Medvěd Odesláno 20. srpen 2011 Autor Odesláno 20. srpen 2011 Punkáč - dík, to je přesně to, co jsem myslel a ta cena zas není až tak drsná http://aukro.cz/tazna-tyc-trail-gator-i1769150607.html [upravil dne 20/8/2011 od Medvěd] Citovat
maturantka Odesláno 20. srpen 2011 Odesláno 20. srpen 2011 Orbitrec je docela fajn a až to Helču přestane bavit, tak může jít zase za pár korun do světa, ne? Zkusila jsem ho párkrát ve fitku a při vyšší frekvenci pohybu přestával být stabilní a vypadalo to, že se chce každou chvíli převrátit i se mnou, tak pozor na to :-). Ale asi to byla jiná značka, už si to nepamatuju. Citovat
Medvěd Odesláno 20. srpen 2011 Autor Odesláno 20. srpen 2011 Orbitrec je docela fajn a až to Helču přestane bavit, tak může jít zase za pár korun do světa, ne? ..... Vidím, že máme podobné myšlenkové pochody - když jí momentální nadšení opustí, tak za to péťo se dá vždycky poslat dál. Citovat
Vítek1 Odesláno 20. srpen 2011 Odesláno 20. srpen 2011 za ty prachy je to super. ale na rovinu vypada to jako hracka. Poradnej eliptickej trenazer musi byt dost dlouhej. Citovat
Medvěd Odesláno 4. únor 2012 Autor Odesláno 4. únor 2012 Tak dnes rozhodnuto a tento kus nábytku zítra nafotím a nabídnu k prodeji. Sušák na prádlo má oproti tomuhle výhodu v tom, že na něm nehrozí zranění Pavlíka - ten jediný si totiž šlapadlo oblíbil. Citovat
koblih69 Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Jinak to dopadnout nemohlo, taky se k nám sušák nastěhoval aby se později zase odstěhoval :D:D Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 pěkná story o tom, jak nakupujeme kraviny s domněním, že ty nám pomůžou k vysněné postavě (třeba),nebo k snížení váhy...,přitom stačí trocha pevné vůle (ta se zas koupit jaksi nedá) obdivuju lidi, co chodí (nejčastějí jezdí autem) do různých fitcenter, kde za vše platí, místo toho,aby se třeba proběhli po venku a přitom se trochu omezili v jídle...,ale co už--tak tu žijem Citovat
Medvěd Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 Ozzy - už když jsem ten krám kupoval, jsem tu psal, že jsem k nákupu byl ukecán. Orbitrac jsem vydražil za necelých 600,- Kč, což je částka, která - i kdybych ho měl teď vyhodit - nebyla vysoká. Věřím ale, že když ho hodím zpátky na aukro, tak se mi ho podaří zbavit za cenu velice blízkou původní částce. Citovat
Vítek1 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 ozzy:tak treba ja jezdim 4x tydne a jidla si jeste pridavam uz asi 7let nevidim na tom nic spatneho! Medvěd: bylo by mozne to dopravit do Brna a muzes nahodit foto mozna by byl zajem Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Ozzy - už když jsem ten krám kupoval, jsem tu psal, že jsem k nákupu byl ukecán. Orbitrac jsem vydražil za necelých 600,- Kč, což je částka, která - i kdybych ho měl teď vyhodit - nebyla vysoká. Věřím ale, že když ho hodím zpátky na aukro, tak se mi ho podaří zbavit za cenu velice blízkou původní částce. jasně,myslel jsem to obecně a spíše ve srandě,proty ty smajlíky... Citovat
Vítek1 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 jesne je pravda ze to co tam obcas chodi je hruza nastesti to vetsinou rychle vzdaji Citovat
Medvěd Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 ozzy:tak treba ja jezdim 4x tydne a jidla si jeste pridavam uz asi 7let nevidim na tom nic spatneho! Medvěd: bylo by mozne to dopravit do Brna a muzes nahodit foto mozna by byl zajem Dopravu do Brna po pravdě řešit neumím, je to dost velkej a těžkej krám a nevím, jak bych to zabalil. Fotky nahodím během dne - třeba by to někdo převezl za úplatu v autě (do kombíku 406ky se to vejde) Citovat
Vítek1 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 no prvne nahod ty fotky a pak uvidime co a jak Citovat
koblih69 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Jezdím Prahu i Brno, ale nevím kde bych to skladoval mezi tím, takže by to muselo nějak dobře klapnout časově. Citovat
Medvěd Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 Fotky zde - Prodáno Budvarovi, to byl fofr ..... [upravil dne 5/2/2012 12:29 od Medvěd] Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 a kurva, zase jsem to prosvihnul... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.