Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Měl jsem rakovinu, už podruhé, co bude do třetice?

Recommended Posts

Odesláno

Tak to je perfektní zprávička,přeju furt prič a stále:D hodně štěstí a trpělivosti v léčební terapii:super:potlesk

stále ti držím pěsti ať máš hodně štěstí a máš to brzo za sebou:potlesk

Guest Scratch
Odesláno

supeeeeer, znamA nemela tolik stesti a vcera nas opustila, za 14 dni bylo po ni, a proto si uzivej zivot, protoze ho stejne neprezijes....

Odesláno

Pridavam se k prani hodne zdravi, je super ze si se z toho takle vyhrabal, a moc moc drzim palecky aby vse dobre dopadlo.

A na zaver drzim i palce u nohou na boj s chemoterapiema :) tak trochu vim o cem to je :)

Hodne zdaru a stesti :super:super:super:super:papa

Odesláno

Tak včera jsem byl v Olomouci na kontrole a když jsem čekal v čekárně asi hodinu,tak se mi udělalo nevolno tak mi řekli že mám málo hořčíku a že to je z toho :myslim

Za 14 dní jedu na hospitalizaci na onkologii kde mne čeká čtyřdenní chemoterapie,silnější než ta před operací :grr Prý se mám připravit na to,že mi bude dost nevolno,ale vlasy by prý padat neměli :myslim

Nejsem z toho moc nadšený,ale když už jsem vydržel to,co mám za sebou,tak by to měla být brnkačka :myslim:papa

Odesláno

Tak teprve dneska jsem narazil na toto vlákno. Jsem doma už sedmý týden s rozsračkovaným kotníkem a proti tomuhle je to banalita. :myslim

Přeji brzké uzdravení!!! :papa

P.S.: měli jsme v rodině (prababi mojí ženy) fatální rakovinu ledviny, ale v 88 letech věku. Takhle brzo to je peklo. :bojim

P.S.2: pročítal jsem to celé a všiml jsem si, že dostáváš závratných 31oo měsíčně. já jako OSVČ jsem dostal od sociálky dopis, že jsem jednička. Takže od ledna nám pomáhají rodiče, jinak by jsme se chodili pást. Pojistku samozřejmě mám, ale u pojišťovny, která nevyplácí hned po diagnóze, takže čekáme až budu fit. Což mi včera řekli, že budu ještě 5 týdnů nechodit. A až potom na kontrolu. :roll

Odesláno
Původně zaslal: Ravel

Tak teprve dneska jsem narazil na toto vlákno. Jsem doma už sedmý týden s rozsračkovaným kotníkem a proti tomuhle je to banalita. :myslim

Přeji brzké uzdravení!!! :papa

P.S.: měli jsme v rodině (prababi mojí ženy) fatální rakovinu ledviny, ale v 88 letech věku. Takhle brzo to je peklo. :bojim

P.S.2: pročítal jsem to celé a všiml jsem si, že dostáváš závratných 31oo měsíčně. já jako OSVČ jsem dostal od sociálky dopis, že jsem jednička. Takže od ledna nám pomáhají rodiče, jinak by jsme se chodili pást. Pojistku samozřejmě mám, ale u pojišťovny, která nevyplácí hned po diagnóze, takže čekáme až budu fit. Což mi včera řekli, že budu ještě 5 týdnů nechodit. A až potom na kontrolu. :roll

Děkuji za přání.Taky Ti přeji brzké uzdravení :super

Je až s podivem kam to ty naše slavné vlády za těch pouhých 21 let dopracovaly :bacha Jak se může obyčejný člověk dostat \"pod most\" bez vlastního přičinění :grr:bacha

Teď čekám až si mne pozvou na nějakou komisi kde mi určí invalidní (dočasný) důchod :myslim Ani nevím z čeho se to počítá,takže nevím co mne čeká,doufám,že to bude víc než od státu ta almužna :myslim No uvidíme :papa

Odesláno

Ahoj Pepito, také se připojuji s přáním brzkého uzdravení. Držim palce, měl jsem před pár měsíci bronchytidu, vykašlal jsem něco krve, dejchání nic moc, ale proti rakovi, dětská nemoc. Jedno pozitivum to mělo, kouřil jsem cca. 40 denně, a, už 4 měsíce nekouřim. Asi tě taky čeká nějaký to omezení, ale, vše se dá zvládnout, tak se drž. Čauky

Odesláno

Taky jsem na tohle vlákno narazil až teď. přeju brzké uzdravení - naprosto přesně vím,o čem mluvíš. Jsem na tom podobně, v pondělí jsem byl na 17. chemošce. Tělo mám už tak zničené, že jsem rád, že dýchám a ti, co mně z fora znají, vědí, že jsem slabý jako moucha . Ale taky se musím pochlubit, že všechny márkry jsou už podlimitní (u jednoho je limit 37 jednotek a když jsem nastoupil chemošku, tak jsem jich měl 8.278, což je opravdu trošku nad limit a doktor, co mě operoval m řekl, že sedím hrobníkovi na lopatě), takže doktoři rozhodli, že nádor v konečníku (protože je po celém obvodu střeva a na dosah prstu) pokud nebude stenozovat (ucpávat střevo (když mi dělali koloskopii, tak ta sonda neprošla a to má střevo cca 4cm a sonda 16 mm v průměru), nechají, jinak by nic jiného, než stomie nešlo, bo by pý neměl dost místa na překrytí a sešití střev po vytnutí, bo je moc blízko svěračům a on by potřeboval cca 2cm, které neměl. Větším problémem byly metastáze do tenkého střeva a pobřišnice. Dokonce, když mě tam podruhé přivezla rychlá, tak po CT vyšetření zjistili, že mi střeva prosakují do dutiny a že mi budou možná muset udělat horní stomii (vývod hned z tenkého střeva, pár cm za žaludkem), ale nakonec, po 5ti hodinové bitvě mi odstranil - no prostě mi zůstalo 90 cm tenkého střeva a zbytek taky zachránil. Ozařovat nebylo co, protože mám rozsevy po celé dutině a nešlo nic zaměřit, tak chemoška a vše co k tomu patří, včetně těch \"kocovin\" a váhy, kdy jsem nastupoval se svými 85 kily, ze špitálu šel s 55 kily a teď jsem na \"krásných\" 65 kilech. Doktor mi pořád říká, že musím přibrat, ale to nejde, když máš jen zbytek lačníku (to tenké střevo hned za žaludkem, které ztráví nejvíc živin ze stravy). No nic pane kolego, bojuj a jak řekl jeden můj kolega z práce:\"koukej tu svini porazit\". Držím palce a bojuj. Myslím že život za to stojí, i když někdy stojí za prd. :papa:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...