Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Jo tak ty maxipojistky co měly být u baterky jsou u pojistek v motoru z boku. Akorát by mně zajímalo kterej idiot to vymejšlel a jak by se měly dát vyndavat. O číslování se taky můžeme jen domnívat :myslim

Nemáte někdo potuchy nebo radu jak se ty maxipojistky co jsou zboku pod těma ostatníma vyndavaj nebo mění?

[upravil dne 11.2.2012 18:29 od Wensdy]

zdravím a nevíte náhodou někdo k čemu jsou všechny ty pojistky o který je takový zájem je vyndat nebo vyměnit, Dá se někde sehnat nebo stáhnout seznam pojistek ,???

dík

Odesláno

Jo akorát je dobrý sehnat na správnej rok výroby - občas jsou dost rozdíly :papa

edit: TADY u citrónů maj jen jednu verzi, tak snad to bude s tvým sedět

[upravil dne 14/8/12 09:04 od jarmyl]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Čau

Tet jsme řešili anomálii něco podobného jako v prvním příspěvku..Auto píplo poruchu ( anomale abgasreinigung ) něco takovýho a hodilo do nouzáku.Po vypnutí a znovu nastartování nic a po 20 km zase znovu .Na diagnostice Příliš vysoký tlak do turba .Oběhali jsme asi 6 mechaniku a každý říkal TURBO,VENTILI,KABELÁŠ ŘÍDÍCÍ JEDNOTKA. Prostě samí lepší.Nakonec jsme to dali do peugeota a po hledání přišli na to že máme dirku v membráně v nějaké hadici co vede k turbu.Prí tato součástka přežije 3 auta ale tane ta naše. Nový díl 500 kč a práce to se ani neptej 6 000 Hold peugeot ale není to 20 000 za turbo.třeba vám to někdy trochu pomuže.

Odesláno

No co, neměli ten den kšeft, tak si našli hejla...:) Jinak, kdybys použil tlačítko \"Hledat\", našel bys to tady a zadarmo. Psalo, řešilo a opravovalo se to tady už asi 100krát.

[upravil dne 19/10/12 21:46 od standaPS]

Odesláno

Tak tohle nevypadá na náš problém.Tohle nebyl ventyl ale gumová membrána a motor vubec nejel jen na nouzák, mi jsme to tu hledali dost dlouho ale skoro nic jsme nenašli . Chtěla jsem jen aby jste věděli že taková vada existuje,

• O 2 týdny později...
Odesláno

při jízdě něco začalo jakoby bouchat ze předu, při ujetí více km víc a víc, hlavně při zatočení vpravo, doma jsem sundal poklici levého kola a světe div se -volné šrouby - a to jsem je utahoval křížákem a je po anomálii :D

Odesláno

Včera večer už za tmy jsem zamknul auto, rozsvítily se blikače, slyšel jsem zvuk sklápěných zrcátek a cvakly zámky. Šel jsem v klidu domů a dneska ráno když jsem šel okolo auta tak jsem zjistil, že levé zrcátko je sklopené jen na půl. Po zkontrolování zda tam něco není, odemknutí a zapnutí zapalování se obě normálně odklopily. Po zkontrolování zda je vše OK a zamknutí se levé opět zaklopilo pouze na půl. Znovu na to koukám, nic nevidím, odemknu a obě se odklopily. Při zamykání jsem dal prst na levé zrcátko a malou silou jsem mu pomohl se zaklopit. Ozvaly se dvě velmi hlasitá a ošklivá křupnutí a i levé zrcátko se zaklopilo. Znovu na to koukám, nic v cestě tam nevidím, odemknu, odklopím je tlačítkem vše v pohodě, zaklopím a zase napůl. Znovu mu pomůžu při sklápění, zase dvě křupnutí. Odemknu, odklopím zrcátka elektricky a to pravé zkusím ručně přiklopit k autu. Jde to bez problémů, znovu odklopím ručně a od té doby už obě zrcátka fungují jak mají. Takže vlastně nevím co tomu bylo :myslim, ale hlavně, že to už funguje.

Odesláno

Tohle se mi stalo, když mi jeden zkoušel sklopit zrcátko rukou. Musel jsem s níma pak dvakrát, třikrát zacvičit a bylo to dobrý. Třeba to zkoušel někdo rukou odklopit.

Odesláno

Mne zase nejake deti nasilne odklopili obe zrkadla na parkovisku,este aj kryt na nadrzi:grr Musel som nastartovat,aby sa to vsetko \"chytilo\" ako ma a po zamknuti zaklopilo.

Odesláno

Ja som zas raz bral strýca do mesta a kým som sa obúval, tak on iniciatývne obehol auto a odklopil mi oba späťáky na silu a ešte ma dodrbal, že na čo to na dvore zaklápam. Chvalabohu fungujú ako majú.

Odesláno

další bonbonek , jedu domu, předníma ostřikovačema na stěračích vycákám zbytek letní směsi , na parkingu doliju zimní směs a od te doby předni ostřikovače nejdou , motorek vrčí a nic, voda nikudy neteče ani pod auto , zadni ostřikovač facha normalně. nechapu.

Odesláno

No ked som kupil auto,tak mne zase nechcel striekat zadny stierac,ako pises Petr,motorcek vrcal,no voda nikde.Dal som to do servisu a neviem ako to spravili,ale funguje to.Ale zda sa mi,ze lavy predny stierac slabsie strieka.Myslel som,ze su zasrate trysky,tak som kupil nove stierace,ale ziadna zmena.:(

Odesláno

Zadný ostrek ani mne nešiel. Bola iba vypadnutá hadička z kolienka hneď za tým plastom cez ktorý sa dostaneš k zadným svetlám. Už to tu riešilo viacej ľudí.

Mimochodom koľko si za tú opravu vypýtali?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...