Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, mám 205 1.9. GTI která odmítá zrychlovat přes 180 km/hod. Respektive když ve 180 řadim 5, tak už nezrychluje, ale udržuje těch 180. Přitom z kopce a nebo v závěsu za jinym autem to rozhulákám až na 215 km/hod. Jeden chytrej pán z nejmenovaného servisu mě řekl, že to může mít na svědomí mé odstranění katalyzátoru - něco ještě řikal o nějakym zpětnym tlaku.

Ten motor má nalítáno cca 130.000 km, ale šlape dobře. Dal jsem mu i KaN kit sání a furt nic.

Teď nevím jestli tam mám ten katalyzátor vrátit ????

Odesláno

Neříkám nějak razantně, ale pomalinku by se to alespoň k těm 200 mělo dostat.

To o tom pomalejším jezdění mě už řikali i dalniční policisté :-))

Odesláno

Jo je to tak.Cely potrubi je nadimenzovano,vcetne protitlaku.Ac se to zda divny,ale pomaha to pri vymene naplne valce.Je tam tzv.vlneni v potrubi.Soubezne a protibezne.Na vykon motoru tedy vyfuk zalezi!Prumer dylka i protitlak(i od vlastni trubky nejakej je i od kolinek zahnuti trubky).M

Odesláno

A safra. Hmmm tak se rozhodnout zda rychlejší akcelerace 1,2,3 - kvůli tomu jsem ten katalyzátor vyndal. I když popravdě jsem nějakej rozdíl ani nezaznamenal a nebo tam vrátit ten katalyzátor. Tak zase se mě alespoň potvrdilo pravidlo 2x měř a jednou řež.

Teď ještě sehnat ten katalyzátor, jelikož ten starej jsem chytře vyhodil.

Každopádně díky za rady.

Odesláno

Jezdit pomaleji - to je taky dobrej nápad, kór když ten děda už má svý roky. Jenže od koupě což jsou 3 roky jsem do něj nasypal tolik peněz, že už to musím před přítelkyní tajit. A tak je to auto v celkem dobrym stavu a něco vydržet musí. Samozřejmě takhle nejezdim denně z toho už jsem snad vyrostl :-)))

Odesláno

Kdyby ten katalyzátor byl teda případně k mání tak bych ho koupil, ale vůbec to nehoří začnu na tom dělat až bude teplo a sucho.

Z toho, \"v budoucnu roztřelenýho\" bych poté taky něco bral :-)))

Odesláno

Jo tak to zní líp.

No co mě tak napadá- tak potřebuju pravý přední světlo, možná výfukový svody (ty mrchy pořád praskaj). Pak nemůžu sehnat ty platový ovály s nápisem 1.9 a GTI - nějakej šmejd mě je na Ovčárech serval o zničenym zámku dveří ani nemluvě. Pak taky bych chtěl na 3 dveře místo toho obrovskýho kusu plastu ten hladkej výmysl. No a možná něco ze šíbru. Víc se mě takhle nevybaví.

Odesláno

Plastové ovály s nápisy jsou k dispozici už teď, stejně tak i ten zadní hladkej reflexní plast. Starší světlo by se asi taky našlo. Svody možná, až to dojezdí, kdyžtak s tím katem... až bude teplo.

If dotazy, telefon je vlevo pod nickem...

Odesláno

Nazdar, mám taky 205 1,9 GTI na Praze 8. A tak by mě zajímalo, kolik ti to žere, když takhle lítáš. Já jezdím za 10l s hoooodně lehkou nohou. K tomu katu: novej stojí přes 10k, tak ber co je a dokud to je.

Odesláno

Zdravim kolegu :-)

Na 8 jsem sem tam GTI zahlídnul. Jedno voňavý např. v Bohnicích nad Trójou.

No ale k tý spotřebě - pokoušel jsem se to párkrát pohlídat, ale teď už to raději neřešim. Na dovolenou (jel jsem s přítelkyní na Moravu = piánko) jsem se dostal mezi 7 - 8 litrů na 100. Jenže to jsem řadil při 2.500. A nejel víc jak 140.

Jinak když občas jedem s klukama Praha - Brno a zpátky = plná kláda a řazení mezi 6.000 - 7.000, tak jsem tankoval 2x. To pak žere kolem 15 a i víc. Takovýhle vejlety se pak prodražej - kór když tě páni policisté chytnou ve 180.

Jinak po Praze to beru tak zhruba 200 kč = 70 - 80 km.

Odesláno

Předpokládám, že pokud jde o týpky \"ve 180 řadím 5\", asi by se tu moc neujala diskuse o jiných aspektech překračování rychlosti, než jsou pokuty a spotřeba? :D:D

Odesláno

Diskutovat se dá o čemkoliv........spotřeba není tak strašná jako pokuta za to, když se chce člověk jednou za čas projet a využít naplno výkon auta.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...