Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zajímalo by mě, čí pak asi lobby pan poslanec prosazuje. Nebo že by mu šlo přeci jen o to zdraví...:myslim:bacha...

Jen pro info. Nedávno jsem byl na STK a Emisích. Dle norem emisní limity s klidem splňuju a FAP nemám. A teď otázka? Jel jsem minule tady u nás po městě a přede mnou si to prděla naložená Avie. Čmoud jak když pálíte cikánský boty, tak asi ten horší dým a saze produkuji já,, teda podle pana poslance?? :bojim

Odesláno

Jedine na co su vsetky filtre a radoby ekologicke vychytavky dobre je skracovanie zivotnosti auta... zakony by mali riesit dolezitejsie veci, ako znacky, krizovatky ci nejasne vety v zakone :roll

Len to je vela prace, takto len vykazu cinnost pri neriesitelnom probleme ;)

Aj tak pride cas kedy sa fap nebude dat odstranit, keby vyrobcovia chcu.

Odesláno

Jsem docela zvědavej, jak to budou zjišťovat, když ani samotné emise se reálně u dieselů vůbec neměří - kouřivost v přeběhových otáčkách nevypovídá zvláště u el. řízených motorů vůbec o ničem.

Odesláno

To je jenom výkřik do tmy, aby se jako, že se něco v parlamentu děje. Je to nereálné, protože většina aut na silnici je již jednou parkovaná v bazarech. Kdo řidiči dokáže, že FAP odstranil on a ne původní majitel ?

Odesláno

Zazimir: řidiči nikdo nic dokazovat nebude, dokazování se nenosí. Teď frčí odpovědnost provozovatele vozidla, jen se koukni jak pěkně schválili že provozovatel vozidla je povinen zajistit, aby s jeho vozidlem byly dodržovány předpisy. Jak tohle jde zajistit ? Dám asi podepsat manželce že pokud si půjčí moje auto že nebude porušovat předpisy, a pokud to nedodrží tak jí budu muset udat.

[upravil dne 16/9/11 10:04 od Czedisonek]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...