Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo, projektant si sedí v bezpečí.

Proč ta štěrková část nemohla být delší, už od začátku?

[upravil dne 6.10.2011 14:41 od P607Olda]

[upravil dne 6.10.2011 14:43 od P607Olda]

post-3499-14109620113207_thumb.jpg

Odesláno

celkově ten projektant je debil.... v tom kopci mi selhat brzdy tak dole mám 200 km/h a nevim jak bych vybral to esíčko abych se dostal do toho pruhu :)

Odesláno

Řekl bych jasná chyba řidiče. Ne nadarmo je nahoře pro kamioňáky cedule jak kráva, aby jeli na 2 rychlostní stupeň. :bojim

Fakt štěstí, že nikoho nesejmul.

Odesláno

S kamiónem nejezdím, ale psali, že tomu šoféroj bylo 54. A ten určitě věděl jak má jet a poprvý tama taky nejel. Prostě něco podělal a dopadl jak dopadl a může bejt rád, že to přežil.

Věřím, že v tom fofru byl rád, že alespoň trefil ten pás. Ale 18tun je 18 tun. Jak se tohle rozjede tak to nic jen tak nezastaví.

Odesláno

18 tun to má prázdný :) a to by se mu takhle neutrhlo :) to ubrzdí i motorovka :) mohl jet dolu tak jak jezdí vždycky, mohla se protrhnout hadicka nebo neco tak, to bych viděl spíš, pač kdyby to přehřál tak by to bylo ohořelí :)

Odesláno

Co ten projektant měl udělat jinak, když rovně je to do města? Ta zatáčka tam přece být musí (o tom, že ta únikovka je jenom jako a kamion v ní nezabrzdí se nepřu).

Odesláno
Jo, projektant si sedí v bezpečí.

Proč ta štěrková část nemohla být delší, už od začátku?

[upravil dne 6.10.2011 14:41 od P607Olda]

[upravil dne 6.10.2011 14:43 od P607Olda]

od začátku je blbost, ale tak od 1/4 a hlavně by to mělo bejt hlubší, aby se do toho zabořil pořádně..

Odesláno

Dave_K: nic proti, ale na dvojku se treba rozjizdi autobus s lidmi, takze chapu, proc to kamiopny nepouzivaj, jel by dvacetikilometrovou rychlosti.

Libi se mi, jak duverujes pisalkum bulvarnich platku. Proste to psali a tak to je......

Woody: souhlas, mohla mu rupnout trubicka, to uz pak nezachrani ani motorova brzda :(

Odesláno
Já vím že to bude trošku offtopic, ale doufejme že si té animace nevšimne nikdo z Reanultu :) ten náklaďák vypadá na volvence nebo scanii :)

IVECO to bylo:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...