Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To bych chtěl vidět ten úřad kde to přepíšou. Wooody má pravdu-kup diesla.Dneska se nemůže vyplatit ani přestavba flexou když nemáš z čeho přehazovat.

Odesláno
Proč nelegální ...na úřadě Ti přepíšou papíry na dieslovýho ...ale musí to projít nějakou kontrolou ...

Tos asi spadl na hlavu. Před 20 lety možná.

Odesláno

Ježíš pak bych do toho přidělal klimačku a převařil to na kombíka... :)

Pokud nebude stejný typ motoru tak je to nesmysl, prodat a koupit naftu nebo neřešit. Někdy žasnu co se dá vymyset :bojim

Odesláno

JJ a u nás jezdila jedna stodváca na naftu-měl tam nacpanou 1,6 z dvojkovyho golfa.U OMV bral naftu a 4 lidi jej upozorňovali že bere naftu a on na to \"No a co?\" Potom ještě obsluha při placení.Poté po nastrtování nám všem spadla čelist-natočil a s naftouvým čmoudíkem a traktorovým zvukem odfrčel.No jo ,to už je hezkých pár let z5.Kolega se 309GLD přes SOME (autor.serv.Peugeot,Mazda,traktory SAME a Lamborghiny) a se souhlasem zástupce dostal do 1,2 v benálu ono GLD-údajně se u vozů PSA musí shodovat určitý počet znaků z VIN pak by to prý šlo-BEZ ZÁRUKY!

• O 3 měsíce později...
Odesláno

neviem ako je to možné ale aj ja mám 1.9td aj v aute aj v TP.Ale podla vin som v serviceboxe zistil že je to MI16 2.0 benzín.Niekedy asi bolo možne čokolvek:)

Odesláno

Jedna historka z mojí praxe. Koupil jsem si MITSIBISHI GALANT 1.9TD. Je dole vidět. Kontrolou prošel, technickou prošel zdálo by se pohoda. Pak mě jednou zastavili policajti - jen tak z nudy - vylistoval si WIN a vyšlo mu že to má být 1.8 benzín. Přitom velký TP v pořádku vyplněný na TD ne jako přestavba ale originál. Skončilo to tak, že šel do šrotu. Vzhledem k tomu, že na STK ani na DI chybu nezjistili, tak se to obešlo bez pokuty a správního řízení. KLIKA jinak byla pokuta 50.000,- Kč.

Tak popřemýšlej a nezapoměň na to,. že dneska je nafta cca o 1,50 dražší.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...