihl moc pohledat na netu konkretni modely k porovnani, tak se zeptam jen tak obecne, nemate doporuceni nejaky TV, pozadavky:

LED 100Hz

Full HD

uhlopricka kolem 80cm

DVB-T MPEG2 a 4

analogovy audio vystup 2x cinch (pro pripojeni ke starsimu domacimu kinu)

SCART vstup

cena do 10k

vse ostatni uz beru jen jako bonus :D

dik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...