Medvěd Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 S - Max není Sharan, jeho soudruh je přece Galaxy Citovat
John_Ice Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 S - Max není Sharan, jeho soudruh je přece Galaxy no jo,ale s-max se k nim určitě přibližuje...ale rozhodně výběr TURAN vs S-max vs 5008 je podivnej...Prostě je vidět,že chce aby mu někdo přiklepl turana,ale dává k němu neadekvátní vozidla,proto mu nikdo neřekne turana Možná turan vs fusion,tam potom jo, tam bude jednozančná odpověď... Citovat
Vatsug Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Tak s balvanem jsem se docela pobavil. Myslím, že kdybych nahlédl do fiaťackého fora, tak tam bude zase porovnávat Fiat Stilo a už vůbec nemluvě o Dáčia foru. Vždyť Dáčia Dastr (viz. Autrosalon), také nevypadá tak špatně. Já si kupuji věci na první pohled. Tzn. padne mi do oka třeba bunda, tak si jí zkusím a jestli sedí tak jí beru a víc to neřeším. Před 4 léty mi padla do oka 307sw, tak jsem si do ní sedl, vyhovoval mi prostor, tak jsem vzal úvěr a bylo to. žádné větší potíže s ní nebyly. Teď jí kočíruje syn. V Norsku jsem se v loni poprvé setkal s 5008 na vlastní oči v Peugeotu, protože mě zajímala jejich nabídka aut a hlavně ceny u nich. Auto se mi zalíbilo a protože mi v 307 moc chyběl tempomat a při mém cestování to byl dost hendikep, tak jsem i diky dobré konstelaci hvězd šel předčasně do nového auta. Hodně jsem studoval technické parametry (myslím 5008) a doladil jsem si ho v objednávce k obrazu svému, ale že bych někde vyhledával debaty o tom čím je to auto poruchové mě ani nenapadlo. Prostě dám na první pohled a dojem a poruchy budu řešit až příjdou. Jak auta, tak ani jiné věci nejsou v životě přece dokonalé. A kdyby byly, tak by to nebylo tak zajímavé...:roker:roker Citovat
Šalda Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Balvane, nechoď ani do Tourana ani do 5008, nejlepší volba je rozhodně Multipla;) rejpale To jsem myslel zcela vážně:aut Ale za mě rozhodně 5008, ještě mě napadlo co nějakej japonec?? Mazda MPV a podobně?? Citovat
elton Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Šaldo, ty nevíš co se říká: Japonec až nakonec:P:D Citovat
Šalda Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Eltone, to sice jo, ale pořád lepší než Němec;):P Citovat
elton Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 No chtě nechtě, musím s tebou souhlasit:aut:D:papa Citovat
Šalda Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 To si piš Ale já jsem rád že se mnou většinou nesouhlasíš, aspoň je tady nějaká zábava:D:aut Jinak se mě vždycky líbil třeba Mitsubischi Grandis, jezdí jich jen pár, a není to tak okoukaný A nebo třeba Toyota Corrola Verso:) Citovat
elton Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 No Toyota se mi moc nelíbí, ale to Mišiuši je docela pěkné. U nás tu jezdí jedno černé a je to krasavec. Ale 5008 je hezčí Citovat
Guest minimaxa Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Kucí, máte naprostou pravdu, jediný vůz, kde se snoubí francouzké pohodlí, vůně jižních vinných svahů a nonšalance, s německou precizností, pocitem jistoty a kvalitou, je pouze a jedině italský Fiat Multipla Citovat
Smudla_22 Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Kucí, máte naprostou pravdu, jediný vůz, kde se snoubí francouzké pohodlí, vůně jižních vinných svahů a nonšalance, s německou precizností, pocitem jistoty a kvalitou, je pouze a jedině italský Fiat Multipla víš co znamená FIAT?? -> Fehler Im Alle Teile --> to je jediné co od němců má:blicismajlik Citovat
Jooooose-1 Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Nerad opravujem ale je to: Fehler in allen Teilen Citovat
Smudla_22 Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 No vidíš minimaxa že nejsem jediný kdo to zná :P Citovat
Guest minimaxa Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 mě nenaserete mládenci :aut Fabrica Italiana Automobili Torino Citovat
Guest minimaxa Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Kucí, máte naprostou pravdu, jediný vůz, kde se snoubí francouzké pohodlí, vůně jižních vinných svahů a nonšalance, s německou precizností, pocitem jistoty a kvalitou, je pouze a jedině italský Fiat Multipla víš co znamená FIAT?? -> Fehler Im Alle Teile --> to je jediné co od němců má:blicismajlik 5. Citovat s rozvahou Při odpovídání na příspěvek se vyhněte používání citací (tlačítko |QUOTE|). Zcela nepřípustné je citovat předešlý příspěvek. sakra, jak vás to máme naučit! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.