Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

budu ted neco takovyho zkouset, je treba udelat redukci nebo upravit peugeotackou packu

to sony ma klasickej 3.5 Jack ? nemas k tomu radiu nekde navod, jestli podporuje dalkovy ovladani sony RM-X2S ?

Odesláno

dalkovy ovladac podporuje urcite,ale envim model ovladace. mam dva a fungujou oba, lisej se jen funkcema... a co chystas ferry. Jinak prave ze zadu toho radia je hafo dir a konektoru,ani nevim na co vse...

Odesláno

to Jacobson, no mozna zadat model autoradia do googlu, najit si k nemu navod a v tom si to precist ;) nebo sem napis, co mas za radio a nekdo ti to zjisti

Odesláno

navod bych mozna nasel v krabici, jestli sem to nevyhodil.. Model sem napisu az budu doma ted sem na mob. v praci.. Jinak ja sem packu resil redukci kterou mi udelal zdejsi clen myslim ze okolo 700.

Odesláno

nad tim original ovladasem jsem taky premyslel, ono pak ve finale packa jako packa,ale ja zacinam zjistovat,ze tu packu ani potrebovat nebudu..

• O 1 měsíc později...
Odesláno
co potrebuju, aby mi fungovalo ovladani pod volantem v 406tce s radiem sony cdx-gt929u

pokud máš na tom rádiu vzadu 3,5\" Jack tak pro začátek ten,dále kousek dvoulinky a trimr.Napojit na radio měnit odpor a spínat, zjišťovat jaký odpor ovládá dané funkce,zjištěné odpory koupit- pro dané funkce napojit na páčku a přepínáš jak se ti zachce;)

[upravil dne 15.11.2011 19:19 od chuck11]

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...