Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Já jsem nepsal že jsem je koupil za 4tis :) :) :) mám hubu a umím licitovat mám je za 3tis včetně autorádia+kožený manžety řadící páky +jednu  novou gumu teď musím sehnat druhou do páru.Jsou to origo alu kola a za tu cenu jsem je neviděl. :super

Upraveno uživatelem Cyrďák
Odesláno

To je ten Smrk u Kutny Hory (ono to je asi stejne daleko od Benesova jako od Kutny Hory). Me do telefonmu rikal, ze sedacka od 2500 podle stavu, za 2500 jsou z nejstarsich aut nejvic odrbany, pripadna sleva pokud je sedacka vyslovene poskozena (ulomena sklapeci paka a podobne).  Mozna by levneji dal stredovou, jenze to neni uplne ono, nejde dat dozadu doprava. Proto jsem jel do tech Pecek. 

Jinak nevim, ale uz jsem tam drive kupoval nejaky veci na vrakaci na Xantii, funguje uz par let a na bazaru ma na pohled docela pekny auta za rozumny ceny, ma tam cerpacku a tak. Celkove to pusobi pomerne dobre, cista sluzna zdena kancelar, vsechno upraveny a tak... Tak nevim, cely auto jsem tamnekupoval, ale podivny obchody clovek ceka spis v nejaky ohrade v poli, ktera bude za pul roku prazdna. \

Honza

Jak myslis:)

Odesláno (upraveno)

si nepochopil ten vtip

napsal si 1000tis - coz v prepoctu je 1 000 000 (jeden milion)

mel si napsat bud 1000 nebo 1tis :super

Po druhé jsem to napsal už dobře :) pochopil.Chtěl jsem to zdůraznit,no co chybama se člověk učí.

Upraveno uživatelem Cyrďák
Odesláno

No raději bych dal míň, ta cena dost vysoká. Škoda že zatím není s čím porovnat a vybrat si. Procházím inzerce, snad na něco narazím. A nebo zkusím nějakej vrakáč přímo někde poblíž, co třeba na netu neinzeruje.

Přeju hodně štěstí, já naštěstí už 6 a 7 sedačku měl v autě při koupi, ale když jsem scháněl roletu do kufru, tak cena 3500Kč a víc nebyl problém. Nakonec se usmálo štěstí a sehnal jsem ji od pána co mi prodával plecháče se zimákama za 1500,-Kč :)

Odesláno

No raději bych dal míň, ta cena dost vysoká. Škoda že zatím není s čím porovnat a vybrat si. Procházím inzerce, snad na něco narazím. A nebo zkusím nějakej vrakáč přímo někde poblíž, co třeba na netu neinzeruje.

kamos ma vrakoviste, zkusim se ho zeptat a on se kdyztak zepta znamych z "oboru". dam nejak vedet

Odesláno

kamos ma vrakoviste, zkusim se ho zeptat a on se kdyztak zepta znamych z "oboru". dam nejak vedet

Jestli můžu poprosit, zeptal by ses kámoše na krytky ostřikovačů předních světlometů na C8 - ideálně černé? Druhovýroba není a za originál chtějí nehorázný prachy. Děkuju :papa moc a moc

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj. Mě chybí už jenom jedna do třetí řady za řidiče, tak kdyby někdo nechtěl celou řadu a tahle jedna ti zbyla tak dej vědět.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Pánové, nemá někdo možnost sehnat klipsy na přichycení krytu kabinového filtru? Mám tam jen dva a nedrží to :-(

Odesláno (upraveno)

Já jeden mám, ale je červený. Kdysi mi odešel zelený a ten jsem nesehnal tak jsem musel dát červený. Potom jsem dával velkou navi a tak mi doma leží na skříni. Je to verze VAN.

post-29406-0-69290700-1426083429_thumb.j

Upraveno uživatelem Bery 2
Odesláno

Jde vyměnit starý palubní počítač r.v 2003 za ten červený palubní počítač co se dával od r.v 2006,víc se mě líbí ta grafika?Pokud ano jsou konektory stejný a stačí to jen prohodit?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...