Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Grillmasters u Scratche 3. - 4.9.

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno

Děkuji za příjemnou společnost a skvělou zábavu na této již tradiční akci :super

post-14013-14109619622675_thumb.jpg

Odesláno

taky vsem dekuji za prima zabavu :)

Manzelka se nemohla zucastnit, protoze mela tridni sraz, kde se sesli ve trech lidech :D

Ja mel v patek na chalupe taky tridni sraz z vejsky, a celkem jsme byli dva.

Jsem rad, ze mam pratele na clubu, protoze byt na tridnim srazu sam, je docela smutne :D

Odesláno

Taky děkuji všem zúčastněným za opět příjemnou zábavu a povedený srazík. Těším se na další setkání. :super Fotky, co jsem nafotil sem dám, až bude trochu více času. ;)

Odesláno

ja byl připraven, bohužel jsem byl natolik ko že jsem si odpoledne dal menšího šlofíka jako na povzbuzeni před odjezdem a probudil jsem se až v devět ráno :D , příště se polepším.

kurnik to mě tak s...

Odesláno

jsem si odpoledne dal menšího šlofíka a probudil jsem se až v devět ráno velikrdld.gif

čéče,ty takle normálně chrápeš 12 hodin denně?:D ........... psknbyb.gif

Guest minimaxa
Odesláno

Ještě doplním účast:

Scratch

Hurvajz

Minimaxa

Stifler

Gronholm

JirkaP

a

pašík Vendelín, kterýho jsme po kouskách sežrali :aut:super

Odesláno

Také jsem o tom nevěděl, nevím jak to svoláváš. (ale tentokrát bych na 100% nepřijel)

EDIT: Radek mi to už vysvětlil ;)

[upravil dne 4.9.2011 21:03 od Peta]

Odesláno

co to tam je za ošklivýho čerta s dlouhým červeným jazykem??:Djá o tom věděl,ale bohužel už 3 týdny byl domluvený dětský den,tak jsem se věnoval holt dcerce...:papa,škoda musela to být pěkná akce....

Odesláno

Kluci bylo to super..

Škoda, že jsem nemohl zůstat přes noc. Ale ještě ráno jsem nemohl snídat ;) Velká poklona za jídlo.

Jooo a po cca 300 metrech opo odjezdu jsem potkal policajty :)

Odesláno

nebo nas nekdo prasknul :D

Predsedo, mas hodnou zenu, vyridila miá ze spis, a rekla to tak hezky, ze jsem se ani nezmohl na odpověď, tak ho vzbuďte :D

Odesláno

Radek - No omdlelo pár běžců - 3 rovnou jeli rovnou na JIP a jeden z nich tam leží ještě teď. Jinak to video vypadá jako pro Novu, ale tohle je natočeno pražským hasičem a je to realita a o to je to horší. A co mě zvedlo nejvíc ze židle bylo prohlášení Nike že se nic nestalo a že voda nebyla zapotřebí :blicismajlik:blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...