Judes Odesláno 15. srpen 2011 Odesláno 15. srpen 2011 Gabriel 307 cez Xcarlink by to malo ísť, ale je potrebné po zapojení do rádia aktivovať vstup cez diagnostiku ak nemáš CD menič, ak máš tak sa zapája namiesto neho a nie je potrebná aktivácia vstupu. Citovat
Frozz Odesláno 16. srpen 2011 Odesláno 16. srpen 2011 za 1300,- se dá koupit redukce a ovládání pod volantem zůstane7 Přesně tak to teď budu dělat já Citovat
filas1 Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 Xcarlink i to ze Stualarmu je shodné, vyrábí to v číně 1 výrobce. Citovat
staina Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 Xcarlink i to ze Stualarmu je shodné, vyrábí to v číně 1 výrobce. V Číně se obě dělají, ale určitě ne stejný výrobce a od Stualarmu NEBRAT zkoušel jsem dvě a ani jedno nefungovalo. Až po konzultaci s XCarLink podporou jsem koupil tam a vše funguje bez sebemenších problémů. Citovat
Honza54 Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 zdravím, ohledně nastavení palubního PC jsem to po výměně autoradia vyřešíl tak že jsem vytáhl original zapojení do schránky, origo radio jsem si nechal a pokud potřebuji něco nastavit v PC tak připojím origo radio a je to. Citovat
filas1 Odesláno 25. srpen 2011 Odesláno 25. srpen 2011 Xcarlink i to ze Stualarmu je shodné, vyrábí to v číně 1 výrobce. V Číně se obě dělají, ale určitě ne stejný výrobce a od Stualarmu NEBRAT zkoušel jsem dvě a ani jedno nefungovalo. Až po konzultaci s XCarLink podporou jsem koupil tam a vše funguje bez sebemenších problémů. Jo, ve Stualarm maj více typů, ale ten co je vzhedově shodnej s tím xcarlink je 100% od stejného výrobce, vím to protože jsem to řešil přímo s tím výrobcem. Jiná věc je, že jsi mohl mít krabičku se starším softwarem proto ti 1 nejela a jiná, třeba z novější várky ano. Citovat
marcuss321 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Mam mensi problem kupil som si nieco podobne ako xcarlink. Vyrobca je Yatour rozhrania ma tie iste ako xcarlink dokonca ja funguje ovladanie pod volantom. Mam mensi problem ze ked tam dam usb alebo sd-cku tak kvalita zvuku je dost na povazenie CD kvalita to rozhodne nie je pri nizsej hlasitosti je to v pohode ale ako nahle v pesnicke sa objavia nejake vysoke tony tak to nezvlada a je pocut praskanie neviem kde je teraz chyba ci v adaptery alebo v radiu RD4. Povpodne na vstupe pre CD menic bola pripojena handsfree suprava ja som ju len vypojil a pripojil som tam adapter a ide to az na ten nekvalitnejsi zvuk. Da sa niekde cez diagnostiku nastavit citlivost vstupu. Citovat
Vítek1 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 pokud vim tak zadna citlivost se nenastavuje kde jsi to kupoval? Citovat
filas1 Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 To vypadá na vadnej adaptér, zkus to reklamovat. Citovat
Marcel00 Odesláno 15. leden 2012 Odesláno 15. leden 2012 mozno to tu uz niekde bolo... funguje cd text na displayi radia ked to prehrava hudbu z tych USB boxov ? pri listovani adresarov viem ze vypisuje nazvy ale ci bezi nazov aj pocas hrania skladby... Citovat
Ducatista Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 mě to píše pouze track, nic víc, ale třeba to jde, ale zatím jsem nepřišel na způsob jak skladby pojmenovat aby to cd text psalo. Ale umí to víc jak 6 složek (CD), když je to 7má nebo 8má složka, tak se na displeji zobrazí CDčko ještě níž než je těch klasicky 6 zobrazených. Citovat
filas1 Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 Tyto adaptéry CD text neumí, zobrazují pouze čísla adresářů a skladeb. Citovat
Vítek1 Odesláno 18. leden 2012 Odesláno 18. leden 2012 pozor jak jakej adapter a taky na jak jakem aute, proste to umi maximalne to co umi origo menic u 406 to samozrejme cd text nema ale novejsi auta ktere maji menic s cd textem tak muze i ukazovat nazev pisnicky. Citovat
Lihous Odesláno 19. leden 2012 Odesláno 19. leden 2012 Zdravim jen prispevek a tip. Ja resil problem s neOG radiem tak ze koupil adapter pro ovladani packou pod volantem a nic/nefungovalo to az nekde na foru byl odkaz na p.Laisnera (pavel.lajsner@gmail.com) a hle sice jsem daval jinou packu protoze se musi trosku upravit ale radio posloucha jako puvodni OG radio. Zkuzte ho kontaktovat. Muj prispevek je na AUTOHIFI. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.