Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hele já jsem koukal teď na tu webkameru a taky jsem viděl jen tmu, tak jim to asi nefunguje :D

Jestli Džáňa nenasněží,tak asi bude prd. A Scratchův žlutej sníh fakt nechci ;) Ještě mám zbytek sněhuláka na zahradě, tak bych ho mohl přivézt. To bych ale nejdřív ten zbytek musel strčit do mrazáku.

[upravil dne 5/1/12 00:09 od Bigbadjohn]

Odesláno

jo jo zatím teda nic moc ale dneskaa neco napadlo tak jestli to bude takhle pokračovat tak bude snehu dostatek zejtra tam jedu ještě neco domluvyt tak dám vedet ale vypadá to že skutry budou:):)

Odesláno

Pavlík? Myslim že nam to natře na celý čáře:D

To se musi vymyslet jinak, Pavlikovi bud stačit Medvěd, a já už bych to asi dorazil uplně:D

Ale ono ro bude nakonec jedno, protože jak to tak vidim tak na jeden pokoj připadají tak dva hluční spáči:D

[upravil dne 5/1/12 21:24 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Dotaz k tomu jidlu.. kdyz tam budu od patku do nedele, to znamena patek vecere, sobota snidane a vecere a nedele snidane, a bude mi stacit ta ubytovna, takze to dela celkem 460kc.. takze tuto sumu mam pripsat na klubovy ucet?

Odesláno

Hm.. tak jsem za blba.. :( jo.. promin.. pocital jsem jen jednu veceri a jenom jeden den noclehu.. takze to vychazi na tech 770,- a to tedy poslu na klubovy ucet, jo? Nebo cash na miste? Ape ten ucet asi bude lepsi uz jenom kvuli prehlednosti a vsemu.. ok :) btw: jsem rad, kdybych byl nerad, tak nemuzu mit avatar :)

Odesláno

Avatar muže mít každý, i podpis. Omezeni je pouze u obrázků v galerii na hlavní straně

Srazy se vždy platí na účet, případná vyjimka se dohodne s organizátory

[upravil dne 5/1/12 23:38 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Mel bych jen mensi dotaz na organizatory 1.jak je vyreseno topeni na ubytovne?Primotop nebo neco jineho? 2. Kdo skym spi se resi na miste nebo do srazu se napisou lidi na pokoj? Mozna blbe napsano ale radeji se zeptam,Dik:papa

Guest minimaxa
Odesláno

Přijedu osobně v sobotu, ubytko na ubytovně, v sobotu večeře, v neděli snídaně, tedy 425,- jako neřád, počítám-li špatně, opravte mě.

Dále mám dotaz, s IONem přijede ještě můj kolega, který ho po skončení programu odveze zpět do Vrchlabí, abych nemusel jezdit dvakrát do Vrchlabí, prosím pořadatele, aby mi sdělili, jak mají vymyšlený program ohledně IONu, abychom doladili, v kolik se má přijet a v kolik se bude cca odjíždět s IONem zpět domů...

Odesláno

taky by nas zajimalo jak vypada ubytovna zda je to OK a po kolika jsou tam pokoje atd :) diky !

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...