Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No ak pozries na to nase oblubene allegro.pl,tak tam sa tiez predavaju iba komplet stabilizatory,pouzivane.Ale ako to je skutocne s narocnostou vymeny,tak to netusim.:bojim

Odesláno

Kryt nahodeny,aj ked bolo treba upravy,lebo ten moj motor je proste jedinecny :D ,no a stabilizator tam drzi ako svina,teda aj cela naprava je OK,tak ja uz neviem a vzdavam to.:bojim

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Mám problém, který se neprojevuje pokaždé. Když jedu na rychlostní stupeň vyšší než 4 a otáčky kolem 2000ot/min a přidám plyn, občas se stane, že se prudce zvýší otáčky na otáčkoměru na 3000 (i motor) a hned se vrátí zase na 2000. Nevíte, čím to může být? Podezření padá na spojku, ale proč to nedělá pokaždé? Na to, kolikrát to již udělo, bych jí musel dávno oddělat. :myslim

Odesláno

A co když né,švagrová má 807,2,0hdi,100kw.Má jí 2roky a od začátku jí to občas dělá.Kdyby to byla spojka tak už byla dávno odrovnaná.Já mám spíš podezření na spojkový válec,že je v něm nějaký bordel který občas přibrzdí zpětný tok kapaliny.Opravdu si myslím,že po těch 2letech už by byla v kopru:myslim:myslim

Odesláno

to prokluzuje spojka, když dáš vyšší stupeň a přidáš plyn, tak proklouzne. dělá ti to i když pojedeš delší domu na 5 nebo 6, přidáš a proklouzne?

Odesláno

Takže,když jí takhle odchází spojka tak to vypadá,že jí ta spojka bude odcházet ještě tak další 2 roky,ale jestli mám pravdu já tak to vydrží mnohem déle:myslim:roker

Odesláno

A koľko jej vychádza kilometrový nájazd za dva roky? Ono môžeš kľudne a sprehľadom na takej spojke najazdiť ešte ďalších 20 000km (záleží ako a kde sa jazdí) alebo pár metrov.

[upravil dne 23/12/12 15:52 od marko306]

Odesláno

Včera jsem jel z Prahy po dálnici a když jsem po 10 km souvislé jízdy chtěl přidat, vyskočily otáčky, když jsem to zkusil znova, tak už se to nestalo. Pak když jsem sjel z dálnice, tak to udělalo znova. Ale dnes když jsem jel, tak to neudělalo vůbec. Poprvé jsem to pozoroval někdy hned po prázdninách. Od té doby už jsme nějakých alespoň 5000km najeli. Ale nerad bych zůstal někde vyset, pač jízdu na laně jsem již zažil. Asi bude na čase najít nějaký dobrý servis v okolí Mělníka.

Odesláno
A koľko jej vychádza kilometrový nájazd za dva roky? Ono môžeš kľudne a sprehľadom na takej spojke najazdiť ešte ďalších 20 000km (záleží ako a kde sa jazdí) alebo pár metrov.

[upravil dne 23/12/12 15:52 od marko306][/rquote

Nenajíždí extra kilometry,za ty dva roky zhruba 20 000km.Ale dělá to od začátku,takže už těch 20 000km to dělá.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zamknu autobus a po hodině volá sekretářka na mobil \"máte sjeté zadní okénko\" já na to \"zima, to se mi stává\"

nevíte někdo, teď troch ironie, _____kde je to zasr..ý čidlo na teplotu, co mi stahuje okénko?______ :-(

v létě nic a zima pomsta od Francouze. Jdu zase odpojit pojistku na zadní okna.

Všem Francouzům \"au revoir\"

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Dnes sa mi stala zvláštna vec - kúrenie som mal na \"Auto\" - pri škôlke sme zastali manželka otvorila spolujazdcove dvere a vystúpila - zavrela a režim \"Auto\" sa vypol, ventilátor znížil otáčky tak som to znovu zapol lebo som myslel, že pri vystupovaní ťukla do kruhového ovládača, ale keď nastúpila späť tak sa to opakovalo a následne keď vystúpila pri škole zasa. Je to normálne ??? Predtým sa mi zdá to tak nefungovalo. Nato že auto nemá ani rok a na tachometri niečo cez 18tis. km sa mi zdá, že tie anomálie prichádzajú nejak skoro :roker

[upravil dne 18/3/13 09:43 od Antonius]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...