Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

oniho 406 - kuuuuze... :)

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem se konecne dockal a ve stredu jsem si privezl 406 break 2.0 Hdi 80 kw, rok 2001. Do roku 2006 slouzila v nemecku jako sluzebni vuz, pak se dostalo sem a do ted jezdilo ve Zdaru nad Sazavou. Do Cech prislo s 110 tkm a ja ho nyni koupil s 170 tkm. Pokud tachometr nestocili v Nemecku,tak kilometry jsou prave. Auto bylo trochu tuknute na predni levy roh, ale jen plechy, mam od toho zaznam s pojistovny, od servisu co to daval do kupy.

Neco k vybave: Palubni pocitac, autoclima, okna i zrcatka v electru, sedacky elektricky ovladane, ale bohuzel nevyhrivane, couvaci asistent, tazne zarizeni, nezavisle topeni webasto, samoztmivaci zrcatko, tempomat, cdchanger a par drobnosti navic. Zitra se terpve dokopu k tomu, ze auto aspon venku umeju a udelam nejake foto.

Par much by se naslo, ale jsou to opravdu jenom musky.

Hned budu mit par dotazu:

Jak u tohoto motoru ma motor nejvetsi vyuziti potencialu. zacne tahat krasne od tech cca 1700 otacek a konci malinko pres 3000, jestli je to normalni ci ne?

Pak je mozne ze to samoztmivaci zrcatko nefunguje? Pac kdyz ho zapnu,tak nevidim zmenu mezi zaplem a vyplem.

Pokud neni tlacitko na vypnuti ESP, tak ho auto nema ze? ASR 406tky nemeli, ze?

Prozatim asi vse, ono me urcite zase neco napadne.

[upravil dne 12/5/12 09:47 od oni]

[upravil dne 18/10/12 09:58 od oni]

[upravil dne 26/11/12 22:56 od oni]

[upravil dne 3/3/13 18:41 od oni]

[upravil dne 25/9/13 21:03 od oni]

[upravil dne 27/1/14 23:13 od oni]

Odesláno

diky.

covece tu kapotu kdyz budes mit kupce prodej a timto se omlouvam, ze jsem to takhle zdrzel. auto jde kamosoj do ruky,tak ji mozna bude chtit on,tak se ozvu,pokud bude.

no na to topeni jsem opravdu zvedavej...:)

Odesláno

No je fakt ze exterier si myslim je dost zachovalej. interier celekm taky. Kazdopadne to teda stocili nemci. tady za Cr to mam dolozeny. Tak jako tak budu muset udelat rozvody, aspon pro muj lepsi pocit. zitra budu volat bejvalymu majitele, se zeptat na par veci..

post-4401-1410962012981_thumb.jpg

Odesláno

Interval výměny rozvodů je 160tis. Takže auto se vyhazovalo buď těsně před ním (tzn. 3-4 letá stočená na 70-80), nebo pak dlouho po něm, když už se do toho investovalo. Okolo 300tis pak často začne klouzat spojka, to je pak taky důvod poslat to do Čech...

Odesláno

No to snad ne, to zase nestraste chlapi. uvidime casem, zatim se jevi vse ok. spis bych se potreboval svezt jinym HDI,abych jen porovnal.

Odesláno

moje 406 1.8 16V prijela z holandska po 5 letech s 200tis km a vevnitr i zvenku byla taky velmi zachovala, ted mam pres 400, takze pohoda ;)

Odesláno

kdyz se auto privezlo, ten chlap si nechaval merit tlaky a nejakou diagnostiku na vstriky atd. mam od toho asi 10 papiru,tak to sem pak dam, treba se v tom vyznam, ja moc ne. S tema kilometrama se uvidi teda neuvidi, uvidi se co motor a atd, doufam teda,ze na to dlouho nebudu muset sahnout.

Odesláno

Taky jsem kdysi kupoval piškota ze Žďáru a jeho majitel si následně pořizoval červenou 406ku break - by byla p*del, kdyby ta Tvoje byla od něj (člen fóra Krmy)

[upravil dne 7/10/2011 21:37 od Medvěd]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...