Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak čumim do přihlašovadla a zasebe musim říct že až zas někdo napiše že je ten a ten sraz daleko tak ho naferovku poslu do zadele , kurnik z mistnich tam je 5 lidi a to jsou echt skalni , kurnik lidi co s vama je?

Odesláno
my chceme Ewu und Vaschka ! :) :)
Vaschka ti mužu dovézt, Evu ale nejspiš ne. Vaschek tu někde byl, pokud ještě nezpuchřel tak ho mužu vzít:D:D

já mám sousedku Evu tak jo můžu vzít, ale ta nás tam srovná do latě všechny a ani nepípnem.

Guest Scratch
Odesláno

DĚTI DO 6 LET MOHOU MÍT DĚTSKOU PORCI JÍDLA, SNÍDANĚ 35, VEČEŘE 50.

JE NUTNÉ MI TO NAHLÁSIT DO SZ

Odesláno

Požadavek jsem si dal, ale vzhledem k našemu početnímu stavu a zimnímu opatření proti krádežím nás vedoucí upozornil, že některým požadavkům nemusí být vyhověno.

Odesláno
:( musím napsat hlavně organizátorům že je tady větší pravěděpodobnost že na sraz nepřijedu jelikož na to ffakt nevyjdou asi finance ..... Tedˇsi každej řekne jo mladej a blbej , takových lidí tu bylo že přijedou a pak se na to vymluví .... Ale já původně jsem chtěl přijet :roll
Odesláno

Nedelej zagorku... ja jsem ted s penezma taky dost mimo misu.. ale hned jak prijde ta moje almuzna, tak poslu penize na ucet klubu a pak uz tam moc neutratim no.. :( nejdraz me vyjde cesta.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...