Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Třeba o Džáňovi vím, že o uspořádání letošního letního srazu hovořil již vloni, když byl v reptroparku Sejfy minisraz na podzim. Je mi líto, že s tím přišel až tak pozdě, že už to zrealizovat nešlo, ale TŘEBA kdyby zde bylo vlákno, které mám namysli, tak by se Džáňa připomněl se svým nápadem dřív a mělo by nějaký smysl to rozebírat, takhle chápu, že se rozhodlo v tichosti pro Šebetov, aby nebyl sraz opět v Čechách, ale příště by taková debata určitě smysl měla. ;) Aspoň by to věděli všichni a nikdo by pak neříkal, že nikdo ty srazy organizovat nechce. :) Ještě doplním, že zrovna Džáňa ještě nikdy dříve velký sraz nepořádal a bylo by opravdu škoda, kdyby ho přešla chuť čekat, až mu bude dovoleno udělat sraz po nějakém Moravském nebo Slezském srazu...

[upravil dne 19.6.11 20:00 Stifler]

Odesláno

Pe.Tr: děkuji za kompliment ale po porodu sekcí jsem druhý den :aut

Pokud kdokoli chce rádi mu(já i Jirka) přepustíme pořádání letního srazu...

Přesně z tohoto důvodu se Šebetov loni nekonal z důvodu znechucení diskuzemi coby kdyby...

Máme drudenního synka, 18m dceru, překládáme střechu atd a stejně jsme chtěli pro stejně \"postižené\" milovníky Peugeotů pořádat sraz...i s rizikem, že se nám nezaplatí náklady, někdo udělá faux-paux(viz projíždění stopky kilem apod...)...ale pokud o něj lidé nestojí nemám potřebu cokoli pořádat...

Nevšimla jsem si, že by od dubna kdokoli na pořádání srazu v Šebu měl jakékoli námitky! až do teď...po 8-mi týdnem se najedno zasí...á vlákno o pořádání srazu debatami o...

Ad termín- jak uvedla AKA byl by pár týdnů po jarním a hlavně by se kryl s termínem porodu což pokud ze 3 organizátorů dva vypadnou je nereálné...

Odesláno

ch.i.n.ch.i.l.a: Jestli jde o mě, tak já nemám námitky proti Šebetovu a ani jsem si nevšiml, že by tady někdo proti Šebetovu něco měl, jen se debata zvrhla jiným směrem z důvodu, že informace o pořádání tohoto srazu přišla z čista jasna...Věřím, že budou všichni rádi, že tento sraz bude a určitě bude povedenej. :super

Odesláno

Já chci po Kokoříně jakejkoliv sraz :D .... a co nejdřív :D ... kdyby byl způsob,jak s organizací pomoci, rád přiložím ruku k dílu. Jen škoda,že to je v termínu pro mě krajně nevyhovujícím .. Budu se muset rozhodnout mezi tímto a patrně posledním ročníkem jednoho dobrého hudebního festivalu ..

Odesláno

Nejsem (zatím) řádný člen, ale fakt už nevydržím a musím se taky vložit do debaty. Ani já, skoro soused Stiflera, jsem nějak nepochopil o co mu šlo, ale vidím, že se mu skoro podařilo nas*at ch.i.n.ch.i.l.u a mohlo bejt po srazu. Pokud chce někdo něco organizovat pro sto a více lidí, tak to nemůže začít dělat dva měsíce dopředu, ale fakt aspoň půl roku. Pořádal jsem několik srazů bývalých tříd, spolupořádal jsem sraz celého gymnázia, pořádal jsem megarodinný sraz (jsme fakt velká rodina) a vždy to byl těžký porod. Plně chápu organizátory a 100% s nimi souhlasím, hlavně po zjištění jaké byly odezvy v minulých letech.

