aaamilan Odesláno 25. červen 2011 Autor Odesláno 25. červen 2011 Jo tepee se mi taky líbí, ted je jeden pěknej v hodoníně ve zlaté barvě. Ale 419 tis je moc a nemá výbavu co jsem chtěl. Když bys jel tímto směrem, dej echo, rád bych pokecal a kouknul na pěkné auto, abych mohl porovnat. Díky. Citovat
marko306 Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Tak jsem zase koukal po C8, nebo 807, ulysse v jtd nechci.807, C8, Ulysse a Phedra, sú úplne identické vozidlá, okrem nejakých tých vizuálnych vecí (predok, zadok a tak). Motory sú tam rovnaké akurát francúzi majú označenie HDi a taliani JTD. Čo som zbežne pozeral, tak aj náhradné diely motorov majú rovnaké objednávacie čísla. Citovat
dusan2 Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Co povies na toto ? Dobra cena. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?scopeId=C&isSearchRequest=true&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=19300&makeModelVariant1.modelId=24&makeModelVariant2.makeId=5900&makeModelVariant2.modelId=15&makeModelVariant3.makeId=14700&makeModelVariant3.modelId=12&fuels=DIESEL Citovat
marko306 Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Ale to je iba cena za auto tam. Minimálne 1000€ si prirátaj k tomu na dovoz, prihlásenie a ďalších približne 500€ na výmenu rozvodov, filtrov a náplní. Okrem toho, nie vždy vyzerá auto tak ako je na fotkách. Keď si to všetko zrátaš, tak do tej sumy by si niečo mohol nájsť aj tu. Neoplatí sa ti ísť na blind po auto. Tiež som takto rozmýšľal, nakoniec som kúpil už dovezené a prihlásené tu na SK. Citovat
oddie Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Dovoz a přihláška v ČR není 1000E a rozvody atd by měnil i při nákupu tady. Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 take koukam po expert teepee L2H1 ale co chci ,hlavne jsem pedant na vybavu, ale zatim vse okolo 500tis za 2010rok ,no jeste chvilku pockam , v nemecku jsou same socky vybavy tam je to asi hold pro pracanty, zavidim Tadomovi že tu svoji našel a přivezl. Citovat
dusan2 Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Presne tak . Dovoz a prihlasenie ma stalo 500 eur a vzdy si treba vybrat aspon tri auta v okoli ked uz niekam ides aby si sa nevratil naprazdno. Ale mas pravdu aj u nas sa da vela krat zohnat auto aj za lepsie peniaze a v dobrom stave. Rozvod samozrejme za kazdych okolnosti novy. Citovat
marko306 Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Presne tak . Dovoz a prihlasenie ma stalo 500 eur a vzdy si treba vybrat aspon tri auta v okoli ked uz niekam ides aby si sa nevratil naprazdno. Ale mas pravdu aj u nas sa da vela krat zohnat auto aj za lepsie peniaze a v dobrom stave. Rozvod samozrejme za kazdych okolnosti novy.ale to si si riešil vo vlastnej réžii, nie? Citovat
Medvěd Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 To Dusan koukal jsem, že ten Tvůj tip je z Lipska. Zkusil bych na Tvém místě oslovit člena PP 205, který má s dovozem aut už nějaké zkušenosti a požádal bych ho, zda by se mnou do Lipska nezajel (z Prahy to není daleko). Ty se ze Slovače do Prahy můžeš taky dostat jednoduše a v konečné fázi by Tě celá akce mohla vyjít i levněji, než kdybys oslovil někoho od Vás a jeli se na auto podívat - další věc je jméno PPčka, který je tu na fóru vcelku známý a nevím, zda tam u Vás znáš někoho, komu v tomto případě můžeš věřit (přeci jen se nejedná o koupi rohlíku, že) Citovat
marko306 Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Ako to myslis ?oddie písal, že v ČR nestojí prihlásenie + dovoz auta 1000€, tak som mu napísal, že ty nie si z ČR, ale z SK. Citovat
MotoMoto Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Samozřžejmě není problém nechat moje auto u někoho prohlédnout. Citovat
dusan2 Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Trosku sa to tu zvrtlo a doslo k omylu. Povodne sa tu riesila kupa auta pre aamilana. Ja 807 mam len tu trosku filozofujem. Kupil som ho na slovensku od prveho majitela (kamarata) rocnik 2005 s chybnou prevodovkou za 2600 eur. Ani v nemecku by som ho za tie prachy nenasiel. Oprava ma stala cca 38 eur aj s novym olejom plus moja a kamosova robota. Este samozrejme potrebuje nejaku investiciu ale nic zasadne. Citovat
Sasula Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 pe.tr: na druhou stranu to co ocenuju na 807 nejvic je ze to nikdy nebyla dodavka...tudiz se na to tak musi koukat takovej multivan je sice celkem dobrej, ale stale dodavka a je to na nem znat Citovat
Medvěd Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Na Multivana prosím nešahat. Měl jsem VW T4 Transporter a kdybych mohl, okamžitě bych 406ku za Caravellu nebo Mulťáka na podvozku T4 vyměnil (T5 prý už zdaleka nejsou tak povedené). To, že nemohu je zaviněno názorem manželky, který se na rozhodování o našem povozu podílí podstatnou měrou. [upravil dne 26/6/2011 20:09 Medvěd] Citovat
marko306 Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 pe.tr: na druhou stranu to co ocenuju na 807 nejvic je ze to nikdy nebyla dodavka...tudiz se na to tak musi koukat takovej multivan je sice celkem dobrej, ale stale dodavka a je to na nem znat S tým by som celkom nesúhlasil, na nete je plno inzerátov s dvojmiestnymi 807, C8 a niektoré sú dokonca oddelené pevnou mrežou hneď za sedačkami. Citovat
bajza206 SW Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 Tak ještě jsem neviděl C8 nebo 807 dvoumístnou a ta přepážka se dávala do kufru pro odpočet DPH:papa Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. červen 2011 Odesláno 26. červen 2011 jj jsou vetsinou to venku byli sanitky a pod Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.