Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Udělal jsem si výlet na severní moravu a stala se mi tam dost ošklivá věc.

Pravotočivá zatáčka, mimo město - jel jsem na čáře (čára tam nebyla), najednou neexistovala krajnice. Takže jsem asi v 60 najel do díry o délce auta a nasračku (pardon za to slovo) rozerval pneu na pravé straně. Bylo to v úplném vidlákově, naštěstí jsem pak odtah sehnal.

Co mě na tom ale překvapilo je to, že kola se vůbec neohnula (v té rychlosti byla guma pryč hned), jen je tam menší oděrka, která půjde zarovnat. Byla to pecka jako prase, nic se z auta neurvalo, geometrie byla rozhozená naprosto minimálně.

Ukazuje se, že moje 407 je fakt nerozbitný auto :-)

UPDATE: kola byla v háji obě, ne jedno - rezervu nahodit ještě zvládám :-)

post-20731-14109618654694_thumb.jpg

[upravil dne 14/7/11 21:55 brade]

Odesláno

akurat ma zaujima preco si nedal rezervne koleso...

Když rozstřelíš OBĚ kola na jedné straně, je ti rezerva k prdu :-) samozřejmě jsem ji tam dal, mezitím bylo druhé kolo už úplně prázdné.

Odesláno

Marcel00: Možná proto, že některý auta už prostě rezervu nemají a opravná sada je při větším defektu na nic.

Edit: Hezky jsme se tu sešli v jedný minutě :D

[upravil dne 14/7/11 22:54 Bigbadjohn]

Odesláno
V SW sa zmestia aj dve rezervy. :D

co dvě ale i všechny čtyři:) akorát to má menší vedlejší účinek, kufr si můžeš vyškrtnou z možného úložného prostoru.:D

to brade: smutnej pohled na tak krásný auto na valníku.:(

Odesláno

Mě se stalo něco podobného,podělím se s váma o můj zážitek..........

Jedu takhle před třemi lety v Bulharsku a po okresce za Srbskými hranicemi a v dálce vidím odstavené auto a člověka něco gestikulujícího směrem k nám........a v tom kamarád sedící vedle mě zařval pozor - díra,stačil jsem volant strhnout doleva,ale bylo už pozdě.Vlétl jsem do ní stejně,jak se později ukázalo,ten Ital,mávající na nás a upozorňující nás na tu cca 30-ti cm díru.Já jsem dopadl lépe než on,který dost běsnil,neustále vykřikoval porko,merde:D Prorazil jsem přední pravou gumu a i poškodil dost ráfek,ale ten Ital měl obě pravá kola v háji.Byl se dvěma syny,naštěstí jeli do kousek vzdáleného města za známým podobně jako já.............Pánové,co jsem potom viděl kousek od silnice v trávě,okolo té díry,samé poklice od kol různých značek,tam muselo skončit aut stejně jako my :(

Jel jsem tuto trasu ale hned další rok znovu a celý úsek od hranic až do města a i různé jiné silnice byly úplně nové,všude cedule,že byly zrekonstruovány za podpory EU a programu Phare...................:papa

Odesláno

ja som tiez takto minuly rok prerazil gumu a ostala mi diera o priemer cca 7 cm. hlinikovy disk ohnuty do placata :( a od tej supy mi puklo celne sklo. ked som zacal <>covat ako chora vrana prisla tetuska z vedlajsieho domu ze starosta obce o tych dierach vie ale on nechce dalej kandidovat tak na to uplne serie...

a hadaj sa potom s niekym

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...