Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Používáte ještě ICQ?  

1. 1. Používáte ještě ICQ?

• Používám ICQ denně
      61
    • Používám ICQ příležitostně (aspoň 1x týdně)
      18
    • Používám ICQ málo (aspoň 1x měsíčně)
      10
    • Skoro vůbec ICQ nepoužívám (asi 1x ročně)
      13
    • Nepoužívám ICQ vůbec
      26
    • Nevím, co to je ICQ
      1

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

zajímavý je že od doby co mám Linux mi na ICQ žádny spamy nechodí (doma) čím to asi bude :aut:xvul

Odesláno

ICQ mam už dlouho a mam ho jako náhradu za sms na mobilu tak že se dá říct že šetří moji peněženku.Pro hovor po netu ale používám Skype,hlavně proto,že moje drahá polovička volá domu na slovensko tak že taky ušetřený prachy.FB sice mam ale nějak mě to nechytlo,nemam na to tolik času.

Odesláno

ICQ ne, ale QIP občas zapnu. Používal jsem ho každý den, ale to jsem míval online tak 20-25 lidí. Teď jsou všichni na FB a online mívám tak 3-5 lidí :roll Takže asi tak...

Odesláno

používal jsem, nyní velmi zřídka, zrovna před týdnem jsem ho zapnul, smazal dlouhodobě nepoužívaný kontakty. Jinak využívám spíše skype a vracím se ke starému dobrému mejlu. Napíšu si co chci, komu chci a odpovím na příchozí mejly kdy chci.. To bytí jakoby offline má velice dobrou vlastnost. Ta neustále pípající květinka mě dost sejřila. Momentálně si vážím soukromí. Jinak mejl kontroluji tak 20x denně ale odpovídám jen na to co chci. na pracovní věci třeba vůbec nereaguju, když mám padla i kdyby byly sebedůležitější. Šéf je schopnej mi i zrušit dovolenou.

jinak fejsbukvice mi nesmí do kompu. Statečně odolávám.

ICQ je jinak protokol miranda a qip jsou programy využívajíc tenhle zastaralej protokol, ale to asi víte :aut To je reakce na to, že píšete, že icq nepoužíváte ale qip ano :roker

[upravil dne 22/6/11 19:54 punkac]

Odesláno

Ráďo, já vím, jen trošku rejpu :D Škoda, že jsme ani nepokecali na tom sraze v Kokoříně, jen jsem předal pokličku na kolo a mazal zpět do Ploskovic, aby mi hosti nerozbourali chalupu :D Jste tam seděli jak oukropečkové na pohřební hostině, nikdo se s nikým nebavil, divný :myslim

Jinak v době u mě největší slávy jsem používal zásadně jen qip bez zbytečnejch omalovánek, pak naportovaný icq přes jaber (to mi kupodivu dneska nejde udělat (neplatím si premium))

dnes u mě icq dožívá, ožívá mejlová komunikace, neo pokec přes fóra

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...