AKCZ Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Zajimal by me Vas nazor co si o tom myslite .. na muj vkus uz FB zachazi prilis daleko.. zablokovali me ucet protoze jsem nemel vyplnene jmeno a prijmeni ale byl jsem tam pod svym nickem.. ovsem pro znovuaktivaci uctu pozaduji viz. obrazek Myslim ze z principu veci to ceka za chvili kazdeho aby se legitimoval a mohl pouzivat FB protoze nevidim duvod proc to po nekterych vyzadovat a po nektrych ne (falesne jmeno si muze vymyslet kazdy bez overeni totoznosti) PS: Do ted jsem rikal ze FB je jen o tom co na sebe vsechno clovek praskne ale zacina to byt jinak a FB pro me timto zrejme konci.. Citovat
gronholmm Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Tak to je drsný, tak to jsem zvědavý za jak dlouho mi smažou můj druhý informační profil Citovat
jozefsv Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 nepouzivam ziadnu socku,nemam problem;) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 No twl. Docela drsný. Ještě že jsem Antifacebookovej Citovat
romik1 Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 tiež som anti facebook:D:D:D ma vytáčajú otázky: a ty niesi na facebooku???????? Citovat
Jarouš307 Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Radek, romik1 souhlas naprosto -taky anti fu*kbook:D Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 proč se k tomu vyjadřuje někdo kdo Facebook nemá a nechce ? .. ale jinak tedy AKCZ - to je teda síla, pokud by to u mě zašlo takhle daleko uvažuju o tom už tu stránku nepoužívat ... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Proč se k tomu vyjadřujeme když to nemame. Tak třeba proto že by se to mohlo rychle rozšířit jako epidemie i mezi jiné servery atd. A pak neznamená že když to nemám tak o tom nic nevím, právě naopak, vim o tom dost, proto to nemám:D Citovat
AKCZ Odesláno 8. červen 2011 Autor Odesláno 8. červen 2011 Proč se k tomu vyjadřujeme když to nemame. Tak třeba proto že by se to mohlo rychle rozšířit jako epidemie i mezi jiné servery atd. A pak neznamená že když to nemám tak o tom nic nevím, právě naopak, vim o tom dost, proto to nemám:D Radku.. souhlas se Stibtem ale pokud k tomu mas co rict tak jen pis .. ze jsi antifacebookar nikomu nic nerekne krom toho ze to vyzni jako vykrik tech co jsou tvrdohlave o necem prsvedeni a vi o tom prd Ja FB vyuzival a hodil se me ale jen do te doby dokud me nezacal nekdo viz toto tema do neceho nutit.. to uz je za mou hranici a zivotne dulezitej FB pro me taky neni [upravil dne 8/6/11 09:11 AKCZ] Citovat
Vvitty Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Drsny Jen pro info, PayPal chce taky podobnou identifikaci. Jenze jen od lidi, kteri maji prichozi platby v radu 2000+ EUR rocne. A tam jde o prachy, kde to vyzaduje zakon, narozdil od FB. Citovat
Kurt Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 proč se k tomu vyjadřuje někdo kdo Facebook nemá a nechce ? To je poměrně zřejmé - protože \"Zajimal by me Vas nazor co si o tom myslite\". No a myslet si přece může i ten, kdo to nemá. To je stejné, jako \"Co si myslíte o Peugeotu 407\" - taky se může vyjádřit každý, nejen majitel. A teď k tématu: nepřekvapuje mne to, je to poměrně účinný postup, jak z uživatelů dostat to, co chci. Zkrátka postupně na sebe člověk obvykle vykecá víc, než najednou. Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 dobra dobra ... at tu nazebredneme do diskuze (pripadne flame) o tom zda FB je fajn nebo stoji za vylizprdel ... ja to mam uz asi 3 roky vyuzivam to docela dost a zatim si nejak nestezuju (krom toho ze jsem si na tom trochu vypestoval zavislost ..) nicmene pokud by po me chteli doklad totoznosti k overeni uctu asi na to hodim bobek a najdu si jinou socialni sit Citovat
gronholmm Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 ale na druhou stranu chtěj jenom fotku která pro trochu zkušeného uživatele photoshopu půjde dobře vytvořit Citovat
