Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

potrebuju potvrdit moje podezreni. dneska jsem zapnul pc a nic vetraky se toci HDD jen zabrble pro sebe a konec meril jsem zdroj ten dava +12 +5 +3.3 jak ma odpojil jsem vsechny hdd a porad mrtvola zkusil jsem vytahat vsechny operacky a zkusit tam jednu a pak druhou a porad mrtvola, na zakladovce sviti porad zelena dioda. Osobne mam podezreni na procesor protoze uz i pred tim se stalo ze pc parkrat z niceho nic zamrzlo po restartu bylo OK tak jsem myslel ze soft. problem. Ted je na aukru procesor novej za 300kč coz by pro mne bylo financne prijatelne ale zase nechci vyhodit 300 jen tak novej zaklad mam za 4100kč coz ted se me davat nechce. Myslite ze to ten procesor opravdu bude?

Odesláno

Spiš deska, procák jen tak neodejde, leda by byl brutálně přetaktovanej, ještě testni jinej zdroj, všechno odpoj, i mechaniku a zkus holou desku s procakem a RAM

Co grafika???

[upravil dne 9/7/11 23:31 Radek Hurvajz]

Odesláno

Já bych taky spíš tipoval tu desku než procesor. Jeden čas jsem si hrál s taktováním procesorů a i když jsem ho přetaktoval za hranici jeho spolehlivé funkčnosti tak po navrácení standartních parametrů fungoval bez problémů dál. A mohl by to být i ten zdroj jak píše Hurvajz, když ho měříš naprázdno tak sice může dávat správné napětí, ale po zatížení může dělat problémy.

Odesláno

zdroj jsem meril zapojenej do desky. Me uz odesel jeden AMD byla to jeste stara XP 1800+. holt ono to vsechno ma uz sva leta muj postup bude nasledovnej zkusim ten procesor za 160kč pak kdyztak koupim uz nejakej lepsi zdroj a jestli to porad nepojede tak bud deska nebo novej komp

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...