Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevím jestli to napsat sem, ale při těch -20 a -22 stupňů co jsme tu měli poslední dva dny se mi stalo toto:

Otevřu elektrické šoupačky, dám do sedačky syna, tlačítkem zavírám a jdu si sednout. Dveře se těsně před dovřením zase vrátily zpět. Znovu tlačítekm (tentokrát z místa řidiče) zavírám dveře a to samé. Před dovřením chytly reverz a zase se otevřely. Vystoupím, zavřu je ručně za kliku a po kilometru u školy to už fungovalo normálně. No a druhý den to samé. Asi jak je v těch mrazech všechno ztuhlé, tak naroste při zavírání proud natolik, že to vyhodnotí jako překážku a zase to otevře. Při otevírání to nedělá, všiml jsem si v létě, že je potřeba větší síla na jejich zastavení při otevírání než při zavírání, tak možná proto. Dělá to i někomu jinému kdo má elektrické šoupačky? Při jaké teplotě? Mně to ještě při -17 fungovalo dobře. Parkuju venku jen pod přístřeškem.

Edit:

Reakce na příspěvek níže od Marko306: Tak to se omlouvám, asi jsem to nějak přehlédl

[upravil dne 1/2/12 06:29 od Bigbadjohn]

Odesláno

Už sme to tu riešili o tých dverách. Niekomu sa takto správali dvere keď mal auto odstavené dolu kopcom. Mne zas toto spravili dvere cca mesiac dozadu. Musel som ich nasilu ručne zavrieť asi po dva razy, odvtedy je to zatiaľ v poriadku. Inak je tu o tom aj niekde zvlášť vlákno, ale som tu cez mobil, tak to nehľadám.

Odesláno

Mě to udělalo přesně to samé ráno, respektive se nedovřely a po stisknutí abych je dovřel ručně se otevřely tak při další zavíraní jsem jim rukou zlehka pomohl a už se zaklaply. Je to mmrazem a také nikdy není nic dokonalé. Prostě se jim občas musí pomoct. Ale při tomhle mrazu (-22) se i eskymákovi zlomí pes v zatáčce.

Odesláno
Mě to udělalo přesně to samé ráno, respektive se nedovřely a po stisknutí abych je dovřel ručně se otevřely tak při další zavíraní jsem jim rukou zlehka pomohl a už se zaklaply. Je to mmrazem a také nikdy není nic dokonalé. Prostě se jim občas musí pomoct. Ale při tomhle mrazu (-22) se i eskymákovi zlomí pes v zatáčce.

Počkej, kde žije eskymák, tam je víc pod nulou, ne našich srandovních -20.:D

Odesláno

Dnes hlaska na display porucha emisniho systemu, auto jsem vzal na diag a pry bud ventil na turbu, nebo zasekle naklapeni turbiny, svitilo to pul dne, a jak se to rozsvitilo, jelo to v nouzaku, po vypnuti klicku uz normalne. Jel jsem to prohnat pod plynem a zhaslo to, od te doby ok.... mel jsem stres z DPF..... Nastesti je vse ok.....

Odesláno

Ahoj všem.

Nevíte někdo jak vyměnit motorek k odstřikovačům? Už mi ho jednou opravovali, že se tam prý kousla nějaká kulička. Už mi zas cca. 2 měsíce nejde (zamrzlí není, vrčí, ale nedává vodu) - mám nový a chtěl bych si ho vyměnit. Musí se oddělat podběh? Předem díky za radu.

Odesláno
Ahoj všem.

Nevíte někdo jak vyměnit motorek k odstřikovačům? Už mi ho jednou opravovali, že se tam prý kousla nějaká kulička. Už mi zas cca. 2 měsíce nejde (zamrzlí není, vrčí, ale nedává vodu) - mám nový a chtěl bych si ho vyměnit. Musí se oddělat podběh? Předem díky za radu.

Těžko chlape, těžko. Ale asi ne, myslím že se tam de od pravého kola (po směru jízdy vpřed) , vytočit kola doleva, oddekolovat co tam je a pak si u toho. Pozor, plasty a podběch drží na šroubech. A přístup je naprd. Taky to budu absolvovat, ale až v létě. Mám odpojenou hadici od motorku směrem dozádu , protože ji mám někde v kufru prdlou.:blicismajlik

Odesláno

No já to dělal na podzim při výměně kol.

Takže kolo je lepší sundat, potom sundat podběh, pak se k tomu dostaneš.

Ten motůrek je zepředu nádoby a vadí tam ještě nějaká traverza.

Ale s trochou násilí jde ven.

Nejlepší by asi bylo sundat nárazník - pak by ses tam dostal nejlíp(to si ale netroufám)

Výsledek - jde to ale dře to:D

Odesláno

Doporučuju ti pořádně propláchnout nádobku. Tento problém vzniká když se dostane z nádobky nějaká špína nebo zrníčko prachu do čerpadla. Tam je váleček kterej se posouvá tam a zpátky a udává jestli to bude stříkat vepředu nabo vzádu a mezi tím válečkem a stěnou se ta špína vždycky šprajcne. Většinou stačí opatrně rozebrat a vyčistit odblokovat.

Ale jak se už psalo. Kolo dolů, podběh dolů a 3x zlomit ruku a pak to jde.

Odesláno

Dnes mi zacal divoce na pristrojovce blikat blinkr pri odbocovani. A kdyz jsem pak obchazel po zaparkovani auto a zkousel ruzne blikat - tak je to proto ze jedna zarovka (zmena smeru) byla praskla. Hmm, to je funkcionalita!

Odesláno
Jo tak ty maxipojistky co měly být u baterky jsou u pojistek v motoru z boku. Akorát by mně zajímalo kterej idiot to vymejšlel a jak by se měly dát vyndavat. O číslování se taky můžeme jen domnívat :myslim

Nemáte někdo potuchy nebo radu jak se ty maxipojistky co jsou zboku pod těma ostatníma vyndavaj nebo mění?

[upravil dne 11.2.2012 18:29 od Wensdy]

post-16313-14109622213079_thumb.jpg

Odesláno
zavolají japonského zloděje ve věku cca 14 let a ten tam ruku jistě strčí:-)

Sakra. To až bude potřeba tak abych si počkal až pojede kolem nějakej japonskej zájezd :D

Ale na ty úplně vpravo ani ty japončíci nebudou stačit. Musí na to bejt snad nějakej postup. A to jsou tam ještě dvě co nejsou vidět :myslim

post-16313-14109622214414_thumb.jpg

[upravil dne 11.2.2012 19:32 od Wensdy]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...