Bigbadjohn Odesláno 4. leden 2012 Odesláno 4. leden 2012 Hele já jsem koukal teď na tu webkameru a taky jsem viděl jen tmu, tak jim to asi nefunguje Jestli Džáňa nenasněží,tak asi bude prd. A Scratchův žlutej sníh fakt nechci Ještě mám zbytek sněhuláka na zahradě, tak bych ho mohl přivézt. To bych ale nejdřív ten zbytek musel strčit do mrazáku. [upravil dne 5/1/12 00:09 od Bigbadjohn] Citovat
dzana.m Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 jo jo zatím teda nic moc ale dneskaa neco napadlo tak jestli to bude takhle pokračovat tak bude snehu dostatek zejtra tam jedu ještě neco domluvyt tak dám vedet ale vypadá to že skutry budou:) Citovat
Schreek Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Vyvěšeno přihlašovadlo, můžete se hlásit http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&id=445 Citovat
Péťa Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Jak jsem psal v diskusi, nejraději bych do hotelu, je mi jedno s kým Zaplatím od pátka, kdybych jel ve čtvrtek, doplatím. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 No s kym asi, jsi jedinej komu nevadí hluk v noci:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Se mnou, s jakympak Medvědem:D:D, ale myslim že pokoje jsou pro 4 - 5 lidí, takže to nějak dopadne Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Pavlík? Myslim že nam to natře na celý čáře:D To se musi vymyslet jinak, Pavlikovi bud stačit Medvěd, a já už bych to asi dorazil uplně Ale ono ro bude nakonec jedno, protože jak to tak vidim tak na jeden pokoj připadají tak dva hluční spáči:D [upravil dne 5/1/12 21:24 od Radek Hurvajz] Citovat
Jimmy106 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Dotaz k tomu jidlu.. kdyz tam budu od patku do nedele, to znamena patek vecere, sobota snidane a vecere a nedele snidane, a bude mi stacit ta ubytovna, takze to dela celkem 460kc.. takze tuto sumu mam pripsat na klubovy ucet? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 nějak málo ne? 2x75 2x80 2x270 pokud jsi řád tak 230 310 za jídlo 540 ubytko nebo 460 Celkem 850 nebo 770 [upravil dne 5/1/12 21:58 od Radek Hurvajz] Citovat
Jimmy106 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Hm.. tak jsem za blba.. jo.. promin.. pocital jsem jen jednu veceri a jenom jeden den noclehu.. takze to vychazi na tech 770,- a to tedy poslu na klubovy ucet, jo? Nebo cash na miste? Ape ten ucet asi bude lepsi uz jenom kvuli prehlednosti a vsemu.. ok btw: jsem rad, kdybych byl nerad, tak nemuzu mit avatar Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Avatar muže mít každý, i podpis. Omezeni je pouze u obrázků v galerii na hlavní straně Srazy se vždy platí na účet, případná vyjimka se dohodne s organizátory [upravil dne 5/1/12 23:38 od Radek Hurvajz] Citovat
Slipkont Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Mel bych jen mensi dotaz na organizatory 1.jak je vyreseno topeni na ubytovne?Primotop nebo neco jineho? 2. Kdo skym spi se resi na miste nebo do srazu se napisou lidi na pokoj? Mozna blbe napsano ale radeji se zeptam,Dik:papa Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Přijedu osobně v sobotu, ubytko na ubytovně, v sobotu večeře, v neděli snídaně, tedy 425,- jako neřád, počítám-li špatně, opravte mě. Dále mám dotaz, s IONem přijede ještě můj kolega, který ho po skončení programu odveze zpět do Vrchlabí, abych nemusel jezdit dvakrát do Vrchlabí, prosím pořadatele, aby mi sdělili, jak mají vymyšlený program ohledně IONu, abychom doladili, v kolik se má přijet a v kolik se bude cca odjíždět s IONem zpět domů... Citovat
dzana.m Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 ted jedu dořešit ještě nejaké veci tak vám odpoledne veškeré otazky zodpovym:) Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 taky by nas zajimalo jak vypada ubytovna zda je to OK a po kolika jsou tam pokoje atd diky ! Citovat
dzana.m Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 tak to budu vedet až zejtra dneska tam nikdo nebyl tak vše zjistím:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.