kaper Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 Zdravím tak mám dilemu nakolko sa už blížim k dokončovačkám na dome tak neviem čo s podlahou v garáži? Akou farbou natrieť poter?? alebo dat nejaké linoleum?? Chcel som dať farbu čo cestári natierajú čiary na cesty ale dostal som info že sa to bude šmykať Dakujem za rady.:papa:papa Citovat
gronholmm Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 No a co ta barva co se dává třeba v podzemních garážích? Nějaký základní nátěr a na to tu \"gumu\" Citovat
kaper Odesláno 2. srpen 2011 Autor Odesláno 2. srpen 2011 No a co ta barva co se dává třeba v podzemních garážích? Nějaký základní nátěr a na to tu \"gumu\" Neviem čo spravy nejaká guma ked na nej bude stat auto dlkšiu dobu, či sa nejako nezdeformuje a farbu akú zakladnú ako na steny alebo je niečo špeciálne na podlahy ?? Citovat
gronholmm Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 např jsem našel http://www.sika-shop.cz/sika-floor-264 Ale počkal bych na odborníky Citovat
P607Olda Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 Hlavně nezapomeň dobře vyspádovat. To znamená podélný spád tak 5 cm. Ale nejdůležitější je to u vrat. Nejnižší body musí být asi 20 cm od futra. To znamená, že jak dosedají vrata, příčný profil podlahy musí být jako široké U. Jinak budou futra vlhnout, plesnivět, v zimě vymrznou a kus zdi vypadne. Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 ja bych to necim napenetroval a natrel barvou na beton. cestacky barvy a potahy v garazich strasne klouzou.... Citovat
banan1987 Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 presne tak.. najlepsia bude farba na beton.. mam taku aj ja je siva a ked sa rozleje nieco tak to nepusti do betonu.. hlavne ked kvapne olej alebo nieco podobne.. na vsetkom co natries sa bude klzat viac ako na betone.. Citovat
Návštěvník Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 Existujou speciální nátěry (stěrky) na podlahu. Záleží co od toho chceš. Pokud je to garáž v baráku jen a pouze na parkování, tak dej nějakou dlažbu. Pokud se tam chceš v autě vrtat, tak by to chtělo nějaký technický povrch co je v montážních halách - většinou bývá i chemii odolný. Linoleum bych rozhodně nedával, protože tam můžeš na kolech natahat kamínky a lino se poškodí, pak pod to teče a je to na prd. Citovat
Péťa Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 Já to taky řešil, nakonec mám jen beton bez nátěru a za 8 let to nic neudělalo... Citovat
FrantaCV Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 Ahoj. Barva na beton - dobrá než na ní vytěče třeba olej nebo obecně provozní kapaliny. Tenhle problém jsem řešil dlažbou. Pravda poněkud dražší, ale snadná údržba. Ale jak tu někdo zmiňoval - dobře vyspádovat ať nemáš z garáže jezero až tam zajedeš v zimě se sněhovou koulí. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 Jo taky jsem měl beton bez nátěru, ale neprošlo to kolaudací. Musí tam být speciální nepropustný nátěr na beton. Určitě ti poradí ve specializované prodejně barev. Já to nakonec řešil jinak. Natřel jsem to šedým Izobánem a sehnal jsem si papír, že to mám natřený tím speciálním svinstvem. Podlaha je OK, neklouže. Edit: Doplněno po přečtení dalšího příspěvku - Vydržela už 3 roky a sůl tomu nevadí, takže jsem asi nakonec udělal dobře, že jsem to nenatřel tím správným svinstvem [upravil dne 2/8/11 od Bigbadjohn] Citovat
ozzy56 Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 barva na beton moc nevydrží v případě,že do garáže dáváte v zimě prosolené auto Citovat
kaper Odesláno 3. srpen 2011 Autor Odesláno 3. srpen 2011 Tak dakujem za rady asi naj by bola dlažba ale do tej sa asi terz finančne nevojdem tak to asi natriem a časom našetrím na dlažbu. vyspadované to mám robila to firma a dal spád od stien do stredu a všetko smerom von ale taky veľky ako píšete určite nemám :( Citovat
sloters Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Právě,že ta dlažba tě vyjde cenově nejlevněji.Do garáže ti stačí nějaká obyčejná.Navíc tu dlažbu si položíš sám nebo svépomocí. Co se týče nátěru,tak nejlepší je epoxidová podlaha - je to ze dvou vrstevev -nejdříve stěrka,která ti zpenetruje a zpevní beton a následně barva.Typů je spoustu.Můžeš mít hladkou nebo mírně zdrsněnou-ta je protiskluzová.Kvalita je rozhodně lepší než u dlažby,ale sám si to neuděláš a cena je dražší-počítej tak od 1000 Kč/m2. Můžeš mrknout na naše stránky,ty podlahy prodáváme : www.sto.cz Obyčejnou barvu na beton bych do gáráže nedal,ta si ti sloupe. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.