Radek Hurvajz Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 To svět neviděl:D http://navratdoreality.cz/index.php?p=view&id=9563 Citovat
Haryk Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 nechce to zatahovat ručku na krev, jinak [upravil dne 2/7/11 22:49 Haryk] Citovat
koblih69 Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 Ve Španělsku naprosto běžný způsob parkování, stejně tak ven, když tam stojí delší dobu většinou si kolem auta stoupnou na 5 cm, takže řidič sedne, ťuk dopředu, ťuk dozadu a už má místo na vyjetí ... Citovat
Medvěd Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Nejen ve Španělsku, ale třeba i v Českých Budějicích. Spával jsem tam kdysi v ulici, kde se parkovalo kolmo k chodníku - záliv byl ale hluboký tak, že se před auta zaparkovaná kolmo ještě dala zaparkovat auta podélné s komunikací - no a když potřebovalo auto \"vzadu\" vyjet, řidič si několik aut odtlačil (samozřejmě řidiči nesměli zatahovat ručku ani nechávat kvalt). Já jsem zvyklý všude parkovat \"s kvaltem\" a tak jsem tam jednou docela místním zaškodil, když jsem nechal jedničku v plně naložené dodávce - dopis za stěračem nebyl zrovna v kamarádském tónu (ale je fakt, že se mi to stalo jen jednou). Citovat
vendelinek Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 ale byl šikovnej,poradil si bravurně a s citem:D nebyla to 206ka:myslim Citovat
koblih69 Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Nejen ve Španělsku, ale třeba i v Českých Budějicích. Spával jsem tam kdysi v ulici, kde se parkovalo kolmo k chodníku - záliv byl ale hluboký tak, že se před auta zaparkovaná kolmo ještě dala zaparkovat auta podélné s komunikací - no a když potřebovalo auto \"vzadu\" vyjet, řidič si několik aut odtlačil (samozřejmě řidiči nesměli zatahovat ručku ani nechávat kvalt). Já jsem zvyklý všude parkovat \"s kvaltem\" a tak jsem tam jednou docela místním zaškodil, když jsem nechal jedničku v plně naložené dodávce - dopis za stěračem nebyl zrovna v kamarádském tónu (ale je fakt, že se mi to stalo jen jednou). Jojo hlavne na sidlisti Maj, taky jsem tam bydlel. Bylo zajimavy to pozorovat... jen se tem co to nenaji tezko chape :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.