Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
S - Max není Sharan, jeho soudruh je přece Galaxy

no jo,ale s-max se k nim určitě přibližuje...ale rozhodně výběr TURAN vs S-max vs 5008 je podivnej...Prostě je vidět,že chce aby mu někdo přiklepl turana,ale dává k němu neadekvátní vozidla,proto mu nikdo neřekne turana :)

Možná turan vs fusion,tam potom jo, tam bude jednozančná odpověď...:D

Odesláno

Tak s balvanem jsem se docela pobavil. Myslím, že kdybych nahlédl do fiaťackého fora, tak tam bude zase porovnávat Fiat Stilo a už vůbec nemluvě o Dáčia foru. Vždyť Dáčia Dastr (viz. Autrosalon), také nevypadá tak špatně. Já si kupuji věci na první pohled. Tzn. padne mi do oka třeba bunda, tak si jí zkusím a jestli sedí tak jí beru a víc to neřeším. Před 4 léty mi padla do oka 307sw, tak jsem si do ní sedl, vyhovoval mi prostor, tak jsem vzal úvěr a bylo to. žádné větší potíže s ní nebyly. Teď jí kočíruje syn. V Norsku jsem se v loni poprvé setkal s 5008 na vlastní oči v Peugeotu, protože mě zajímala jejich nabídka aut a hlavně ceny u nich. Auto se mi zalíbilo a protože mi v 307 moc chyběl tempomat a při mém cestování to byl dost hendikep, tak jsem i diky dobré konstelaci hvězd šel předčasně do nového auta. Hodně jsem studoval technické parametry (myslím 5008) a doladil jsem si ho v objednávce k obrazu svému, ale že bych někde vyhledával debaty o tom čím je to auto poruchové mě ani nenapadlo. Prostě dám na první pohled a dojem a poruchy budu řešit až příjdou. Jak auta, tak ani jiné věci nejsou v životě přece dokonalé. A kdyby byly, tak by to nebylo tak zajímavé...:roker:roker:roker

Odesláno
Balvane, nechoď ani do Tourana ani do 5008, nejlepší volba je rozhodně Multipla;):D

rejpale :P:D

To jsem myslel zcela vážně;):D:aut

Ale za mě rozhodně 5008, ještě mě napadlo co nějakej japonec??

Mazda MPV a podobně??;)

Odesláno

To si piš:D

Ale já jsem rád že se mnou většinou nesouhlasíš, aspoň je tady nějaká zábava:D:aut

Jinak se mě vždycky líbil třeba Mitsubischi Grandis, jezdí jich jen pár, a není to tak okoukaný;)

A nebo třeba Toyota Corrola Verso:)

Odesláno

No Toyota se mi moc nelíbí, ale to Mišiuši je docela pěkné. U nás tu jezdí jedno černé a je to krasavec. Ale 5008 je hezčí:P:D

Odesláno

Kucí, máte naprostou pravdu, jediný vůz, kde se snoubí francouzké pohodlí, vůně jižních vinných svahů a nonšalance, s německou precizností, pocitem jistoty a kvalitou, je pouze a jedině italský Fiat Multipla :P:D

Odesláno
Kucí, máte naprostou pravdu, jediný vůz, kde se snoubí francouzké pohodlí, vůně jižních vinných svahů a nonšalance, s německou precizností, pocitem jistoty a kvalitou, je pouze a jedině italský Fiat Multipla :P:D

víš co znamená FIAT?? -> Fehler Im Alle Teile --> to je jediné co od němců má:bacha:blicismajlik

Odesláno

víš co znamená FIAT?? -> Fehler Im Alle Teile --> to je jediné co od němců má:bacha:blicismajlik

5. Citovat s rozvahou

Při odpovídání na příspěvek se vyhněte používání citací (tlačítko |QUOTE|). Zcela nepřípustné je citovat předešlý příspěvek.

sakra, jak vás to máme naučit!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...