Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Používáte ještě ICQ?  

1. 1. Používáte ještě ICQ?

• Používám ICQ denně
      61
    • Používám ICQ příležitostně (aspoň 1x týdně)
      18
    • Používám ICQ málo (aspoň 1x měsíčně)
      10
    • Skoro vůbec ICQ nepoužívám (asi 1x ročně)
      13
    • Nepoužívám ICQ vůbec
      26
    • Nevím, co to je ICQ
      1

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Mám na vás otázku, zda ještě v dnešní době facebooku a jiných soc. sítí používáte ICQ klienta? Já jsem facebook účet měl, ale zrušil jsem ho. Na ICQ jsem asi 2 - 3 roky téměř vůbec nechodil, ale teď zase začínám být denně on-line, ale zjistil jsem, že ze všech mých kontaktů se on-line objevuje asi tak 1/15. Ze všech mých kontaktů (cca 50) je polovina lidí z Peugeot-Clubu a tam se taky točí asi 5 stejných lidí a všichni ostatní jsou off-line asi už napořád, resp. za ten poslední měsíc jsem tady ty lidi neviděl ani jednou během celého dne. Pak si akorát řikám, proč si mě ti lidi dávají do kontaktů, když sem pak vůbec nechoděj. :myslim Jaká je situace u vás?

Odesláno

Já tedy dávám hlas \"používám ICQ denně\", resp. denně jsem on-line. Sice je to záležitost až poslední doby, kdy na tuto aplikaci nekašlu, ale hlasuju za současný stav a né, co bylo před rokem. ;)

[upravil dne 22.6.11 09:21 Stifler]

Odesláno

Jako Y2K - nějaký čas jsem ho měl, pak mi ale začalo \"žrát příliš času\", tak jsem ho zrušil a je klid.

Konkrétně nejvíc mi vadilo, že mně bezprostředně po nastartování PC začali \"přátelé\" bombardovat velice smysluplnými dotazy tipu \"Čus bus, jak se máš, tady svítí sluníčko\" a když jsem si jim dovolil napsat, že nemám čas, tak se ještě cítili uražení. Slyšel jsem, že se nežádoucí tvor dá nějak zneviditelnit, ale vzhledem k tomu, jaký vztah mám k PC a technice vůbec, jsem raději přistoupil k odstranění \"kytičky\" z lišty.

[upravil dne 22/6/2011 09:36 Medvěd]

Odesláno

denne, v praci, vyborny komunikacni prostredek jak nasrat sefa mimo firemni mail :D

Odesláno
vždyt ICQ jde propojit s chatem facebooku... :papa

Tohle já vím, ještě když jsem facebook účet měl, tak vyšla nějaká verze ICQ, tuším, že to byla 7.0 nebo 7.1, která umožňovala propojit ICQ s Facebookem, ale stejně všichni, co znám a mají facebook, tak chodí jen tam a na ICQ kašlou, protože tam si neprohlídnou fotky svých přátel a sledování aktuálních nálad a stavů uživatele není na ICQ tak pohodlné.

Odesláno

Já jsem na ICQ pořád, jelikož FB nemám a nechci. Ale moc ho nevyužívám, jenom spíše pracovní věci. Nikdo mi nepíše, nikdo mě nemá rád :D

Odesláno

MilanF1: Taky si řikám, \"nikdo mě nemá rád, všichni na mě kašlou\"... :D pak si zase řikám - \"to mam ty neaktivní kontakty vymazat nebo co?\" :D

[upravil dne 22.6.11 09:45 Stifler]

Odesláno
chyba mi tam moznost pouzival som stale ale uz nepouzivam :)

Tak to já bych musel mít možnost ještě jednu pro sebe \"používal jsem denně, pak jsem to přestal používat úplně a už to zase používám denně\" :D Ne, jde tady o současný stav, takže pro tebe je kolonka jasná ;)

Odesláno

taky ho používám denně, když nechci aby mě otravovali, tak se hodim neviditelnym a je to :)

no a samo že propojený s FB

[upravil dne 22/6/2011 10:00 kveton]

Odesláno

Pouzivam QIP uz dlhe roky, mavam v priemere 10/50 ludi online kedysi som tam mal skoro kazdeho online, uz to nieje to co to byvalo, ludia uz ani nepisu lebo su vsetci na fb :) ... a to nehovorim o tom ze som tam mal vyse 150 ludi , ale to bolo vcsetko z dob Counter-Strike a L][neage 2 ... Ach kde su tie casy :roll

[upravil dne 22/6/11 09:22 KapriQ]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...