Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Scratch: to chapu, skoda to tahat do tech sra*ek.. :) a ze i 2,2 stoji za to ti verim, navic kdyz jsem zvyklej na ten svuj pekac.. :D

Mini: to jako jedu na pug sraz abych se vozil ve Fiatu? :D jinak klidne muzem vyrazit spolu, jenom nevim, zda budu horsi ridic ci navigator.. :D kdyz jsem slysel pribehy, jak si nekdo zajel o 100km jinam, pak se zase dalsich 100km vracet.. :D hlavne nejsem oslik a prachy spis nemam nez mam..

Odesláno

doufám, že mě to výjde. Předběžně jsem se o dopravě na sraz bavil se Scratchem. Jestli je Minimaxa sám, klidně se k němu přifařím. Z chaloupky u Staré paky ví, že jsem tichý a nenáročný :D

Odesláno
Pockej pockej, ted budu za velkyho vola... ale ono se to pojede v ionech? Ja myslel ze kazdy bude mit sve auto.. :o

No jasně - a vítěz si ho odveze domů :D

Odesláno

No tak ted uz to chapu, diky za vysvetleni mene chapavym :D a Medvede, zase az tak hloupy nejsem, ale kdyz nebude jina moznost, klidne bych se obetoval a iona si nechal :D

Odesláno

Me by to vyhovovalo nahodou, do prace to mam 40km necelych a pred praci nam akorat delaji nabijecku na auta, tak v prac. dobe by se mi to dobijelo, a 80km na jedno nabiti to dojede urcite.. a domu bych si to odtahnul na lane treba :D

[upravil dne 8/1/12 23:40 od Jimmy106]

Odesláno
my, co umime poradne couvat, tak retezy nepotrebujeme. Pred chvili jsem vycouval asi 500 metru v Ponikle od vleku do kopce na hlavni silnici, protoze popredu to s 3mm vzorkem moc neslo :D

Ses ani neozval...jsem měl ze včerejška na dnešek čtyřiadvacítku, tak jsem tě mohl někde \"pokutovat\" (= zastavit na kus řeči). :aut:D

Guest minimaxa
Odesláno
to abych si vzal do auta měnič napětí kdyby nahodou minikovi došla šťáva :D

To je standardní výbava mého vozu, takže můžeš i zapomenout ;)

druhotná energie pro tento vůz je lidská síla, už se na vás těším :P

Odesláno

jestli ti dobře funguje tvůj katalyzátor ledviny, tak vyčůráš (infantilní slovo :D ) pouze vodu, alkohol vydýcháš, většinou policajtovi do trubičky :D

Scratchi kdy tam přesně jedete? Říkal si o den dříve, což asi nepůjde, ale dorazil bych někam blíže a stačilo by pro mě doject za nějakej ten alkohol :D

takže pojedu vláčkem a pak autobusem v 15:50 jsem ve Svobodě jak na koni, doufám, že to dojdu nebo pro mě přijeďte. Písněte mi kam mě Scratchi dáte, ať vím kolik poslat chechtáků :)

[upravil dne 16/1/12 07:32 od punkac]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...