Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kluci kdyz mi pisete ze neco potrebujete na auto,nebo neco zjistit,nebo cokoliv jine,tak mi prosim napiste o jake auto se jedna (nejlepe VIN).

Otazky a dotazy tipu:\"ahoj bude mi sedet vaha z 307 na 406\"

Nebo:\"Sezenes mi spojku na meho milacka???\"

Takove uz budu proste mazat bez odpovede.Ja nemuzu (resp.nemam cas) hledat na foru v popisu kdo ma jake auto a zjistovat neco naslepo.

Neberte to prosim spatne no mam toho opravdu hodne a snazim se vyjit vstric vsem tak musite to trocha zohlednit.

Dekuji:papa:papa:papa:papa

Odesláno

To by chtělo někam přilepit nebo jinak zdůraznit - informace je to zásadní a takhle za pár chvil zmizí do propadliště fóra (i když osobně vůbec nechápu lidi, kteří dokážou podobně specifikovanými dotazy ještě někoho otravovat).

Odesláno

Máme podobný problém ..... :)

Spousta lidí neumí přesně a jasně říct co vlastně chce a dost často ani na co to vlastně chce.... :mrk

Touto cestou bych vás chtěl také požádat, at už řešíte cokoli, vždycky posílejte vinko a přesně popište co potřebujete .... Díky :mrk:papa:papa:papa

Odesláno

Přijde mi kouzelný, jak tu někteří řeší to samé, co jsem tu sám řešil někdy před 8 lety :)

Nic se za tu dobu nezměnilo, možná ještě spíš k horšímu - většina lidí se neumí dokonce ani podepsat, napsat oslovení je taky strašný problém, o specifikaci toho, co vlastně chtějí ani nemluvě.

Odesláno
se asi přidám

ikdyž si myslím že po zadani všech udaju do sz , mě straki stejně smazal :D

Ano smazal:D

Ale jenom z duvodu ze jsem to vyresil jinym zpusobem.

Sehnal jsem si vec ktery to zvladne ale hacek je v tom ze pro ni jedu osobne do Italie a hned tam zustanu na dovolenou nekdy v zari...........

Myslim na tebe nemej obavy:papa

Odesláno
většina lidí se neumí dokonce ani podepsat, napsat oslovení je taky strašný problém, o specifikaci toho, co vlastně chtějí ani nemluvě.

... ale s tím nic nenaděláš,jsme ve století internetu a mobilu,kde každej napíše,teda měl by napsat důležité informace,na co oslovení a podpis,kterej je třeba v SZ už vlastně danej od koho ti to jde?

Já rozhodně nepíšu oslovení v SZ,protože mi to přijde neúčelové a stejně člověk neví přesně jmeno...napíšu pozdrav...problém...proč další věci :myslim

Guest Scratch
Odesláno

A Straki, sehnal by jsi mi na moji karu to kulaty s tim cervenym na konci? Prosim prosim, smutne koukam

:aut:aut:aut

[upravil dne 26/8/2011 06:30 od Scratch]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...