Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Hmm ,dočítal som sa že pri poruche EGR a poruchovej hláške P0402 ktorá sa tam objavuje zakáže počítač regeneráciu FAP ,čím si myslím že sa bude zanášať a tak zrejme predsa len niečo domrvím.Nič ,v pondelok objednávam nový kus a prebehne výmena.

Odesláno

Tak mi to nedalo a dnes som to celé rozhodil.Tolko mazutu čo bolo v saní ,tak to bola sila.EGR zostáva zaslepené aj naďalej.Čo sa týka regenerácie FAP tak prebehla v pohode aj s hláškou.Síce nie P0402 ,ale P0401.Inak EGR kúpim nové a vymením ,ale blenda zostáva.

Takto vypadá EGR po cca 180000km

GVn.jpg

mno a takto zase snímač tlaku sania

jf8FN.jpg

Odesláno

Nee ,vidíš dobre.Funkčne ,teda čo sa týka krajných polôh jazdí v pohode ,mno cylinder je fuč. Nechápem ako to tam držalo ,páč žiadny zlom som tam nevidel

Odesláno

Má odklepanú hlavičku,alebo klapku ,či ako to nazvať.Mal som presne to isté.Prevŕtal som to(chce to kvalitný vrták)a dal som to zavariť tig-om.Šľapal spolahlivo ďalej,ale nakoniec som dal spraviť softw.egr off.Brúsnu pastu v saní nepotrebujem.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Zdravím,

nikde jsem nenašel, tak to zkusím tady. Jakou barvu má konektor EGRu na 2,0 RHR? Jde mi o to, že jsem ho měl odpojený a vyřazený softwarově. Teď jsem měl auto v servisu a byl venku motor. Zběžně jsem se díval, jestli mi nezapojili EGR a je odpojený šedý konektor. Nevím proč, ale mám zafixováno, že před tím byl odpojený hnědý. Pletu se, nebo mi odpojili něco jiného?

Díky.

Odesláno

EGR je vpravo v zadu za motorom pod hadicou odvetrávania veka ventilov.Farbu neviem ale je nezameniteľný!Oválny asi 7 pinový.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...