Stiflere ono to je totiž vždycky tak, že někdo něco udělá, pár lidí řekne \"děkuju\" a zbytek brblá, že lepší by to bylo jindy, jinde, že by to určitě udělali líp, ale tím to skončí. Nic neudělají. Tímto děkuji vedení klubu a organizátorům, že se snaží a v co nejbližší době zaplatím členský příspěvek abych aspoň touto cestou přispěl ke zdárnému chodu klubu. Pokud bude kdokoliv dělat sraz v okolí Vrchlabí tak se hlásím s pomocí a pokud by někdo chtěl změnu a udělat nějaký další sraz v Jeseníkách tak tam bych snad mohl zajistit ubytování, konkrétně v obci Dolní Morava na ubytovně Vilemína (neplést s chatou Vilemínka, to je něco jiného).

Ještě jednou díky organizátorům za snahu uspořádat sraz. Do Šebetova určitě jedu, teda pokud nějaký Šebetov bude po výše proběhlé diskusi.

Odesláno

Musím se Stiflera zastat - opravdu NIKDO tu nenapadl sraz v Šebetově jako takovej, ale pouze to, že nám najednou prostě \"spadl z nebe\" bez toho, aby se třeba jen oznámilo, že z důvodu toho a toho se od nějakého data opouští doposud platný systém vyhlašování srazů a začíná období \"volné\", kdy každý případný zájemce o pořádání má oslovit vedení klubu a to mu sraz buď schválí nebo nikoli - v tom případě by ale stejně bylo minimálně vhodné sestavit soupis všeho, co takový pořadatel musí mít připraveno, aby mu vedení sraz posvětilo

Odesláno

Stavím se do fronty za Stiflera, Šebetov se objevil zčistajasna. Jediné, proč jsem mlčel (i když jsem už dávno měl stejný nápad, jako on) je ten, že se mě to netýká. Prosím nenapadám Šebetov a už vůbec ne jeho organizátory (obzvlášť s miminem mají můj obdiv).

Odesláno

to rozseknu... komu to vadi, mel kandidovat do voleb, aby to mohl zmenit :-D

Na jednu stranu chapu, co chtel Stifler - proste nedostatecna informovanost....

Na druhou stranu, kdyz uz X let nejsou kandidati a nastavajici poradatele se musi ukecavat, aby vubec neco bylo, tak chapu, ze se proste oznami, ze to tak je a hotovo - chcete snad resit, zda Sebetov ano, nebo nic, kdyz nikdo jiny neni?

- byl by dalsi zbytecny flame, jako tady...

Odesláno

Medvěd, Peta: Děkuju, že jste mě pochopili. Opravdu jsem se snažil, aby mě pochopil každý, ale to zůstane jen u zbožného přání. :roll

h4wk3y: Teď jsem nepochopil já tebe. Na jednu stranu chápeš mou myšlenku a vzápětí ji potopíš jinou myšlenkou. Ta tvoje myšlenka \"na druhou stranu\" vyvrací to, co jsi psal, že jsi pochopil u mé myšlenky. Mně nejde o to, jestli je jeden kandidát na uspořádání srazu, nebo jich je 5 a nebo není žádný a někoho musí vedení ukecávat. Šlo mi o to, aby byli členové informováni, že vedení oslovilo toho a toho, zda by nechtěli uspořádat to a to, kdy tito s tím souhlasili.....takhle by to mělo vypadat. Proto jsi mě asi nepochopil, když tady píšeš, že chápeš mě a zároveň chápeš vedení, že skutečnost o pořádání srazu prostě oznámili bez čehokoliv dalšího. Šebetovu jako takového se to vůbec netýká, jde tady o princip, jakým se členové dozvědí o uspořádání srazu. A v podstatě až na zvídavé dotazy se máme možnost dozvědět, proč to je tak, jak to je (že se nikdo nehlásil, že bylo vedení osloveno těmi a těmi, že by chtěli zase Šebetov, že vedení oslovilo ty a ty......bez toho, abych se na to zeptal, tak ani nevím, proč to takhle vedení udělalo).

