Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Osobne sa mi najviac páči tem posledný, no zabila ma tam táto veta :D

\"Inzerce z 17.7.2011, Psáry (Středočeský kraj), Použité zboží, Nabídka, Na dobírku 170 000 Kč, dopravu platí Kupující\"

Že na dobierku :myslim:D

Odesláno

protože je to na sbazaru a prostě odbouchnul a nedal tam hotově...

jinak šíbry jsou slabina,prý tam zatýká a kdo je má tak to neviřešil :myslim

[upravil dne 10.8.2011 od John_Ice]

Odesláno

No ten první 7 let najeto 80 tisíc a tomu chceš věřit?

Nevím podle mě bych si přečetl co se tu píše jinde o ročních investicích do takto starých aut a myslím, že šetřit znamená buď nejezdit a nebo investovat další 100 litrů.

Speciálně u těchto vozů bych do tak starých nešel.

Odesláno

Mno ty kiláky - to asi fakt nemá

U toho druhýho to radši ani nepíšou :D

Je třeba to prohlídnout, ty šíbry mě zatim netečou - a to byly teď slejváky.

Mám stejnou kůži jako ten druhej a je to paráda.

Pokud je tam prokazatelně měněnej motor jak píšou , nemuselo by to bejt špatný.

Na to ověření napiš asi předsedovi přímo - ostatní asi nemaj čas

Odesláno

Otázka za jaký motor je to měněné, za nový asi ne. A také proč byl měněný a co dalšího tam mohlo dosloužit. Nerad maluji čerty na zeď.

Odesláno

Jop pětimístnou neber (s pěti sedačkami klidně, ale ne 5 míst podle TP). Já to koupil jako N1 a dle TP je to jen 5 míst i když tam držáky sedaček jsou i pásy, ale oficiálně tam další sedačky dát nesmíš. A jestli si myslíš, že sedm míst nevyužiješ tak na to zapomeň, občas se 7 nebo 8 míst hodí a pak budeš nešťastný jako já. Teď je tu švagrová se dvěmi detmi a tak jsem si půjčil 2 sedačky a mám je tam načerno.

Odesláno

ten druhý má údajně najeto 190 tis. a nový motor údajně 3tis. Doloží opravu dokladem

U toho Čecháka ty km nejsou jistě echt, ale nezjistím to

dle VIN v roce 2007 cca 55000 km IT

Odesláno
No ten první 7 let najeto 80 tisíc a tomu chceš věřit?

Nevím podle mě bych si přečetl co se tu píše jinde o ročních investicích do takto starých aut a myslím, že šetřit znamená buď nejezdit a nebo investovat další 100 litrů.

Speciálně u těchto vozů bych do tak starých nešel.

No hele, známej má teďka 3 roky novou octávku a má nalítáno 8-9 tisíc :myslim

Odesláno

Octávku možné, ale u tohoto auta se mi tomu věřit nechce, to si lidé jen tak jako třeba druhé auto do rodiny nekupují. I když nikdy člověk neví. Teď jsem třeba koukal na jednoho R Espace a za tři roky najezdil 170 tisíc a pak za další dva 5 tisíc???? Houby s octem na kyselo, stažené tak o dalších 80 až 100 tisíc.

Odesláno

No jo, zlatá serviska. Já koupil 306 od kluka z Jihlavy, ten ji měl 2 roky a jelikož to byl takovej anti auto typ, tak všechno do servisu. První majitel byl dědula z německa, takže serviska vyplněná a pěknej štos dokladů k tomu.

Škoda, že neumím německy, bych aji věděl co tam je:myslim

:D:D:D

[Edited on 11/8/11 by Dohny]

Odesláno

fakt nechápu proč tady lidi furt řešíte kilometry:bojim, snad je mnohem důležitější v jakým je stavu než kolik má na tachometru, podle toho se stejně řídit nemůžete

Odesláno

Někdy předevčírem jsem viděl nějakou stříbrnou v Sokolově u prodejce Peugeot myslím za 135tis. Ale jen jsem jel kolem takže nevím co to bylo zač :(

Odesláno
fakt nechápu proč tady lidi furt řešíte kilometry:bojim, snad je mnohem důležitější v jakým je stavu než kolik má na tachometru, podle toho se stejně řídit nemůžete

Ty myslíš že jízdou se věci neopotřebují? A hlavně ten pocit, že mě někdo podvedl by mě štval.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...