Standik8 Odesláno 1. říjen 2011 Odesláno 1. říjen 2011 Mám benzínového Peugeota ...měl bych dotaz co by obnášelo, kdybych chtěl na místo něj dieslový motor a něchtěl bych měnit elektriku ...? Citovat
wooody Odesláno 1. říjen 2011 Odesláno 1. říjen 2011 no tak by ti to nefungovalo bylo by to nelegální a o držku, prodej to a kup dieslovýho Citovat
Standik8 Odesláno 1. říjen 2011 Autor Odesláno 1. říjen 2011 Máme citroena Bx a byl to původně 1,9 16 V ....někdo si s tím pohrál a je v tom 1,9 TD Vždyť by šlo jen o to zapojit žhavení ...? Citovat
Standik8 Odesláno 1. říjen 2011 Autor Odesláno 1. říjen 2011 Proč nelegální ...na úřadě Ti přepíšou papíry na dieslovýho ...ale musí to projít nějakou kontrolou ... Citovat
Dýdý Odesláno 2. říjen 2011 Odesláno 2. říjen 2011 To bych chtěl vidět ten úřad kde to přepíšou. Wooody má pravdu-kup diesla.Dneska se nemůže vyplatit ani přestavba flexou když nemáš z čeho přehazovat. Citovat
oddie Odesláno 2. říjen 2011 Odesláno 2. říjen 2011 Proč nelegální ...na úřadě Ti přepíšou papíry na dieslovýho ...ale musí to projít nějakou kontrolou ... Tos asi spadl na hlavu. Před 20 lety možná. Citovat
koblih69 Odesláno 2. říjen 2011 Odesláno 2. říjen 2011 Ježíš pak bych do toho přidělal klimačku a převařil to na kombíka... Pokud nebude stejný typ motoru tak je to nesmysl, prodat a koupit naftu nebo neřešit. Někdy žasnu co se dá vymyset Citovat
KingSpade Odesláno 2. říjen 2011 Odesláno 2. říjen 2011 no viděl jsem někde už i 405 s motorem TDi... TK německá, přepsáno na české papíry Citovat
dýzl Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 JJ a u nás jezdila jedna stodváca na naftu-měl tam nacpanou 1,6 z dvojkovyho golfa.U OMV bral naftu a 4 lidi jej upozorňovali že bere naftu a on na to \"No a co?\" Potom ještě obsluha při placení.Poté po nastrtování nám všem spadla čelist-natočil a s naftouvým čmoudíkem a traktorovým zvukem odfrčel.No jo ,to už je hezkých pár let z5.Kolega se 309GLD přes SOME (autor.serv.Peugeot,Mazda,traktory SAME a Lamborghiny) a se souhlasem zástupce dostal do 1,2 v benálu ono GLD-údajně se u vozů PSA musí shodovat určitý počet znaků z VIN pak by to prý šlo-BEZ ZÁRUKY! Citovat
mi16 Odesláno 6. říjen 2011 Odesláno 6. říjen 2011 u vas v cechach bola na predaj 405 t16 s motorom hdi... Citovat
abula71 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 neviem ako je to možné ale aj ja mám 1.9td aj v aute aj v TP.Ale podla vin som v serviceboxe zistil že je to MI16 2.0 benzín.Niekedy asi bolo možne čokolvek:) Citovat
FrantaCV Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Jedna historka z mojí praxe. Koupil jsem si MITSIBISHI GALANT 1.9TD. Je dole vidět. Kontrolou prošel, technickou prošel zdálo by se pohoda. Pak mě jednou zastavili policajti - jen tak z nudy - vylistoval si WIN a vyšlo mu že to má být 1.8 benzín. Přitom velký TP v pořádku vyplněný na TD ne jako přestavba ale originál. Skončilo to tak, že šel do šrotu. Vzhledem k tomu, že na STK ani na DI chybu nezjistili, tak se to obešlo bez pokuty a správního řízení. KLIKA jinak byla pokuta 50.000,- Kč. Tak popřemýšlej a nezapoměň na to,. že dneska je nafta cca o 1,50 dražší. Citovat
crazybiker Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 abula71- chodis nekedy aj do tt?Pak daj foto ci to je vazne mi16 :-D frantacv- tak to by ma sralo, clovek pak uz ani nevie co si kupi.... ach Citovat
abula71 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Do TT chodím tak 1x za mesiac.Foto dodám ked nafotím:) a je biela. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.