Píšu to tady už fakt hodně pochopitelně, takže jestli mě ještě stále někdo nechápe, tak nemá smysl se to tady snažit vysvětlovat dál. :roll

Odesláno
Nejsem (zatím) řádný člen, ale fakt už nevydržím a musím se taky vložit do debaty. Ani já, skoro soused Stiflera, jsem nějak nepochopil o co mu šlo, ale vidím, že se mu skoro podařilo nas*at ch.i.n.ch.i.l.u a mohlo bejt po srazu. Pokud chce někdo něco organizovat pro sto a více lidí, tak to nemůže začít dělat dva měsíce dopředu, ale fakt aspoň půl roku. Pořádal jsem několik srazů bývalých tříd, spolupořádal jsem sraz celého gymnázia, pořádal jsem megarodinný sraz (jsme fakt velká rodina) a vždy to byl těžký porod. Plně chápu organizátory a 100% s nimi souhlasím, hlavně po zjištění jaké byly odezvy v minulých letech.

Stiflere ono to je totiž vždycky tak, že někdo něco udělá, pár lidí řekne \"děkuju\" a zbytek brblá, že lepší by to bylo jindy, jinde, že by to určitě udělali líp, ale tím to skončí. Nic neudělají. Tímto děkuji vedení klubu a organizátorům, že se snaží a v co nejbližší době zaplatím členský příspěvek abych aspoň touto cestou přispěl ke zdárnému chodu klubu. Pokud bude kdokoliv dělat sraz v okolí Vrchlabí tak se hlásím s pomocí a pokud by někdo chtěl změnu a udělat nějaký další sraz v Jeseníkách tak tam bych snad mohl zajistit ubytování, konkrétně v obci Dolní Morava na ubytovně Vilemína (neplést s chatou Vilemínka, to je něco jiného).

Ještě jednou díky organizátorům za snahu uspořádat sraz. Do Šebetova určitě jedu, teda pokud nějaký Šebetov bude po výše proběhlé diskusi.

Pavle, mrzí mě, že jsi mě nepochopil. Tvoje myšlenka se týká uspořádání srazu, ale moje myšlenka se týká způsobu, jakým vedení klubu informovalo, že se raz pořádá - prostě blesk z čistého nebe - to je podstata mé myšlenky. O složitosti uspořádat sraz tady nikde nepadlo ani slovo a samozřejmě, že všichni jistě ví, že to není nic jednoduchého. \"Pokud bude dělat někdo sraz v okolí Vrchlabí...\", tak nepiš tohle a uspořádej něco sám. Sraz Peugeot-Clubu už jednou byl přímo ve Vrchlabí u letiště. Mám dojem, že ho pořádal Minimaxa, tak namísto nabídky pomoci s uspořádáním srazu se to rovnou chop a uvidíš, že budeš moci pro chod klubu udělat víc, než jen zaplatit členství, a věřím, že ti za to bude klub jako celek hodně vděčný. :super

Nechápu trochu tvou poslední větu...Proč by Šebetov nebyl? Cožpak tady padla nějaká narážka na Šebetov nebo proti organizátorům? Sraz určitě bude! A pokud nebude, tak to rozhodně nikdo nemůže svádět na tuto debatu, která se letního srazu vůbec netýká. ;)

Odesláno

Stiflere - je to tak, že Bigbadjohn sraz sám o sobě pořádat nemůže i kdyby chtěl. Zatím totiž platí pravidlo, že celorepublikový sraz může pořádat jen řádný člen nebo člověk, který má podporu určitého % řádných členů - no a zatím Bigbadjohn řádným členem není (byť jak říká k tomu má co by kamenem).

Minimaxa sraz ve Vrchlabí opravdu kdysi pořádal a byl to sraz celkem povedený, kdyby někdo opravdu chtěl v Krkonoších sraz uspořádat, věřím, že by mu Miník velice rád pomohl (aspoň tedy mně nikdy pomoc neodmítl).

