Šalda Odesláno 23. červenec 2011 Odesláno 23. červenec 2011 Ve čtvrtek jsem měl havárku, uklouzlo mě to na vodě a narval jsem to do svodidel. Přemýšlím teď co s tím, varianty jsou asi tři: Opravit, (k tomu bych se přikláněl nejvíc), prodat tak jak to je nebo to prodat na díly. Naštěstí to nebylo čelně, jen jsem ty svodidla \"lízl\" takže motor, převodovka, klima a podobně jsou o.k. Nemáte někdo zkušenosti s takovouhle opravou?? Havarijní pojištění nemám, takže to vše budu platit za svý. Pro rejpali: Jel jsem povolenou rychlostí 100km/h, stejně jako ostatní auta, nikam jsem nespěchal, jen bohužel zadní gumy nebyli úplně nový a takhle to dopadlo. Otázka zní: co s tím??? Citovat
MilanF1 Odesláno 23. červenec 2011 Odesláno 23. červenec 2011 jejda, takové škody ... hlavně, že ti nic není. Bohužel já ti neporadím, co učinit ... důležité je, co je skutečně poškozeno ... Citovat
koblih69 Odesláno 23. červenec 2011 Odesláno 23. červenec 2011 Šaldo, sakra to je tada nadělení... co bagy? Citovat
Šalda Odesláno 23. červenec 2011 Autor Odesláno 23. červenec 2011 Bagy nic, od motoru tomu nic není, respektive od uchycení tlumičů, takže se jedná jen o navaření nosníků, a potom už jen blatníky, nárazník, masku, světla, chladič se saharou, plus nějaký ty plasty, kolínka a podobně. mě se nestalo nic, je vidět že je 406 bezpečná Citovat
vendelinek Odesláno 23. červenec 2011 Odesláno 23. červenec 2011 Ježiš Šaldíku ,tys tomu teda dal,takový to bylo hezký čistý stříbrný autíčko,s čim ted budeš jezdit,když ta 306ka je maminy:myslim ty pytle mě taky napadly:myslim todle ,jestli budeš opravovat,to bude docela ranec:myslim [upravil dne 23.7.2011 20:06 vendi.stejskal] Citovat
Šalda Odesláno 23. červenec 2011 Autor Odesláno 23. červenec 2011 Teď jezdím 306tou já Mamina je stejně doma na neschopence, tak jí aspoň vymetu pavučiny z motoru:D Citovat
koblih69 Odesláno 23. červenec 2011 Odesláno 23. červenec 2011 Možností je víc - kombinace nový díly ( klimachladič... ) + vrakáč / inzerce, nebo dovézt čtvrtku auta, nebo pokud máš místo koupit celý bouchlý na zadek nebo angličák, nebo s vadou motoru a přeházet co potřebuješ a zbytek prodat - to je asi nejlevnější... z jetých dílů + práce + lak typuju tak 35 tis. Citovat
godzila.01 Odesláno 23. červenec 2011 Odesláno 23. červenec 2011 Michale ty si tomu dal .... No já osobně bych to už neopravoval, ale to je na tobě.... Na 406 seženeš kompetní předek za pár kaček .... Citovat
vendelinek Odesláno 23. červenec 2011 Odesláno 23. červenec 2011 na tech fotkách to vypadá,že je docela rovina,jak se to stalo,že si uklouznul:myslim,to ti běžel zajíc přes cestu? Citovat
Šalda Odesláno 23. červenec 2011 Autor Odesláno 23. červenec 2011 Zatím, pokud to teda budu opravovat, to chci každopádně poskládat za co nejmíň, (čekáme rodinu, takže musím šetřit na jiný věci) prostě hlavně abych měl čím jezdit, teprve potom bych to řešil postupně výměnou za nový díly. Ještě mě napadlo, kdybych to chtěl prodat tak jak to je, kolik si za to řict?? Vendi, rovinka tam není, je to táhlá zatáčka, bourá se tam docela často, vím o tom, proto jsem jel pomalu, ale holt se to někdy stane:( [upravil dne 23/7/11 20:12 Šalda] Citovat
vendelinek Odesláno 23. červenec 2011 Odesláno 23. červenec 2011 jen bohužel zadní gumy nebyli úplně nový to je širokej pojem,to je máš hladký,bo co?,,pokud si tam měl ještě vzorek aspoň 2mm,tak by to mohlo ještě sedět,i když je to už docela málo,ale na letní do vody by to ještě snad stačilo:myslim ti řeknu,budu s tebou tesknit:fnuk [upravil dne 23.7.2011 20:16 vendi.stejskal] Citovat
Šalda Odesláno 23. červenec 2011 Autor Odesláno 23. červenec 2011 Vendi, právěže 2mm tam už nebyli;) spíše 1mm:mad: Citovat
koblih69 Odesláno 23. červenec 2011 Odesláno 23. červenec 2011 No myslím, že na prodej vcelku se ti tady asi někdo přihlásí, ale daleko víc ti hodí pokud to rozebereš a prodáš po dílech... Citovat
Šalda Odesláno 23. červenec 2011 Autor Odesláno 23. červenec 2011 Jedná se mě o to že potřebuju jezdit, takže přemýšlím že bych koupil jinou 406 , prodávat na díly to bude na dlouho, a jen by mě to překáželo doma, tuhle možnost bych nechal asi až nakonec, i když vím že z hlediska financí je to asi ta nejlepší možnost. Raději bych byl kdyby si to někdo odvezl, já bych si doplatil a nějakou starší 406 si koupil:myslim Citovat
koblih69 Odesláno 23. červenec 2011 Odesláno 23. červenec 2011 Protože když to spočteš tak na tom proděláš... Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. červenec 2011 Odesláno 23. červenec 2011 neopravovat , tohle nema smysl. kup jine tohle nekdo z kluku odkoupi pocitej 20-30 tis max Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.