Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Orbitrec je docela fajn a až to Helču přestane bavit, tak může jít zase za pár korun do světa, ne? Zkusila jsem ho párkrát ve fitku a při vyšší frekvenci pohybu přestával být stabilní a vypadalo to, že se chce každou chvíli převrátit i se mnou, tak pozor na to :-). Ale asi to byla jiná značka, už si to nepamatuju.

Odesláno
Orbitrec je docela fajn a až to Helču přestane bavit, tak může jít zase za pár korun do světa, ne? .....

Vidím, že máme podobné myšlenkové pochody - když jí momentální nadšení opustí, tak za to péťo se dá vždycky poslat dál.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Tak dnes rozhodnuto a tento kus nábytku zítra nafotím a nabídnu k prodeji. Sušák na prádlo má oproti tomuhle výhodu v tom, že na něm nehrozí zranění Pavlíka - ten jediný si totiž šlapadlo oblíbil.

Odesláno

pěkná story o tom, jak nakupujeme kraviny s domněním, že ty nám pomůžou k vysněné postavě (třeba),nebo k snížení váhy...,přitom stačí trocha pevné vůle (ta se zas koupit jaksi nedá:))

obdivuju lidi, co chodí (nejčastějí jezdí autem) do různých fitcenter, kde za vše platí, místo toho,aby se třeba proběhli po venku a přitom se trochu omezili v jídle...,ale co už--tak tu žijem ;)

Odesláno

Ozzy - už když jsem ten krám kupoval, jsem tu psal, že jsem k nákupu byl ukecán. Orbitrac jsem vydražil za necelých 600,- Kč, což je částka, která - i kdybych ho měl teď vyhodit - nebyla vysoká. Věřím ale, že když ho hodím zpátky na aukro, tak se mi ho podaří zbavit za cenu velice blízkou původní částce.

Odesláno

ozzy:tak treba ja jezdim 4x tydne a jidla si jeste pridavam uz asi 7let nevidim na tom nic spatneho!

Medvěd: bylo by mozne to dopravit do Brna a muzes nahodit foto mozna by byl zajem

Odesláno
Ozzy - už když jsem ten krám kupoval, jsem tu psal, že jsem k nákupu byl ukecán. Orbitrac jsem vydražil za necelých 600,- Kč, což je částka, která - i kdybych ho měl teď vyhodit - nebyla vysoká. Věřím ale, že když ho hodím zpátky na aukro, tak se mi ho podaří zbavit za cenu velice blízkou původní částce.

jasně,myslel jsem to obecně a spíše ve srandě,proty ty smajlíky...:)

Odesláno
ozzy:tak treba ja jezdim 4x tydne a jidla si jeste pridavam uz asi 7let nevidim na tom nic spatneho!

Medvěd: bylo by mozne to dopravit do Brna a muzes nahodit foto mozna by byl zajem

Dopravu do Brna po pravdě řešit neumím, je to dost velkej a těžkej krám a nevím, jak bych to zabalil. Fotky nahodím během dne - třeba by to někdo převezl za úplatu v autě (do kombíku 406ky se to vejde)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...