petaman Odesláno 13. srpen 2012 Odesláno 13. srpen 2012 Jo tak ty maxipojistky co měly být u baterky jsou u pojistek v motoru z boku. Akorát by mně zajímalo kterej idiot to vymejšlel a jak by se měly dát vyndavat. O číslování se taky můžeme jen domnívat Nemáte někdo potuchy nebo radu jak se ty maxipojistky co jsou zboku pod těma ostatníma vyndavaj nebo mění? [upravil dne 11.2.2012 18:29 od Wensdy] zdravím a nevíte náhodou někdo k čemu jsou všechny ty pojistky o který je takový zájem je vyndat nebo vyměnit, Dá se někde sehnat nebo stáhnout seznam pojistek ,??? dík Citovat
jarmyl Odesláno 14. srpen 2012 Odesláno 14. srpen 2012 Jo akorát je dobrý sehnat na správnej rok výroby - občas jsou dost rozdíly edit: TADY u citrónů maj jen jednu verzi, tak snad to bude s tvým sedět [upravil dne 14/8/12 09:04 od jarmyl] Citovat
jirinahuf Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 Čau Tet jsme řešili anomálii něco podobného jako v prvním příspěvku..Auto píplo poruchu ( anomale abgasreinigung ) něco takovýho a hodilo do nouzáku.Po vypnutí a znovu nastartování nic a po 20 km zase znovu .Na diagnostice Příliš vysoký tlak do turba .Oběhali jsme asi 6 mechaniku a každý říkal TURBO,VENTILI,KABELÁŠ ŘÍDÍCÍ JEDNOTKA. Prostě samí lepší.Nakonec jsme to dali do peugeota a po hledání přišli na to že máme dirku v membráně v nějaké hadici co vede k turbu.Prí tato součástka přežije 3 auta ale tane ta naše. Nový díl 500 kč a práce to se ani neptej 6 000 Hold peugeot ale není to 20 000 za turbo.třeba vám to někdy trochu pomuže. Citovat
koblih69 Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 Hm to bylo teda 6 šikovných mechaniků ... jak dlouho to v Peugeotu hledali, že si naúčtovali 6000 za práci? Citovat
standaPS Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 No co, neměli ten den kšeft, tak si našli hejla... Jinak, kdybys použil tlačítko \"Hledat\", našel bys to tady a zadarmo. Psalo, řešilo a opravovalo se to tady už asi 100krát. [upravil dne 19/10/12 21:46 od standaPS] Citovat
jirinahuf Odesláno 22. říjen 2012 Odesláno 22. říjen 2012 hledali jsme ale o membráně nikdo nic nepsal. opravovali k tomu ještě něco s koly čepy nebo co.to ví manžel. Citovat
jirinahuf Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 Tak tohle nevypadá na náš problém.Tohle nebyl ventyl ale gumová membrána a motor vubec nejel jen na nouzák, mi jsme to tu hledali dost dlouho ale skoro nic jsme nenašli . Chtěla jsem jen aby jste věděli že taková vada existuje, Citovat
standaPS Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 V tomhle \"ventilu\" je gumová membrána. [upravil dne 23/10/12 22:51 od standaPS] Citovat
Haryk Odesláno 1. listopad 2012 Odesláno 1. listopad 2012 při jízdě něco začalo jakoby bouchat ze předu, při ujetí více km víc a víc, hlavně při zatočení vpravo, doma jsem sundal poklici levého kola a světe div se -volné šrouby - a to jsem je utahoval křížákem a je po anomálii Citovat
Bigbadjohn Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Včera večer už za tmy jsem zamknul auto, rozsvítily se blikače, slyšel jsem zvuk sklápěných zrcátek a cvakly zámky. Šel jsem v klidu domů a dneska ráno když jsem šel okolo auta tak jsem zjistil, že levé zrcátko je sklopené jen na půl. Po zkontrolování zda tam něco není, odemknutí a zapnutí zapalování se obě normálně odklopily. Po zkontrolování zda je vše OK a zamknutí se levé opět zaklopilo pouze na půl. Znovu na to koukám, nic nevidím, odemknu a obě se odklopily. Při zamykání jsem dal prst na levé zrcátko a malou silou jsem mu pomohl se zaklopit. Ozvaly se dvě velmi hlasitá a ošklivá křupnutí a i levé zrcátko se zaklopilo. Znovu na to koukám, nic v cestě tam nevidím, odemknu, odklopím je tlačítkem vše v pohodě, zaklopím a zase napůl. Znovu mu pomůžu při sklápění, zase dvě křupnutí. Odemknu, odklopím zrcátka elektricky a to pravé zkusím ručně přiklopit k autu. Jde to bez problémů, znovu odklopím ručně a od té doby už obě zrcátka fungují jak mají. Takže vlastně nevím co tomu bylo , ale hlavně, že to už funguje. Citovat
Návštěvník Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Tohle se mi stalo, když mi jeden zkoušel sklopit zrcátko rukou. Musel jsem s níma pak dvakrát, třikrát zacvičit a bylo to dobrý. Třeba to zkoušel někdo rukou odklopit. Citovat
xpetrix Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Mne zase nejake deti nasilne odklopili obe zrkadla na parkovisku,este aj kryt na nadrzi:grr Musel som nastartovat,aby sa to vsetko \"chytilo\" ako ma a po zamknuti zaklopilo. Citovat
marko306 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Ja som zas raz bral strýca do mesta a kým som sa obúval, tak on iniciatývne obehol auto a odklopil mi oba späťáky na silu a ešte ma dodrbal, že na čo to na dvore zaklápam. Chvalabohu fungujú ako majú. Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 další bonbonek , jedu domu, předníma ostřikovačema na stěračích vycákám zbytek letní směsi , na parkingu doliju zimní směs a od te doby předni ostřikovače nejdou , motorek vrčí a nic, voda nikudy neteče ani pod auto , zadni ostřikovač facha normalně. nechapu. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Se Ti asi zasekl ten váleček v čerpadle co to rozděluje dopředu a dozadu. Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 jako ze se prilepil tim sajrajtem jo? co by tomu mohlo pomoct aby seto odlepilo?čas? Citovat
xpetrix Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 No ked som kupil auto,tak mne zase nechcel striekat zadny stierac,ako pises Petr,motorcek vrcal,no voda nikde.Dal som to do servisu a neviem ako to spravili,ale funguje to.Ale zda sa mi,ze lavy predny stierac slabsie strieka.Myslel som,ze su zasrate trysky,tak som kupil nove stierace,ale ziadna zmena. Citovat
marko306 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Zadný ostrek ani mne nešiel. Bola iba vypadnutá hadička z kolienka hneď za tým plastom cez ktorý sa dostaneš k zadným svetlám. Už to tu riešilo viacej ľudí. Mimochodom koľko si za tú opravu vypýtali? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.