Wensdy Odesláno 11. únor 2012 Odesláno 11. únor 2012 tvl jak se jen jmenujou ty klešte? je to na vyndavani takovejch kroužku-pojistek , mam to na jazyku . tim sem to vyndaval jde to dobře. Když se na tu fotku podíváš tak tam jsou ještě dvě schovaný a to by jsi ty kleště musel ještě zlomit aby jsi došáhnul zaroh Citovat
marko306 Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 No, len treba dať pozor aby nekúpil kliešte čo sa po stlačení otvárajú lebo sú dva druhy, na vonkajšie a na vnútorné ségerky. Taky to budu absolvovat, ale až v létě. Mám odpojenou hadici od motorku směrem dozádu , protože ji mám někde v kufru prdlou.Tango aj ja som ju mal rozpojenú hneď za tou mriežkou (pravá strana) cez ktorú sa lezie k zadným svetlám. Tam sa pozry. Už sme to tu riešili niekde a nebol som sám čo som to mal rozpojené. [upravil dne 12/2/12 05:29 od marko306] Citovat
Návštěvník Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 už vím seger kleště Existujou zahnutý kleště s kterejma to půlde jistě líp vyndávat. Citovat
Wensdy Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 už vím seger kleště Existujou zahnutý kleště s kterejma to půlde jistě líp vyndávat. No myslíte to nejspíš dobře ale asi jste se nikdo z vás do toho pojistkovýho kastlíku pořádně nedíval .Těch maxipojistek je tam 8 a jen 6 jich je vidět který by s trochou fantazie šly nějak vytáhnout. Poaslední dvě pojistky jsou schovaný tak že jsou všechny kleště k ničemu. Citovat
marko306 Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 A klasickým vyťahovákom na nožové poistky to nejde? Citovat
Tango C8 Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Taky to budu absolvovat, ale až v létě. Mám odpojenou hadici od motorku směrem dozádu , protože ji mám někde v kufru prdlou.Tango aj ja som ju mal rozpojenú hneď za tou mriežkou (pravá strana) cez ktorú sa lezie k zadným svetlám. Tam sa pozry. Už sme to tu riešili niekde a nebol som sám čo som to mal rozpojené. [upravil dne 12/2/12 05:29 od marko306] Tam to není, již jsem tam koukal. To bude někde v prostoru nad kolem. Musím celý bok v kufru sundat a pak to zkontrolovat. Citovat
jarmyl Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 No myslíte to nejspíš dobře ale asi jste se nikdo z vás do toho pojistkovýho kastlíku pořádně nedíval .Těch maxipojistek je tam 8 a jen 6 jich je vidět který by s trochou fantazie šly nějak vytáhnout. Poaslední dvě pojistky jsou schovaný tak že jsou všechny kleště k ničemu. Já to teda detailně nezkoumal, ale nejde ta krabice uvnitř nějak vycvaknout a povytahnout ? Citovat
Wensdy Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 No myslíte to nejspíš dobře ale asi jste se nikdo z vás do toho pojistkovýho kastlíku pořádně nedíval .Těch maxipojistek je tam 8 a jen 6 jich je vidět který by s trochou fantazie šly nějak vytáhnout. Poaslední dvě pojistky jsou schovaný tak že jsou všechny kleště k ničemu. Já to teda detailně nezkoumal, ale nejde ta krabice uvnitř nějak vycvaknout a povytahnout ? Nenašel jsem nic jak to udělat. Ale možná je v tom nějakej fígl. Proto se ptám Citovat
Jooooose-1 Odesláno 19. únor 2012 Odesláno 19. únor 2012 Co to je, hadica od klímy? Hadica nikam nevedie a končí dole smerom ku krytu motora ako odkvap... [upravil dne 19/2/12 17:12 od Jooooose-1] Citovat
sampon Odesláno 28. únor 2012 Odesláno 28. únor 2012 nastartuju a nefungujou senzory na parkování(ani akusticky a ani vizualně) Dojedu do ochodu, nakoupím, zařadím a píp,....píp,píp....vše bez závad.... Miluji toto auto :-) Citovat
Tango C8 Odesláno 29. únor 2012 Odesláno 29. únor 2012 Co to je, hadica od klímy? Hadica nikam nevedie a končí dole smerom ku krytu motora ako odkvap... [upravil dne 19/2/12 17:12 od Jooooose-1] Nejde to od pylového filtru? Jestli jo, tak je to na vodu, co se dostane do ty nádobky co je od filtru. Já to mám taky tak. Když to nejde od filtru, tak nevím:myslim [upravil dne 29/2/12 08:50 od Tango C8] Citovat
biondi Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 No aj mne sa objavila jedna anomália. Prehodilo sa mi ovladanie spätných zrkadiel a tiež aj predných okien. Teraz ovládam z pravým tlačítkom lavé okno a ľavým tlačítkom pravé okno. To isté sa mi stalo aj zo zrkadlami. Máte niekto podobnú skúsenosť? Dá sa to meniť cez diagnostiku? Mám pocit, že sa to stalo po aktivácií tempomatu. Citovat
Mildík Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Jéžiš takový drobnosti:D, hlavně, že to umíme ovládat:roker Citovat
biondi Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Ovladať sa to dá, ale len od vodiča. Zo strany spolujazdca to nefunguje. Zadné okná sú v poriadku. Citovat
koblih69 Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 No aj mne sa objavila jedna anomália. Prehodilo sa mi ovladanie spätných zrkadiel a tiež aj predných okien. Teraz ovládam z pravým tlačítkom lavé okno a ľavým tlačítkom pravé okno. To isté sa mi stalo aj zo zrkadlami. Máte niekto podobnú skúsenosť? Dá sa to meniť cez diagnostiku? Mám pocit, že sa to stalo po aktivácií tempomatu. Máš asi v diag přehozené levostranné řízení za pravostranné... Citovat
biondi Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 Ďakujem vyskúšam skontrolovať ak to dokážem nájsť. Citovat
MotoMoto Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 A co si sednout obráceně? Když se otočíš směrem vzad???:D:D:D Citovat
biondi Odesláno 9. březen 2012 Odesláno 9. březen 2012 To je úplne jedno ako sa otočím aj tak to bude prechodné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.