[upravil dne 21/6/2011 11:00 Medvěd]

Odesláno

Stifler: Informace o vyhlaseni letniho srazu (termin, misto) visi v zapise od pulky dubna bez jedine reakce. To je dva mesice. Pokud nekdo chtel delat alternativni sraz, stacilo napsat a mohl byt konkurs. Nakonec to stejne smeruje k tomu ze konkursy budou zrusene a nahrazene jinym zpusobem. Jakym ale nevim, to nam jiste nove vedeni v letosnim roce nastini :papa

Klidne to ze nebyl vypsan konkurs pripis jiste unave konciciho vedeni a nechuti delat dal zbytecne veci, coz konkurs do ktereho se prihlasi jeden a mene ucastniku jiste je. Ale treba se to ted zmeni a na zimni klouzani budeme moci vybirat z nekolika lokalit :-)

Odesláno

Medvěd: Ano, vycházel jsem z toho, že B.B.John chce klubu pomoci, tak mu nabízím po zaplacení řádného členství pomoci něčím dalším. Samozřejmě, že pokud by B.B.John chtěl takový sraz uspořádat, tak to jistě nestihne dříve, než zaplatí řádné členství. O Minikově dobrotě a ochotě jsem nikdy nepochyboval, určitě by pomohl, a kdybych měl i já čím přispět, tak bych také rád pomohl. Ale na samotné organizátorství si netroufám a ani nevím, kde by to bylo v mém okolí realizovatelné. :myslim

Odesláno

Vvitty: Již jsem psal dříve - zápisu z jednání jsem si nevšiml. Asi jsem nebyl v tu dobu na fóru a neobjevilo se to v příspěvcích za posledních 24 hodin, což je jediné, co prohlížím. Asi by nebylo na škodu řádným členům posílat na mail upozornění, že je vyvěšen zápis z jednání vedení clubu. :myslim Věřím, že nejsem jediný, kdo si této informace v zápisu nevšiml, možná proto nebyla žádná reakce, jak píšeš. ;)

Vedení klubu nic nepřipisuji. Konkurz nebo nekonkurz - je mi to jedno, ale stačilo jen založit nějaké vlákno, kde by se všichni dozvěděli to, co věděli jen lidi, kteří mezi sebou soukromě komunikovali. Viz. můj dřívější příspěvek, kde jsem popisoval možnou podobu toho vlákna. To by úplně stačilo a je pak jedno, jjestli se bude vypisovat konkurz nebo se o srazu rozhodne, ale aspoň by všichni členové měli možnost vědět, že se o něčem rozhodovat bude. Takhle jsme věděli kulový a najednou bác a je tu sraz. ;)

Odesláno

Ja Stiflera chapu :)

reknu to jinak, zacal jsem se zajimat o nejaka mista v okoli chalupy, ze bych udelal letni sraz a zcista jasna sem spadl Sebetov.

Sebetov mam rad, a uz se tesim. Casu na projeti potencionalniho orientaku nelituji, aspon jsem mel duvod se projet na maschyne

Odesláno

V případě zájmu o zdejší lokalitu nemám problém sraz udělat. Kdykoli. To se ví, to je známá věc. o Šebetově se nebudu vyjadřovat. To je sraz, který prostě být musí :roker konkurz, nekonkurz. To je můj názor.

Odesláno

:super souhlas

uvazuju o jicinsku a ceskem raji, ale to mas Miniku asi z ruky, ze?

Nebo jsem premyslel o Jilemnici v zime :)

Odesláno

Scratch: V Jilemnici si nedokážu dost dobře představit, kde by se sraz konal a kam by se vešlo více než 5 aut ( u nějakého penzionu)... :myslim Napadlo mě třeba Benecko, je tam velké parkoviště (už tam byly i nějaké srazíky BMW klubu), ale v zimní sezóně tam sehnat nějaký penzion pro více osob je nemožné - natož za rozumné peníze...nehledě na zmatky, co tam tvoří němci a jiní tůristi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...