romik1 Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 no ja mam sega mega drive II, ale asi som trosku:xvul inak vobec sa nehravam. maximalne solitare:D Citovat
BV406 Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 ps2, momentalne na ni vali svagr, jinak u me lezi pod nanosem prachu Citovat
Kloub Odesláno 4. červenec 2011 Odesláno 4. červenec 2011 Pe.tr: mám stejný problém s botovacím CD ale nevím jestli se dá ještě nějak sehnat? přece už to je 6 let zpátky co u nás borec obchodoval s čipy na PS ale už obchod zrušil a jsem v koncích..... Citovat
brixtr Odesláno 3. prosinec 2015 Odesláno 3. prosinec 2015 Čau kluci nechci zakládat nový vlákno tak to hodím sem. Koupil jsem si ps3 slim 12gb a mám dotaz ohledně zvýšení kapacity HDD. Na netu je dost videii a návodů jak to udělat ale mě se jedná o to že bych nechtěl porušit záruku,zda to dělá nějaký servis a jestli by mi ho popř mohl někdo doporučit.Díky moc Citovat
HanzWayne Odesláno 7. prosinec 2015 Odesláno 7. prosinec 2015 Na hrani nemam moc cas ale chystam se na zimu poridit PS3ku a k tomu Gran Turismo 5. [upravil dne 3/7/2011 11:40 Béďa] Grand Tourismo 5 na PS3 mam a nehraju to pac mam uz 6tku tak se klidne muzem dohodnout Citovat
HanzWayne Odesláno 7. prosinec 2015 Odesláno 7. prosinec 2015 Ja mam PS3 z 300GB hard diskem a jsem stim max spokojenej Citovat
Péťa Odesláno 7. prosinec 2015 Odesláno 7. prosinec 2015 Můžete mi prosím někdo vysvětlit, jaký je rozdíl mezi Playstation 4 a Playstation 4 Ultimate Player Edition? Nějak to nemůžu najít... Obě verze se prodávají s 1TB diskem, v tom to asi není. Citovat
KingSpade Odesláno 7. prosinec 2015 Odesláno 7. prosinec 2015 Péťa: ta Ultimate Player Edition je a to buď s druhým gamepadem a nebo se sluchátky. Jinak je PS4 uplně holá. Citovat
Béďa Odesláno 17. prosinec 2015 Odesláno 17. prosinec 2015 Grand Tourismo 5 na PS3 mam a nehraju to pac mam uz 6tku tak se klidne muzem dohodnout Díky za nabídku ale tohle už je staré vlákno, GT5 už mám víc jak tři roky doma Ale zeptám se tě když máš porovnání, v čem je GT6ka lepší jak 5ka? Jezdil jsem jen tu Academy a rozdíl jsem nějak moc nepocítil. Navíc GT6ka přišla o trať Top Gearu kterou mám rád. Citovat
Péťa Odesláno 17. prosinec 2015 Odesláno 17. prosinec 2015 Tak dnes dorazila nejlevnější PS4 s 500GB diskem, k tomu druhý ovladač a kamera. Myslím, že to zatím bude stačit, i tak to bylo přes deset Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. prosinec 2015 Odesláno 17. prosinec 2015 svyho casu jsem se stal zavislym na hre diablo lord of destruction. V dnesni dobe jsem rad, ze uz mi takovy kramy nesmej do baraku Citovat
Béďa Odesláno 17. prosinec 2015 Odesláno 17. prosinec 2015 Péťa: já dával za novou 3ku před cca 3rokama 7tis. verze 320GB v balení s GT5kou a dvěma ovladači.. 10tis. je dost peněz ale na to že je to 4ka s dvěma ovladači a kamerou mi to příde ok.. Citovat
rhinos Odesláno 22. prosinec 2015 Odesláno 22. prosinec 2015 (upraveno) ja koupil minuly rok s GTA PS4...oficialne pro syna k Vanocum ale tak nejak i pro sebe:) Synovi je ted 6 let a nejvic ho bavilo koukat jak hraju Battlefield4...auta ho neberou...ale ted ho zaujalo Diablo 3 a tak jsem dokoupil druhy ovladac a parime spolu Teda kdyz zrovna nepari se segrou Upraveno 22. prosinec 2015 uživatelem rhinos Citovat
KingSpade Odesláno 22. prosinec 2015 Odesláno 22. prosinec 2015 Já si řekl, že dokud nevýjde sedmý díl Gran Turismo, tak PS4 nepotřebuju Citovat
HanzWayne Odesláno 29. prosinec 2015 Odesláno 29. prosinec 2015 Díky za nabídku ale tohle už je staré vlákno, GT5 už mám víc jak tři roky doma Ale zeptám se tě když máš porovnání, v čem je GT6ka lepší jak 5ka? Jezdil jsem jen tu Academy a rozdíl jsem nějak moc nepocítil. Navíc GT6ka přišla o trať Top Gearu kterou mám rád. Ok tak promin nevsiml sem si datumu Hele zda se mi to po herni strance lepsi ze se ty auta chovaj realneji nez v GT5tkach jinak asi zadnej velkej rozdil mezi tim neni Navic ted to moc nehraju pac sem si koupil Watch Dog a od brachy sem dostal ImFamous tak spis hraju tyhle game Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 29. prosinec 2015 Odesláno 29. prosinec 2015 (upraveno) Na ps4 pořad žadne auta ve dvou nejsou co. Bude gran turismo 7 pro dva?? sice vyjde az prosinec 2016 ale aspon neco.Ted jsem koupil ps4 a jsem nasranej že neďelaj pro dva auta. A je malo her celkově pro dva lidi když chcem pařit fifu..nhl.nfs rivals mam .Se segrou hraju raymen byl v akci na ps store.A čekam na tekkena. Ma někdo ufc hru jestli je dobrá? A dle mě je na xbox one vic her i auta pro dva jako je forza atd..a kinect je dobry ....ale je velky jak krava ten xbox one a blbě se mi hraje s těma ovladači ,tak pro sem koupil ps4 za 7500kc v planeo electro v akci az na ty hry jsem spokojeny jen se musi u každe hry registrovat do EA,origin,atd i u kazde aplikace z ps store hudba... je to otrava Upraveno 29. prosinec 2015 uživatelem Lukaydo 407 Citovat
Medvěd Odesláno 29. prosinec 2015 Odesláno 29. prosinec 2015 svyho casu jsem se stal zavislym na hre diablo lord of destruction. V dnesni dobe jsem rad, ze uz mi takovy kramy nesmej do baraku Mam to podobne jen s tim rozdilem, ze jsem nikdy zadne hre nepropadl, pac mi neco podobnyho nesmelo do bytu nikdy. Citovat
Péťa Odesláno 29. prosinec 2015 Odesláno 29. prosinec 2015 Jsem od dětství obklopen počítači. Začalo to programovatelnou kalkulačkou v 11 letech (1982), o rok později Sinclair ZX-81, pak ZX Spectrum, PMD-85, IQ-151, XT, AT,... A přesto jsem hrám nepropadl a dodnes mi nic neříkají. Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. prosinec 2015 Odesláno 29. prosinec 2015 Takove sbirani diamantu na pmd85.... Labůžo hra Citovat
Péťa Odesláno 4. leden 2016 Odesláno 4. leden 2016 Na ps4 pořad žadne auta ve dvou nejsou co. Také já bych potřeboval nějaké závody (nejlépe auta) pro dva a víc hráčů na jedné konzoli... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.