Bohouš Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 Zdravim, mám 205 1.9. GTI která odmítá zrychlovat přes 180 km/hod. Respektive když ve 180 řadim 5, tak už nezrychluje, ale udržuje těch 180. Přitom z kopce a nebo v závěsu za jinym autem to rozhulákám až na 215 km/hod. Jeden chytrej pán z nejmenovaného servisu mě řekl, že to může mít na svědomí mé odstranění katalyzátoru - něco ještě řikal o nějakym zpětnym tlaku. Ten motor má nalítáno cca 130.000 km, ale šlape dobře. Dal jsem mu i KaN kit sání a furt nic. Teď nevím jestli tam mám ten katalyzátor vrátit ???? Citovat
Ferry Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 Ja myslim ze bys mel jezdit pomaleji :D Citovat
Bohouš Odesláno 7. březen 2005 Autor Odesláno 7. březen 2005 Neříkám nějak razantně, ale pomalinku by se to alespoň k těm 200 mělo dostat. To o tom pomalejším jezdění mě už řikali i dalniční policisté :-)) Citovat
trollik Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 Jo je to tak.Cely potrubi je nadimenzovano,vcetne protitlaku.Ac se to zda divny,ale pomaha to pri vymene naplne valce.Je tam tzv.vlneni v potrubi.Soubezne a protibezne.Na vykon motoru tedy vyfuk zalezi!Prumer dylka i protitlak(i od vlastni trubky nejakej je i od kolinek zahnuti trubky).M Citovat
Bohouš Odesláno 7. březen 2005 Autor Odesláno 7. březen 2005 A safra. Hmmm tak se rozhodnout zda rychlejší akcelerace 1,2,3 - kvůli tomu jsem ten katalyzátor vyndal. I když popravdě jsem nějakej rozdíl ani nezaznamenal a nebo tam vrátit ten katalyzátor. Tak zase se mě alespoň potvrdilo pravidlo 2x měř a jednou řež. Teď ještě sehnat ten katalyzátor, jelikož ten starej jsem chytře vyhodil. Každopádně díky za rady. Citovat
Bohouš Odesláno 7. březen 2005 Autor Odesláno 7. březen 2005 Jezdit pomaleji - to je taky dobrej nápad, kór když ten děda už má svý roky. Jenže od koupě což jsou 3 roky jsem do něj nasypal tolik peněz, že už to musím před přítelkyní tajit. A tak je to auto v celkem dobrym stavu a něco vydržet musí. Samozřejmě takhle nejezdim denně z toho už jsem snad vyrostl :-))) Citovat
oddie Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 Starej katalyzátor na GTI snad ještě někde mám, každopádně jej budu mít, až zruším to současné... Citovat
Bohouš Odesláno 7. březen 2005 Autor Odesláno 7. březen 2005 Kdyby ten katalyzátor byl teda případně k mání tak bych ho koupil, ale vůbec to nehoří začnu na tom dělat až bude teplo a sucho. Z toho, \"v budoucnu roztřelenýho\" bych poté taky něco bral :-))) Citovat
oddie Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 Nebude \"v budoucnu rozstřelený\", bude \"v budoucnu rozebraný\". Nějaké věci jsou k mání i teď. Citovat
Bohouš Odesláno 7. březen 2005 Autor Odesláno 7. březen 2005 Jo tak to zní líp. No co mě tak napadá- tak potřebuju pravý přední světlo, možná výfukový svody (ty mrchy pořád praskaj). Pak nemůžu sehnat ty platový ovály s nápisem 1.9 a GTI - nějakej šmejd mě je na Ovčárech serval o zničenym zámku dveří ani nemluvě. Pak taky bych chtěl na 3 dveře místo toho obrovskýho kusu plastu ten hladkej výmysl. No a možná něco ze šíbru. Víc se mě takhle nevybaví. Citovat
oddie Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 Plastové ovály s nápisy jsou k dispozici už teď, stejně tak i ten zadní hladkej reflexní plast. Starší světlo by se asi taky našlo. Svody možná, až to dojezdí, kdyžtak s tím katem... až bude teplo. If dotazy, telefon je vlevo pod nickem... Citovat
Bohouš Odesláno 7. březen 2005 Autor Odesláno 7. březen 2005 Ty plasty chci - dojedu si pro ně kdykoliv odpoledne, kamkoliv. Kolik za ně ??? Na to ostatní se ozvu telefonicky až bude teplo. Citovat
Bohouš Odesláno 7. březen 2005 Autor Odesláno 7. březen 2005 Jo a k těm plastům bude třeba i zavírání nádrže, protože jsem tam zatim fláknul z normální 205 ty vroubkovaný..... Citovat
Holly Odesláno 7. březen 2005 Odesláno 7. březen 2005 Nazdar, mám taky 205 1,9 GTI na Praze 8. A tak by mě zajímalo, kolik ti to žere, když takhle lítáš. Já jezdím za 10l s hoooodně lehkou nohou. K tomu katu: novej stojí přes 10k, tak ber co je a dokud to je. Citovat
Bohouš Odesláno 8. březen 2005 Autor Odesláno 8. březen 2005 Zdravim kolegu :-) Na 8 jsem sem tam GTI zahlídnul. Jedno voňavý např. v Bohnicích nad Trójou. No ale k tý spotřebě - pokoušel jsem se to párkrát pohlídat, ale teď už to raději neřešim. Na dovolenou (jel jsem s přítelkyní na Moravu = piánko) jsem se dostal mezi 7 - 8 litrů na 100. Jenže to jsem řadil při 2.500. A nejel víc jak 140. Jinak když občas jedem s klukama Praha - Brno a zpátky = plná kláda a řazení mezi 6.000 - 7.000, tak jsem tankoval 2x. To pak žere kolem 15 a i víc. Takovýhle vejlety se pak prodražej - kór když tě páni policisté chytnou ve 180. Jinak po Praze to beru tak zhruba 200 kč = 70 - 80 km. Citovat
graver Odesláno 8. březen 2005 Odesláno 8. březen 2005 Předpokládám, že pokud jde o týpky \"ve 180 řadím 5\", asi by se tu moc neujala diskuse o jiných aspektech překračování rychlosti, než jsou pokuty a spotřeba? :D Citovat
-=Michal=- Odesláno 8. březen 2005 Odesláno 8. březen 2005 ......šílenci..... 180...... 205GTI...... Domácí vězení na VÁS. Dy? se ty vaše kraksny můžou kdykoli při takové rychlosti rozletět na mikročástice a ještě při tom někoho zabijete Citovat
Bohouš Odesláno 8. březen 2005 Autor Odesláno 8. březen 2005 Diskutovat se dá o čemkoliv........spotřeba není tak strašná jako pokuta za to, když se chce člověk jednou za čas projet a využít naplno výkon auta. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.