Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tie puklice na Peugeot, za biele vínko? Asi by som mal záujem, mám také isté na 807 a ak by mi náhodou daktorá odpadla, tak do foroty by sa hodili.

Odesláno

Ahoj marko306, samozrejme nie je problem, tramin cerveny, pripadne rulandske sede.. :)

Kludne mi zavolaj alebo napis, idealne by sme to vedeli vyriesit po 2.1. to sa vratim z dovolenky.

:cool:

Odesláno

Jasné, budeme to riešiť po novom roku. Pisneme si SZ. Ak sa ti bude dať pošli mi do mailu fotky puklíc každej zvlášť.

[upravil dne 26/12/12 21:15 od marko306]

• O 4 týdny později...
Odesláno

Čau. Zháňam úchyty (oká) do ktorých sa zapínajú bezpečnostné pásy 3. rady sedadiel, najlepšie by to bolo aj so skrutkami a krytmi skrutiek. Ďalej by sa mi hodila zásuvka (šuflík) pod predné sedadlo. A ešte zásobník vákua, podľa VIN čísla by mal byť inštalovaný a nie je.

Neviete niekto poradiť, či ho vôbec mám zháňať? Zmení sa niečo keď ho namontujem? Teória mi je jasná, ale prax... Máte skúsenosť?

Odesláno

Kdybyste mel nekdo hliniky na ty nase autobusy v 16\", dejte mi vedet prosim, bud pres SZ nebo na email c8@komar1981.org. Predem diky.

Pokud Praha a okoli, tak neni problem si pro ne dojet, pokud nekde dal, tak bude posta [PPL] asi nutnosti. Stav: pokud mozno rovna kola, oderky nehrajou roli - 1. jsem schopny si je opravit [drobne veci], 2. zena je stejne pokrti, s autobusem se teprve uci jezdit :roker

Odesláno

Kolega schání držáky kde zahákneš spodní díl pásu. Potřebuje to co je připevněné na v kufru na boku, ten otvírák na pivo:D Nepotřebuje tu část pro sponu na sedačce.

Odesláno

Tak ten box zaujíma aj mňa, ak by Juve nemal záujem, tak by som ho asi zobral, ale iba vtedy ak pojdem na minizraz do Báhone.

Edit:

Tak sa ospravedlňujem, teraz som to prečítal poriadne a ty ponúkaš box medzi predné sedadla a ja som zprvu myslel, že ide o box do druhého radu namiesto prostredného sedadla. Tak môj záujem padá.

[upravil dne 31/1/13 19:53 od Bigbadjohn]

Odesláno

Daj sem foto toho boxu,lebo ten v katalogu je medzi sedadla do druheho radu,Pullman verzia.Ten box celkom zaujima aj mna,ale skor ten medzi predne sedadla.;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...