Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pe.tr: mám stejný problém s botovacím CD ale nevím jestli se dá ještě nějak sehnat? přece už to je 6 let zpátky co u nás borec obchodoval s čipy na PS ale už obchod zrušil a jsem v koncích.....

• O 4 roky později...
Odesláno

Čau kluci nechci zakládat nový vlákno tak to hodím sem.

Koupil jsem si ps3 slim 12gb a mám dotaz ohledně zvýšení kapacity HDD. Na netu je dost videii a návodů jak to udělat ale mě se jedná o to že bych nechtěl porušit záruku,zda to dělá nějaký servis a jestli by mi ho popř mohl někdo doporučit.Díky moc

Odesláno

Na hrani nemam moc cas ale chystam se na zimu poridit PS3ku a k tomu Gran Turismo 5. :)[upravil dne 3/7/2011 11:40 Béďa]

Grand Tourismo 5 na PS3 mam a nehraju to pac mam uz 6tku tak se klidne muzem dohodnout :)

Odesláno

Můžete mi prosím někdo vysvětlit, jaký je rozdíl mezi Playstation 4 a Playstation 4 Ultimate Player Edition? Nějak to nemůžu najít... :( Obě verze se prodávají s 1TB diskem, v tom to asi není.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Grand Tourismo 5 na PS3 mam a nehraju to pac mam uz 6tku tak se klidne muzem dohodnout :)

Díky za nabídku ale tohle už je staré vlákno, GT5 už mám víc jak tři roky doma :)

Ale zeptám se tě když máš porovnání, v čem je GT6ka lepší jak 5ka? Jezdil jsem jen tu Academy a rozdíl jsem nějak moc nepocítil. Navíc GT6ka přišla o trať Top Gearu kterou mám rád.  :)

Odesláno

svyho casu jsem se stal zavislym na hre diablo lord of destruction. V dnesni dobe jsem rad, ze uz mi takovy kramy nesmej do baraku :D

Odesláno

Péťa: já dával za novou 3ku před cca 3rokama 7tis. verze 320GB v balení s GT5kou a dvěma ovladači.. 10tis. je dost peněz ale na to že je to 4ka s dvěma ovladači a kamerou mi to příde ok..

Odesláno (upraveno)

ja koupil minuly rok s GTA PS4...oficialne pro syna k Vanocum ale tak nejak i pro sebe:)

Synovi je ted 6 let a nejvic ho bavilo koukat jak hraju Battlefield4...auta ho neberou...ale ted ho zaujalo Diablo 3 a tak jsem dokoupil druhy ovladac a parime spolu :D

Teda kdyz zrovna nepari se segrou ;)

post-24743-0-73564200-1450782737_thumb.j

Upraveno uživatelem rhinos
Odesláno

Díky za nabídku ale tohle už je staré vlákno, GT5 už mám víc jak tři roky doma :)

Ale zeptám se tě když máš porovnání, v čem je GT6ka lepší jak 5ka? Jezdil jsem jen tu Academy a rozdíl jsem nějak moc nepocítil. Navíc GT6ka přišla o trať Top Gearu kterou mám rád. :)

Ok tak promin nevsiml sem si datumu ;) Hele zda se mi to po herni strance lepsi ze se ty auta chovaj realneji nez v GT5tkach :) jinak asi zadnej velkej rozdil mezi tim neni :)

Navic ted to moc nehraju pac sem si koupil Watch Dog a od brachy sem dostal ImFamous tak spis hraju tyhle game :)

Odesláno (upraveno)

Na ps4 pořad žadne auta ve dvou nejsou co. Bude gran turismo 7 pro dva?? sice vyjde az prosinec 2016 ale aspon neco.Ted jsem koupil ps4 a jsem nasranej že neďelaj pro dva auta. A je malo her celkově pro dva lidi když chcem pařit fifu..nhl.nfs rivals mam .Se segrou hraju raymen byl v akci na ps store.A čekam na tekkena. Ma někdo ufc hru jestli je dobrá?

A dle mě je na xbox one vic her i auta pro dva jako je forza atd..a kinect je dobry ....ale je velky jak krava ten xbox one a blbě se mi hraje s těma ovladači ,tak pro sem koupil ps4 za 7500kc v planeo electro v akci az na ty hry jsem spokojeny jen se musi u každe hry registrovat do EA,origin,atd i u kazde aplikace z ps store hudba... je to otrava

Upraveno uživatelem Lukaydo 407
Odesláno

svyho casu jsem se stal zavislym na hre diablo lord of destruction. V dnesni dobe jsem rad, ze uz mi takovy kramy nesmej do baraku :D

Mam to podobne jen s tim rozdilem, ze jsem nikdy zadne hre nepropadl, pac mi neco podobnyho nesmelo do bytu nikdy.

Odesláno

Jsem od dětství obklopen počítači. Začalo to programovatelnou kalkulačkou v 11 letech (1982), o rok později Sinclair ZX-81, pak ZX Spectrum, PMD-85, IQ-151, XT, AT,...

A přesto jsem hrám nepropadl a dodnes mi nic neříkají.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...