Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ve Španělsku naprosto běžný způsob parkování, stejně tak ven, když tam stojí delší dobu většinou si kolem auta stoupnou na 5 cm, takže řidič sedne, ťuk dopředu, ťuk dozadu a už má místo na vyjetí ... :papa

Odesláno

Nejen ve Španělsku, ale třeba i v Českých Budějicích. Spával jsem tam kdysi v ulici, kde se parkovalo kolmo k chodníku - záliv byl ale hluboký tak, že se před auta zaparkovaná kolmo ještě dala zaparkovat auta podélné s komunikací - no a když potřebovalo auto \"vzadu\" vyjet, řidič si několik aut odtlačil (samozřejmě řidiči nesměli zatahovat ručku ani nechávat kvalt). Já jsem zvyklý všude parkovat \"s kvaltem\" a tak jsem tam jednou docela místním zaškodil, když jsem nechal jedničku v plně naložené dodávce - dopis za stěračem nebyl zrovna v kamarádském tónu (ale je fakt, že se mi to stalo jen jednou).

Odesláno
Nejen ve Španělsku, ale třeba i v Českých Budějicích. Spával jsem tam kdysi v ulici, kde se parkovalo kolmo k chodníku - záliv byl ale hluboký tak, že se před auta zaparkovaná kolmo ještě dala zaparkovat auta podélné s komunikací - no a když potřebovalo auto \"vzadu\" vyjet, řidič si několik aut odtlačil (samozřejmě řidiči nesměli zatahovat ručku ani nechávat kvalt). Já jsem zvyklý všude parkovat \"s kvaltem\" a tak jsem tam jednou docela místním zaškodil, když jsem nechal jedničku v plně naložené dodávce - dopis za stěračem nebyl zrovna v kamarádském tónu (ale je fakt, že se mi to stalo jen jednou).

Jojo hlavne na sidlisti Maj, taky jsem tam bydlel. Bylo zajimavy to pozorovat... :) jen se tem co to nenaji tezko chape :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...