Grlik Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 Zdravím, máte někdo zkušenost s tímto typem deního svícení ala Audi A6? Mi se to celkem libí nemusel bych pořád kupovat lepší žárovky jak vůl. http://www.cybertronic-labs.cz/product/detail?id=17 Citovat
Vítek1 Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 jo tohle by bylo super hned bych do toho sel ale ma to jednu hoodne velkou zavadu a to tu ze by to ani nemeli nazivat jednotka denniho sviceni. Na pozemnich komunikacich to nesmis pouzivat Citovat
Přema Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 Mám toto na své 407mě a max. spokojenost......... Citovat
koblih69 Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 Používám obdobou věc s tím rozdílem, že je to napojené na potkávačky ( s omezeným napětím ) a stálo to celé do 200,- Citovat
309GT Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 2000kč bych za to nedal.A ani nemusím,mám to v megoušovi od výroby Citovat
Přema Odesláno 27. červenec 2011 Odesláno 27. červenec 2011 podle mě je to zbytečnost.... Až budeš svítit xenony a každý rok kupovat kvůli vysvícených výbojek nové origo výbojky za 1200,- / ks tak ti to jako zbytečnost určitě nepřijde.....tak prosím k věci Citovat
rootsky Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 Na coupe super věc ...Mohlo by to být levnější, ale každá sranda něco stojí... Citovat
Grlik Odesláno 28. červenec 2011 Autor Odesláno 28. červenec 2011 Přesně jak řika Přema sice nekupuju výbojky, ale mám v těch čočkách lepší žárovky posledně jsem tam měl nějaké od Philipsu a ty stojí kolem 1200 pár takže o tom dost silně uvažuju ale mam strach se zapojení právě. Citovat
Přema Odesláno 28. červenec 2011 Odesláno 28. červenec 2011 Maličkost........pár drátků........ Citovat
hudy Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 Taky si myslím, že tohle je výborný nápad! A cena, ta je lidová pokud vezmu v potaz kolik mě stály značkový LED denní světla. Citovat
krtek 2 Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 podle mě je to zbytečnost.... Až budeš svítit xenony a každý rok kupovat kvůli vysvícených výbojek nové origo výbojky za 1200,- / ks tak ti to jako zbytečnost určitě nepřijde.....tak prosím k věci dost pochybujem ze ked tam das ten omezovac vykonu tak zapalis xenonovu vybojku:myslim [upravil dne 2/8/11 od krtek 2] Citovat
Přema Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 Prosím tě já tímto napájím dálkové H7 ne bixenonové čočky D2S.....takže asi takhle..... Citovat
krtek 2 Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 aha cize xenony ti svietit nebudu a tam ich posetris? svietit budu dialky,cize ilegal Citovat
Přema Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 Ano......hodně nových aut to tak má origo že jim svítí jako denní jiné žárovky v hlavních světlech.... Citovat
Edison Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 No... podíval bych se, co nám o tom říká předpis: Osvětlení vozidel § 32 (1) Motorové vozidlo musí mít za jízdy rozsvícena obrysová světla a potkávací světla nebo světla pro denní svícení, pokud je jimi vybaveno podle zvláštního právního předpisu Co nám z toho vyplývá: 1. Nelze svítit pouze potkávacími nebo jinými světly, kromě světly pro denní svícení, bez toho, aniž by svítilo jiné stanovené osvětlení. Tento produkt podle toho, co prodejce uvádí toto ustanovení předpisu porušuje. 2. Ve vazbě na další předpisy, kde jsou stanoveny jasně parametry jednotlivých druhů světel nelze ani uvažovat o snižování svítivosti pro využití pro denní svícení. To, že existují vozy, kde je to takto realizováno ještě nemění české předpisy, nemluvě o tom, že od výrobce je takto vozidlo homologováno jako cedlek, včetně tohoto způsobu denního svícení. Zkrátka, české předpisy tento způsob neumožňují, pokud to není vyrobeno od výrobce na vozidle (v podstatě by nebylo legální ani to dokoupit u výrobce a dodělat, protože pak by to vozidlo neodpovídalo původnímu schvalovacímu protokolu, odlišovalo by se od schváleného typu a výbavy). Citovat
Edison Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 Já taky ne... Až na nepatrné detaily to mám přesně podle předpisu... :-) Teď jsem dokonce dodělal automatické sklápění světel, sofistikované vypínání denního svícení a jdu dodělat sofistikované ostřiky... :-) Citovat
Kvasky Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Mám to od nich na Passatu už druhým rokem... naprostá spokojenost, na STK bez problémů, policie taktéž. Na 306 to mám též jen po domácku vyrobené (možno nastavit svítivost). Kdyby někdo chtěl jsem schopen to za cca 600 - 700Kč dodat.. Citovat
Krt€K Odesláno 11. srpen 2011 Odesláno 11. srpen 2011 Já vám, chlapci, nevím...nápad je to dobrej, ale mně by se to při dopravní kontrole asi moc nezamlouvalo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.