Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
tvl jak se jen jmenujou ty klešte? je to na vyndavani takovejch kroužku-pojistek , mam to na jazyku . tim sem to vyndaval jde to dobře.

Když se na tu fotku podíváš tak tam jsou ještě dvě schovaný a to by jsi ty kleště musel ještě zlomit aby jsi došáhnul zaroh :D

Odesláno

No, len treba dať pozor aby nekúpil kliešte čo sa po stlačení otvárajú :D lebo sú dva druhy, na vonkajšie a na vnútorné ségerky.

Taky to budu absolvovat, ale až v létě. Mám odpojenou hadici od motorku směrem dozádu , protože ji mám někde v kufru prdlou.:blicismajlik
Tango aj ja som ju mal rozpojenú hneď za tou mriežkou (pravá strana) cez ktorú sa lezie k zadným svetlám. Tam sa pozry. Už sme to tu riešili niekde a nebol som sám čo som to mal rozpojené.

[upravil dne 12/2/12 05:29 od marko306]

Návštěvník
Odesláno
už vím seger kleště

Existujou zahnutý kleště s kterejma to půlde jistě líp vyndávat. :papa

TP084008.jpg

Odesláno
už vím seger kleště

Existujou zahnutý kleště s kterejma to půlde jistě líp vyndávat. :papa

TP084008.jpg

No myslíte to nejspíš dobře ale asi jste se nikdo z vás do toho pojistkovýho kastlíku pořádně nedíval .Těch maxipojistek je tam 8 a jen 6 jich je vidět který by s trochou fantazie šly nějak vytáhnout. Poaslední dvě pojistky jsou schovaný tak že jsou všechny kleště k ničemu. :aut

Odesláno

Taky to budu absolvovat, ale až v létě. Mám odpojenou hadici od motorku směrem dozádu , protože ji mám někde v kufru prdlou.:blicismajlik
Tango aj ja som ju mal rozpojenú hneď za tou mriežkou (pravá strana) cez ktorú sa lezie k zadným svetlám. Tam sa pozry. Už sme to tu riešili niekde a nebol som sám čo som to mal rozpojené.

[upravil dne 12/2/12 05:29 od marko306]

Tam to není, již jsem tam koukal. To bude někde v prostoru nad kolem. Musím celý bok v kufru sundat a pak to zkontrolovat.

Odesláno

No myslíte to nejspíš dobře ale asi jste se nikdo z vás do toho pojistkovýho kastlíku pořádně nedíval .Těch maxipojistek je tam 8 a jen 6 jich je vidět který by s trochou fantazie šly nějak vytáhnout. Poaslední dvě pojistky jsou schovaný tak že jsou všechny kleště k ničemu. :aut

Já to teda detailně nezkoumal, ale nejde ta krabice uvnitř nějak vycvaknout a povytahnout ?:myslim

Odesláno

Já to teda detailně nezkoumal, ale nejde ta krabice uvnitř nějak vycvaknout a povytahnout ?:myslim

Nenašel jsem nic jak to udělat. Ale možná je v tom nějakej fígl. Proto se ptám :myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

nastartuju a nefungujou senzory na parkování(ani akusticky a ani vizualně) Dojedu do ochodu, nakoupím, zařadím a píp,....píp,píp....vše bez závad....

Miluji toto auto :-)

Odesláno
Co to je, hadica od klímy? Hadica nikam nevedie a končí dole smerom ku krytu motora ako odkvap...

[upravil dne 19/2/12 17:12 od Jooooose-1]

Nejde to od pylového filtru? Jestli jo, tak je to na vodu, co se dostane do ty nádobky co je od filtru. Já to mám taky tak.

Když to nejde od filtru, tak nevím:myslim

[upravil dne 29/2/12 08:50 od Tango C8]

• O 2 týdny později...
Odesláno

No aj mne sa objavila jedna anomália. Prehodilo sa mi ovladanie spätných zrkadiel a tiež aj predných okien. Teraz ovládam z pravým tlačítkom lavé okno a ľavým tlačítkom pravé okno. To isté sa mi stalo aj zo zrkadlami. Máte niekto podobnú skúsenosť? Dá sa to meniť cez diagnostiku? Mám pocit, že sa to stalo po aktivácií tempomatu. :(

Odesláno
No aj mne sa objavila jedna anomália. Prehodilo sa mi ovladanie spätných zrkadiel a tiež aj predných okien. Teraz ovládam z pravým tlačítkom lavé okno a ľavým tlačítkom pravé okno. To isté sa mi stalo aj zo zrkadlami. Máte niekto podobnú skúsenosť? Dá sa to meniť cez diagnostiku? Mám pocit, že sa to stalo po aktivácií tempomatu. :(

Máš asi v diag přehozené levostranné řízení za pravostranné...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...