CelticGirl Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Docela drsný.., ale už jsem o tom slyšela, že bez jediné výzvy či upozornění mažou účty. Z toho důvodu jsem se přejmenovala, byla jsem Dařbujánka Koroptvičková Větvičková . Nechtěla jsem používat vlastní jméno. Po té, co mě upozornila kamarádka, jsem se přejmenovala na Michaela Větvičková. První souhlasí, na druhé nepřijdou. Rozhodně bych jim nic neposílala, na to nemají právo. Spíš bych se poohlédla po jiné sociální síti. Facebook využívám téměř denně a nestydím se za to. Spousta spolužáků se odstěhovala, sestru mám v Anglii a je to nejjednodušší komunikační systém, jak se s nimi spojit, nebo sledovat fotky a přidávat komentáře. Než jsem si ho pořídila právě kvůli kamarádce, která chtěla původně nějakej hlas pro něco či co, byla jsem zarytý odpůrce. Tenkrát to po mě ale chtělo něco vyplnit a vyklubaly se z toho registrační údaje, najednou jsem měla profil, tak jsem si řekla, že když už to tak je, tak to zkusím používat a ze zarytého odpůrce se stal \"propagátor\" :-D. Po pravdě si teď moc nedokážu představit, že by podobnou ptákovinu chtěli po mně, protože bych nic neposlala a fb by pro mě skončil. Chyběl by mi ten kontakt s lidmi, které vidím jednou za rok když přijedou do Prahy. Za mě tedy odpověď ne a omlouvám se za off topic. Citovat
AKCZ Odesláno 8. červen 2011 Autor Odesláno 8. červen 2011 Fotku.. jmeno a datum narozeni .. predpokladam ze tyto udaje pak budou povinne muset viset na FB resp. min. jmeno.. a nevidim duvod proc by me mela socialni sit k necemu takovemu NUTIT.. za chvili po me budou chtit i lekarskou zpravu jestli jsem vhodnej adept na uzivani aplikace.. no to co bylo drive vtipne dnes zacina byt realitou.. PS: Pro rejpaly vim ze me nikdo nenuti byt na FB jen mi to prijde docela drsny postupny shromazdovani dat pro ty co je nehodlaji dat dobrovolne.. CelticGirl ... presne tak o probihalo i u me Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 CelticGirl : naprosto přesný ! já tam teda jsem pod svým občanským jménem, mám tam osobní mail, datum narození ale to je vše .. no ono to stačí .. zarytým odpůrcům sdělování informací bych doporučil popřemýšlet kde všude svoje data poskytujete a neřešíte to .. např. vyplňování objednávky do eshopy někde .. tam píšete i telefon a komplet adresu zpravidla .. Citovat
Medvěd Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 Mně k registraci na FB přesvědčil kamarád, ale nějak se mi nepovedlo najít v něm žádnou úžasnou přidanou hodnotu, díky které bych na něm získal závislost. Momentálně tam lezu jen když mi přijde odkaz, že mně někdo zve na akci tam a tam a to je tak 2x do měsíce max. Kdyby mi někdo smazal účet na FB, asi bych se ani nesnažil o jeho obnovu - zatímco kdybych dostal ban na zdejším fóru, to by byla opravdu rána. Suma sumárum - závislost jsem si vybudoval na P-C klubu, FB může být a nemusí [upravil dne 8/6/2011 09:48 Medvěd] Citovat
CelticGirl Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 CelticGirl : naprosto přesný ! já tam teda jsem pod svým občanským jménem, mám tam osobní mail, datum narození ale to je vše .. no ono to stačí .. zarytým odpůrcům sdělování informací bych doporučil popřemýšlet kde všude svoje data poskytujete a neřešíte to .. např. vyplňování objednávky do eshopy někde .. tam píšete i telefon a komplet adresu zpravidla .. Jelikož mám tu \"čest\" se stalkingem, nezveřejňuju své jméno nikdy nikde. Na FB mám zaškrtnuto, aby mě nikdo nenašel ani při přesném zadání jména, můžou mě vyhledat lidi jen přes společné přátele. Tohle by mi prostě vadilo, nejsou policajti, aby po mě měli chtít doklad. Furt je to jen sociální síť.. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. červen 2011 Odesláno 8. červen 2011 AKCZ - podla mna to moc prehanas ... Uviest musis Meno, Priezvisko, Fotku a Datum narodenia. Fotku a datum narodenia uverejniť nemusíš. Na FB je rozšírená správa, a veľmi dobre si môžeš postrážiť svoje súkromie ... Na FB som, a jednozančne som rád ... Jednak perfektný komunikačný prostriedok, a jednak vynikajúca databáza informácií. 90 procent lidí, tam nechává púvodné nastavení, a tak sa všelikto dozvie všeličo ... Napríklad dávnejšie - išiel som na pohovor, do jednej firmy, v pozvanke bolo meno osoby, ktora bude pohovor viesť, vyhladal som si ju na FB, zrazu som zistil, že má 1 spoločného priatela, s ktorým som dlho nerozprával, ale tak som ho oslovil, odkiaľ ju pozná, atď, a hneď som mal informácie + tzv. spojenca A proč Vás nekdo nutí do mena a priezviska ? Lebo FB je predsa o tom mene a priezvisku. Je o tom, že si spomenu treba na spoluzaky ze zakladni skoly, a jmeno a jmene je na FB vyhledavam, a treba stretnem lidi, s kterymi sem neprehovoril už roky, a ani neviem kde byvaju ... A naozaj, pokial si to riadne nastavite, tak o Vas nevie nikto nič... Môj nadriadený ? Má tam jednu fotku, meno a prizvisko, nemá tam zapísanú ani školu vysokú, ktorúp vyštudoval, ani prácu, v ktorej pracuje, a vživote nepridal ani jednu fotku či status ... Čo s takého profilu zistíš ? NIČ ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.