Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

oniho 406 - kuuuuze... :)

Recommended Posts

Odesláno

V roce 2003 to mělo 122381 km, no tak to pak asi dlooouuuho stalo. tak v roce 2006 měla chuděra už asi 400tis na krku:bojim

Marcel: Pokud je udržovaný tak muže bejt v lepší kondici než neudržovaný se 120tis

[upravil dne 7/10/11 21:40 od Radek Hurvajz]

Odesláno
Taky jsem kdysi kupoval piškota ze Žďáru a jeho majitel si následně pořizoval červenou 406ku break - by byla p*del, kdyby ta Tvoje byla od něj (člen fóra Krmy)

[upravil dne 7/10/2011 21:37 od Medvěd]

Puvodni majitel se jmenoval spinar myslim. jestli mistni clen netusim..

Odesláno

dle skutecnosti za prvnich 9 mesicu najeto 23tis km

myslim, ze muzes pocitat, ze to v nemecku davalo tak prumerne 25tis za rok, to by tak odpovidalo realite

[upravil dne 7/10/11 21:59 od Ferry]

Odesláno

takze to bude asi stoceno tedy.... ze ty lidi to bavi...

ted koukam na to zaslepeni EGR ventilu, asi se na to vrhnu, akorat v navodu uz chybej fotky a jak jsem na to koukal,tak to webasto je napojene jednou hadickou na ten ventil. takze budu muset poresit,jestli ho budu vubec moct vyradit z cinosti.

Odesláno
dle skutecnosti za prvnich 9 mesicu najeto 23tis km

myslim, ze muzes pocitat, ze to v nemecku davalo tak prumerne 25tis za rok, to by tak odpovidalo realite

[upravil dne 7/10/11 21:59 od Ferry]

JJ tak to by tak nejak odpovidalo... on to v roce 2006 dovazel na nejakych cca 110.

Odesláno

jak ses ptal na využitelné otáčky motoru,tak ideál je těch 1800--3500max., více dlouhodobě netoč, diesel to nemá rád, navíc to v praxi nemá smysl, je s tím prostě nutná jiná technika jízdy než s benzínem

Odesláno

ozzy56: diky, takze je to v poradku. mas pravdu, budu se s tim muset naucit jezdit, je to jiny nez benzin. nejaky rady ohledne radeni a tak? kazdej stupen minimalne na kolik otacek a kdyz podrazovat nebo prerazovat?

Odesláno

ono na tom zas nic není--motor má vysoký krouťák a hodně snese, na druhé straně jezdit s podtočeným motorem nepomůže jak motoru,tak setrváku,při normální jízdě pod cca 1400 nechoď a přeřaď

Odesláno

Jezdi okolo vrcholu točivého momentu, ten bude pod 2000, já se slabším jezdím mezi 1600 a 2300 ot. Ale je na tobě, jak budeš jezdit, nicméně obecně platí i nepodtáčet, tedy nechodit pod 1500, ono by to mělo být i slyšet, že se to motoru nelíbí.

Jinak gratulace k novému vozu :papa

Odesláno

dekuju milaneF1

jasny, takze pod 1500 nechodit a behem normalni jizdy kolem tech 2000.. jinak zatim co jsem mel moznost najet, tak za 1000 korun naftu o cene 34.90 jsem najel necelych 600km.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...